Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hardinxveld Giessendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hardinxveld Giessendam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hardinxveld Giessendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hardinxveld Giessendam of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hardinxveld Giessendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken, buitengevel isoleren van oud herenhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hardinxveld Giessendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Buitenmuren isoleren en afwerken

De buitenmuren van onze vrijstaande woning willen wij graag laten voorzien van isolatieplaten en dan afwerken met sierpleister op spuitkurk. Het zal ongeveer 30 m2 gevel zijn. Daarnaast wil ik ook het dak isoleren. Het dak zal boven de woonkamer gelijk schuin naar boven gaan. De oppervlakte is ongeveer 10 bij 5 meter. Het dak dient of van binnen- of van buitenaf geïsoleerd te worden. Dit laten wij graag beoordelen door de vakman.

Gat boren in buitenmuur voor afzuigkap

Er moet een gat geboord worden voor de afzuigkap. Diameter gat 150 mm en zo'n 2,5 meter van de vloer. Het gat moet door een spouwmuur (binnenmuur, isolatie, buiten muur, het gaat om een nieuw gat).

Gevel waterdicht maken

Mijn dijkwoning uit 1888, staat gedeeltelijk onder de grond. Daar het enkel steens is gebouwd is mij aangeraden om de gevel onder de grond te voorzien van blauwplaten. Daartegen wil ik graag betonplaten en dan vijverfolie als extra laag. Graag zie ik op de offerte een extra kostenpost om de voorgevel te impregneren. Het impregneren aan de achtergevel die ik ook graag als een extra kostenpost, zodat ik kan kijken of ik het in 1x of een meerdere keren moet laten doen.

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Er moet een gat in de buitenmuur geboord worden om een doorgang te maken voor de pijp van de afzuigkap.

Crepi met isolatie aan laten brengen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dijkwoning uit 1931. Aan drukke dijk met zware belasting van weersinvloeden met half kunststof/houten kozijnen. Dubbele muur met lege spouw. Totaal 27 cm dik. Geheel moet voorzien worden van hoogwaardig isolatiemateriaal waarna siliconencrepi met spachtelputz in specifieke kleur. Ik weet niet om hoeveel vierkante meter het gaat in totaal. Maar via Google Maps kunt u even een kijkje nemen.

Raam in de buitenmuur dichtmetselen

Graag wil ik een raamgat dicht laten metselen. Het raam is er al uit, is in de buitenmuur op de eerste verdieping. Moet vanaf buiten gebeuren. Ongeveer 3/4 m2. Ook voegen. Ook een ventilatie gat van 30 cm in de buitenmuur. Als het kan op korte termijn. Redelijk bereikbaar.

Renovatie van een schoorsteenkanaal

Hoeveel zou het kosten om in het bestaande kanaal, rond 160 mm, een flexibele pijp te trekken zodat ik weer een goede schoorsteen heb? De schoorsteen heeft 3 bouwlagen hoog en er zit een kleine verspringing in door middel van 2 x 45 graden bochten.

Voorgevel voegen

Voorgevel reinigen en uithakken van voegen, opnieuw voegen aanbrengen plus kleine boorgaatjes repareren. Oppervlakte is 5 meter hoog bij 6 meter breed. Gaat om 2 woningen waar dit moet gebeuren.

Buitengevel van een semi-bungalow vervangen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van ongeveer 110 m² steenstrips op een buitengevel van een semi-bungalow. Zonder toevoegen van isolatie, maar rechtstreeks op de bestaande muur. Bij ongeveer 5 ramen ook de hoek omwerken. Prijs separaat voor de arbeid en de materialen. De steenstrips mogen ook worden aangeleverd, dan graag wel een prijs per m² daarvan.

Gevels compleet laten renoveren

Graag zouden wij al het voegwerk rondom het huis willen laten vervangen, alsmede de rollagen van de tuinmuren en de waterslagen onder de ramen. Ook de schoorstenen moeten opnieuw worden gevoegd. De stenen van onze muren zijn holle bakstenen en de voegen zullen dus uitgeslepen moeten worden. Het gaat om een totale oppervlakte van grofweg 80 m2. Graag ontvangen wij de reactie's via email.

