Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelonderhoud:

Gevelonderhoud

Aan de achterkant van ons huis is de latei gebarsten, zie foto, deze moet hersteld worden, ook aan de voorkant van ons huis dreigt dit te gebeuren en zien we scheuren. Er zijn ook veel voegen aan de achtergevel en tussen de vensterbank tegeltjes waar het cement uit is weggesleten. Dit willen we ook graag laten herstellen.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelonderhoud uit heel Nederland:

Gevelonderhoud verrichten

Betreft een twee onder 1 kap woning met wit bepleisterde gevel. Buurhuis is hoger dan het onze, het zal een gezamenlijk project zijn. Bij ons de eerste verdieping en bij de buren eerste en tweede verdieping (ik weet de oppervlakte niet precies). Er zal dus iets van een ladder/steiger/hoogwerker aan de pas moeten komen. Gevel moet worden gereinigd, tegen alg, behandeld en geschilderd worden.

Gevelonderhoud uit laten voeren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het onderhoud van 5/6 houten raamdorpels, die zijn wat slecht/rot. Het huis is 6 jaar terug gerenoveerd maar de kozijnen aan de voorzijde zijn niet meegenomen. Huis is van rond 1900. En ook wat de kosten zijn voor de complete vervanging van 12 raamdorpels, dan liefst door steen of kunststof dorpels maar wel met hetzelfde aanzicht als de huidige. Graag advies over wat de mogelijkheden zijn met de huidige kozijnen, reparatie heeft vooralsnog wel de voorkeur.

Gevelonderhoud

Door weersinvloeden is onderhoud nodig aan de voorgevel van mijn tussenwoning. Het betreft zowel de voegen als de rabatplanken. Gemetselde deel is ongeveer 12 m2. Zie foto's. Graag ook even bekijken/beoordelen of de achterzijde onderhoud nodig heeft.

Gevelonderhoud

Het platte dak is zo'n 30 jaar oud en reeds een paar keer gerepareerd. Het is tijd voor groot onderhoud, er zal nieuwe bitumen op moeten. Graag een offerte hiervoor.

Gevelonderhoud

Woning uit jaren 80, gevel is nooit onderhouden. Graag offerte voor onderhoud. Advies voor verder onderhoud woning. Er breekt af en toe een stukje steen af. Er zijn een aantal stenen poreus en daardoor gebarsten met vorst. Beschadigde stenen dienen te worden vervangen, daarna het geheel geïmpregneerd.

Gevelonderhoud aan betonnen rand

De betonnen rand om het pand moet worden aangesmeerd en geverfd. Op diverse plaatsen zijn scheuren aanwezig en is de verf afgebladderd. Daarnaast hangen er kabels los die netjes moeten worden weggewerkt in een kabelgoot. De betonnen rand bevindt zich op +/- 5 meter van de grond en is aan de kant van het Herenpad +/- 24 meter lang en aan de kant van Broersvest +/- 20 meter lang.

Gevelonderhoud en -herstel

Ons appartementencomplex, bestaande uit 6 woningen met ondergelegen parkeergarage, bevindt zich te Zoetermeer. Op meerdere plekken zoals bij de trapopgang, maar ook in de achtergelegen brandgang zijn de de voegen uitgespoeld. Hetzelfde geldt voor de voegen van de lekdorpelstenen aan voor- en achterzijde van de woningen. Voor het herstel van de gebreken, verzoek ik u offerte uit te brengen. Gaarne ook vermelden onder welk kwaliteitskeurmerk een en ander kan plaatsvinden.

Gevelonderhoud + nieuw kozijn

2e etage: nieuw kozijn + stenen vast metselen + balkonhek vervangen + zink balkon vervangen of repareren + lekkage 1e etage en begane grond ongedaan maken + 5 ruiten vervangen.

Gevelonderhoud: reparatie kapot en ...

Gevelonderhoud: reparatie kapot en gescheurd metselwerk, vervangen van gevelankers en lateien waar nodig, gevelreiniging icl. vernieuwen voegwerk en impregneren. Vernieuwen van 2 schoorstenen Vernieuwen van oud zinkwerk van 4 balkons en het vernieuwen van hemelwaterafvoer