Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gescheurde loodslab bij de schoorsteen vervangen.:

Gescheurde loodslab bij de schoorsteen vervangen.

Bij een woning in Hellevoetsluis is de loodslab rond de schoorsteen gescheurd, hierdoor was er lekkage. Dus dit deel lood moet vervangen of gerepareerd worden.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gescheurde loodslab bij de schoorsteen vervangen. uit heel Nederland:

Gescheurde loodslab van dakkapel repareren

Door een lekkage halverwege de schuine linkerzijde van de dakkapel kwamen we erachter dat er een drietal scheuren in de loodslab zitten. Dit dient gerepareerd te worden. Graag vernemen we de kosten hiervan.

Loodslab bij dakkapel en schoorsteen vervangen

Regenlekkage is ontstaan door een scheur in de loodslab daar waar de zijkant van de dakkapel op de schoorsteen aansluit. Het betreft reparatie van de oorzaak van de lekkage: de gescheurde loodslab aan de zijkant. Ter indicatie: het totaaloppervlak van de bovenzijde van de dakkapel is 8 m2.

Het betreft hier het zandstralen van de ...

Het betreft hier het zandstralen van de voorgevel op niveau 1e en 2e verdieping van circa 18 m2, het uithakken van de voegen en opnieuw voegen en tenslotte het impregneren van de 18 m2 gevel. Tenslotte het impregneren van een schoorsteen en het inspecteren van de loodslab schoorsteen en controle op gescheurde dakpannen i.v.m. een lekkage.