Voegwerk renoveren in een woningblok

Enkele jaren geleden heeft ons blok gezamenlijk de voegen laten renoveren (verwijderen/opnieuw voegen). Aangezien ons huis een hoekhuis is, hebben ze de kopse kant niet meegenomen. Het gaat om een huis van 8 meter, 2 verdiepingen hoog + een zolder (wat dus een hoogte maakt van +- 7 meter). Er is genoeg ruimte voor een steiger. Offerte graag per mail toezenden.

Gevel reinigen, coaten en sauzen

Witte verf van muur verwijderen, daarna coaten en daarna weer sauzen. Het is in een schuine stoep en de verf laat los, maar andere stukken zitten gedeeltelijk in de muur! Zijgevel van het huis. Laagste punt 2.30 meter en hoogste punt kleine 4 meter, aan een dijk.

Vochtige gevel isoleren, repareren en impregneren

Gevel van ongeveer 20 m2 met een gescheurde pleisterlaag heeft onderhoud nodig. Het betreft een enkelsteens muur die last heeft van lekkage en vochtdoorslag binnen op meerdere plaatsen. Eventueel gelijk isoleren omdat het een enkelsteens muur betreft. De gevel is ongeveer 5 meter hoog.

Gevelrenovatie / -restauratie

Doorslaande enkel steense gestuctuucte zuidgevel. Uitwerking binnenzijde vochtige gipsplaten. Repareren en isoleren enkel steense gevel,. ghestuukt aan de

Gevelreiginging en impregneren

Het gaat om een voorgevel en de twee zijgevels van ons huis van begin 1900. Het zijn bakstenen gevels en die zijn vervuild. Voorgevel alleen begane grond, 5 a 6 breed. Zijgevels van 10 meter lengte en twee verdiepingen hoog. Het voegwerk moet even nagelopen worden. We willen gevelreiniging en daarna laten impregneren. Ergens einde voorjaar uitvoering, de buren moeten een aanbouw nog verwijderen.

Gevel isoleren, voegen en impregneren

Nieuw voegwerk, impregneren en eventueel gevelisolatie van ongeveer 30 m2. Het is alleen de voorgevel, vanaf de 2e verdieping. Het is een drive-in woning.

Renovatie schoorsteen op dak

De schoorsteen dient opnieuw opgemetseld te worden. Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij de schoorsteen het rookkanaal is van de beide woningen.

Repareren zijgevel en schoorsteen ...

Repareren zijgevel en schoorsteen : -(laten) bouwen steiger op aflopend dijktalud -Uitkappen slecht deel stuclaag buitenmuur (roet&vocht) -Repareren stuclaag buitenmuur in zelfde stijl -Impregneren gehele zijgevel -Schilderen zijgevel -Schilderen makelaar en overstekken/boeiboorden (enkel zijgevel) -Repareren voegwerk/metselwerk schoorsteen -Repareren en waar nodig vervangen loodslabben schoorsteen

Willen graag de gevel laten renoveren ...

Willen graag de gevel laten renoveren d.m.v. reiniging en opnieuw voegen. Zoeken ook gelijk iemand die muurisolatie kan uitvoeren.

advies over scheuren in bakstenen ...

advies over scheuren in bakstenen buitenmuur (dakplaat? zetting?), scheuren herstellen, vervangen van een aantal poreuse stenen, opnieuw metselen van aantal losse stenen. Daarna gevel schoonspuiten en opnieuw voegen.

in de buiten muur zitten een paar ...

in de buiten muur zitten een paar scheuren in het bestaand metsel werk. bij elkaar 3 scheuren van gemiddeld 50 / 60 cm. nu is de vraag is dat te herstelen,

het betreft het gedeeltelijk slopen van ...

het betreft het gedeeltelijk slopen van een bestaande buiten muur (dragend) en een nieuwe buiten muur met diverse kozijnen in de gevel. Deze gevel staat ± 5mtr verder naar binnen. De dakconstructie moet blijven bestaan. Wij willen dit pand kopen maar eerst een bouwkundige offerte en advies