Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hellevoetsluis of directe omgeving.

427 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Stucen gevel of kurkspuiten

Mijn buitengevel is gestuct, maar gescheurd. Er zit spouwmuurisolatie in de muren. De gevel is 1 etage hoog en ongeveer 10 meter lang, dus ongeveer 50 m2. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen voor het laten stucen van de gevel en een voor het laten kurkspuiten.

Gevel renovatie

Ik wil de gevel aan de windkant laten uithakken of slijpen en daarna opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om ongeveer 30 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Rollaag in een oud pand opnieuw metselen

Ongeveer 3 meter breed een rollaag die naar buiten komt zetten. Op dit moment bestaat er al een rollaag, maar die valt uit elkaar, deze moet er eerst uit. Vervolgens moet hier een nieuwe terug gemetseld worden in dezelfde stijl.

Dubbelsteensmuur onder raamkozijn

Er moet een dubbelsteens muurtje komen onder een raamkozijn. De afmeting is 4.5 breed en hoogte 1 meter. De huidige houten planken moeten eerst verwijderd worden en eventueel worden afgevoerd.

Gevel bekleden

Gaat om trespa voorgevel van huis wil ik graag met steenstrips beplakt hebben ongeveer 4 meter breed en 6 meter hoog is kolom model gaat aan beide kanten ongeveer 1 meter de hoek om dus totaal 36 m2 waarvan 12 meter hoeksteenstrips. Het werk is in Renesse. Graag antwoord per mail. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Gevels isoleren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het isoleren van de gevels van mijn vrijstaande woning. De gevels aan de voor- en achterzijde is ongeveer 12.50 meter breed en 3.30 meter hoog. De zijgevels zijn ongeveer 7.50 meter breed en 5 meter hoog. De woning is goed te bereiken.

Gevelrenovatie

Reinigen en reparatie van de gevel, inclusief impregneren. Ongeveer 40 vierkante meter. huidige ondergrond van de gevel zijn lichtgele bakstenen. De gevel telt 2 verdiepingen.

Schoorsteenlood vervangen en impregneren

Ik wil het lood rond mijn schoorsteen graag vervangen en de schoorsteen laten impregneren (eventueel voegwerk repareren). Reeds kleine lekkage gehad rond de schoorsteen. Daarnaast reparatie van de dakgoot (zink), 2x hoeknaad is gescheurd.

Gescheurde loodslab bij de schoorsteen vervangen.

Bij een woning in Hellevoetsluis is de loodslab rond de schoorsteen gescheurd, hierdoor was er lekkage. Dus dit deel lood moet vervangen of gerepareerd worden.

Gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex

Graag een offerte voor het schoonmaken, uithakken, voegen en impregneren van de gevels van een deel van de huizen in een wooncomplex. Het gaat om ongeveer 920 vierkante meter. De contactpersoon hoort bij een vereniging van eigenaren.

Tuinmuur met schermen maken

In de achtertuin willen wij graag een tuinmuur van 90 cm hoog laten metselen. Er zullen dan ook pilaren gemetseld moeten worden met daar tussen tuinschermen. De lengte zal ongeveer 8 meter moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Buitenmuur metselen

Tussen de woonkamer en de slaapkamer zit een deel kunststof op de buitengevel. Dit zouden wij graag laten vervangen door metselwerk. De lengte is ongeveer 6 meter en de hoogte 1 meter. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Muurtje metselen

Muurtje van ongeveer 50 cm hoog en 11 meter lang. Daarboven wil ik schermen zetten.

Voorgevel opnieuw voegen

Ik zou graag een vrijblijvende prijsopgave willen hebben voor het opnieuw laten voegen van de voorgevel. Gaat om ongeveer 40 a 45 m2. Gaat wel de lucht in dus moet iets van een ladder of hoogwerker aan de pas komen.

Vochtdoorslag door buitengevel beëindigen

Ik heb over een lengte van ongeveer 6 meter vochtdoorslag via de buitenmuur van mijn woning. Deze muur grenst aan de tuin van de buren en het grondniveau ligt daar vermoedelijk te hoog, waardoor er vocht door mijn muren dringt. Ter hoogte van mijn laminaatvloer komt het vocht binnen. Binnenkort komt er een verzekeringsexpert bij mij langs om de schade op te nemen. Men heeft mij gevraagd om de situatie hier te laten beoordelen en een reparatievoorstel met kostenplaatje op te stellen. Ik ga graag in gesprek met een aannemer die hier ervaring mee heeft.

Stormschade aan tuinmuur repareren

Tuinhek met gemetselde pilaren is met de storm omgewaaid. Dezen moet worden gerepareerd.

Tuinmuur met stormschade restaureren

Omgewaaide tuinmuur/hek restaureren. Deze is omgewaaid door storm.

Buitenmuur voor de schuur metselen

Ik wil mijn schuur verbreden tot aan de andere kant van mijn tuin. Diepte: 3.22 meter, hoogte is 2.80 meter en de breedte is 3.20 meter (wat het nu is). Ik wil dat het schuurtje verdubbeld wordt. Het vooraanzicht blijft open en aan de achterkant komt een garagedeur in. Dus het betreft alleen het zijmuurtje en de achterkant+ fundering.

Afvoer in de buitenmuur boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat laten boren in de buitenmuur van 100-125 mm voor afvoer afzuigkap.

Afvoer in de buitenmuur boren voor de afzuigkap

Voor het plaatsen van onze nieuwe keuken moet er een gat voor de afzuigekap naar buiten geboord worden. Het advies is om het gat het liefste 150 mm te laten boren, maar minimaal 130 mm.

Kalkzandsteen wand laten maken

Ik ben op zoek naar een collega vakman die de materialen kan leveren en plaatsen. Het gaat om wanden van 7 meter hoog en 5.50 meter breed en ook graag een meter prijs voor metselwerk. Voor het metselwerk betreft het een borstwering van 1.20 meter hoog, buiten metselsteen en binnen kalkzandsteen met isolatie schoon werk.

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Bouwjaar woning 1972; Soort voeg: plat Brutomaten : breed 610 cm; hoog 530 cm x 2 = 64 m2 Raam/deurpartijen (voor+achter) circa 28 meter Netto-oppervlak te voegen 64-28=36 m2

Gemetselde tuinmuur maken

Het betreft het metselen van een steensmuur in de tuin met rode baksteen met 2 hoeken/bochten van ongeveer 45 graden + 2 traptreden. De fundering is er al. Aan één zijde van de muur zal aarde liggen. De muur zal 75 cm. hoog, 20,5 cm. breed en 640 cm. lang gaan worden. De eerste trede 35 cm hoog, 26 cm diep en 78 cm lang en de tweede trede 55 cm hoog, 26 cm diep en 104 cm lang.

Steens tuinmuur metselen

Steensmuur metselen in tuin, rode baksteen met 2 hoeken/bochten van +/-45graden + 2 traptreden. Fundering is er al. Aan één zijde van de muur zal aarde liggen. Muur: 75hX20,5dX640l Trede1: 35hX26dX78l Trede2: 55hX26dX104l

Lood bij de schoorsteen laten repareren

Het lood van onze schoorsteen is los door een storm en er loopt nu water langs de schoorsteen naar binnen het dak is te bereiken door het dak kantel raam