Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor dakrand van puntdak aansmeren met cement:

Dakrand van puntdak aansmeren met cement

Wij hebben een vrijstaande woning met een zadeldak met kantpannen. De rand tussen de kantpannen en de gevel is blauw afgewerkt/geverfd, maar dat laat los. We willen die rand graag met cement laten aansmeren. We willen een afspraak maken om de klus even te laten bekijken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Heinenoord (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakrand van puntdak aansmeren met cement uit heel Nederland:

Kuststofgevelbedekking en 1 dakrand vervangen

Ik heb aan de voorkant van mijn woning een puntdak, onder dit puntdak zitten witten houtenplanken als bedekking. Deze lopen tot de ramen van de slaapkamers. Het is een soort driehoek. Dit moet vervangen worden voor kunststof. Schat iets van 15 planken, totaal ongeveer 5 a 8 m2? En aan de achterzijde van mijn woninging moet onder de daklijst een houten afdekplaat vervangen worden deze is namelijk rot. Deze plaat zit boven de slaapkamer ramen. Ik zou graag een kostenplaatje willen weten.

Het vervangen en in orginele staat ...

Het vervangen en in orginele staat terugbrengen van een dakrand. Het pand is 127 jaar oud ongeveer 7 meter breed en hoog met een puntdak. De rand (van cement) langs het dak brokkelt af en dient gerepareerd of vervangen te worden.

Om een begroting te maken en te bepalen ...

Om een begroting te maken en te bepalen of een huis dat wij op het oog hebben interresant is (we hebben een optie op het huis tot 04-09-2008) Als volgt: bestaand dak vervangen voor pannendak, pannen nieuw leveren (oud hollands) geheel isoleren, oppervlakte woondeel is 8x6 met een puntdak onder 45 graden met aan beide zeiden een dakkapel (ca 2,5 m1 breed, met plat dak) ook de platte daken op de dakkapellen opnieuw voorzien van dakleer. Het betreft een dak boven de eerste woonlaag (dakrand ca; 3 m1 hoog) Tevens een bestaand plat dak (4x3 m1) voorzien van nieuw dakleer (direct boven keuken welke zich op begane grondniveau bevindt) Een snelle reactie wordt enorm op prijs gesteld gezien de tijdsdruk Bij voorbaat dank Alwin

Het gaat hier om een sta-caravan. Het is ...

Het gaat hier om een sta-caravan. Het is een puntdak met op de punten teersheeds en de goten diverse malen met zinkverf ingesmeerd. Nu lekt het wat ook te maken heeft met de bekleding onder de dakrand. De bedoeling is om een nieuwe goot over de oude goot te maken van hetzij alluminium of zink.