Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gat boren voor afzuiging:

Gat boren voor afzuiging

De huidige afzuigkap functioneert niet goed en wordt vervangen. Het bestaande gat is 100 mm en dit moet naar 150 mm. De spouwmuur is 30 cm dik.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat boren voor afzuiging uit heel Nederland:

Gat boren door de buitenmuur

In een nieuwbouwhuis moet een ventilatiegat worden geboord t.b.v. de afzuigkap. Ook wil ik het aanrechtblad inkorten voor de spoelbak en de kookplaat. Het zijn nu 2 standaard bladen van 2,5 meter, het zijn 2 hoekbladen. De een moet 2,45 en de ander moet 2,30 worden.

Dakdoorvoer t.b.v. airco

Wij willen een dakdoorvoer op een plat dak van een bedrijfspand(je), bouwjaar 2019. Het dak bestaat uit betonplaten. de dakdoorvoer zelf hebben we al (zie bijlage). Het betreft een gat boren (110 mm) en weer waterdicht opleveren.

Gat boren voor de afzuigkap

Gat rond 150, buitenblad metselwerk, binnenblad houten spouwblad

Airco laten plaatsen

Split level airco plaatsen in de slaapkamer. De binnen-unit in de slaapkamer en de buiten-unit aan de buitengevel van de slaapkamer. Door het platte dak onder het slaapkamerraam is het plaatsen buiten simpel. Een gat boren in de gevel voor de leiding. Eventuele hulp doe ik zelf.

Gat boren in buitenmuur voor afzuiging

In mijn buitenmuur wil ik graag een gat laten boren tbv de afzuiging. Het betreft een gat wat op de begane grond op een hoogte van ongeveer 2 meter hoogte gemaakt moet worden. Dit zal in week 14 of 15 moeten gebeuren.

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil een gat voor een afzuigkap laten realiseren.

Gat boren in buiten muur voor afzuigkap

Ik wil een gat laten boren in de buitenmuur voor mijn afzuigkap. Ik heb een benedenwoning. Ook rekening houden met een buitenlamp die er hangt. Complex is uit de 70'er jaren.

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil graag een gat laten boren in de buitenmuur voor de afzuigkap. Een gat van 150 mm. Graag op 21 of 22 februari. Kan dit en wat zijn de kosten?

Gat in gevel boren voor afzuiging douche geiser

Ik wil graag een gat in mijn gevel/buitenmuur laten boren in een appartement op de 3e en ook bovenste verdieping voor het aansluiten van een douche geiser. Er is toestemming van de VVe van het complex.

Gat boren in buitenmuur

Ik wil een gat laten boren in buitenmuur tbv afzuigkap.

Partners

Partners van Casius