Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gouda of directe omgeving.

1643 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, het isoleren en bekleden van de buitengevels, dijkwoning bekleden, woning isoleren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, gevel isoleren en bekleden, buitengevel isoleren, spuitkurk op nieuwbouw woning, metselen tuinmuur, kurk spuiten, metselen van aanbouw en garage, gevel opnieuw bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Zolder renoveren en een latei repareren en vervangen

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan renoveren. Het gaat om - het plaatsen van een bad inclusief afvoer - het isoleren van de zolder - het plaatsen van een dakkapel en het plaatsen van een vloer. De zolder is ongeveer 40-50 m2 groot. Daarnaast, het belangrijkste, moet de betonnen latei boven onze voordeur gerestaureerd/vervangen te worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Nokvorsten specie vervangen met flexim

De cementspecie bij mijn nokvorsten vertoont sporen van slijtage, twee nokvorsten liggen ook wat los, en dus wil ik deze laten vervangen met flexim. Werkzaamheden bestaan dus uit verwijderen specie, schoonborstelen nokvorsten, eventueel vervangen beschadigde nokvorsten (ik heb voldoende reserve), aanbrengen van een afdoende fleximlaag en afvoer afvalmaterialen. De dakbreedte is 5,6m.

Gevelbekleding plaatsen

Het betreft een zijgevel, éénsteens muur van een historisch pand uit 1853. Er zitten een groot raam, 2 x 1,5 meter, en 3 kleine raampjes < 0,3m2 in. De eensteensmuur is gestuct met cement. De lengte van de muur is 15 meter en de hoogte 10 meter. De zijmuur ligt aan een steegje van ongeveer 1 meter breedte. Ik wil hier graag gevel platen tegen aan laten brengen en daarna stucwerk.

Boorgat door een spouwmuur vergroten

Het bestaande gat van 100 mm is te klein voor de nieuw te plaatsen afzuigkap. Deze gaat via de keuken door de spouwmuur van 30 cm dik en komt uit in de garage. Moet 150 mm worden.

Gat boren voor afzuiging

De huidige afzuigkap functioneert niet goed en wordt vervangen. Het bestaande gat is 100 mm en dit moet naar 150 mm. De spouwmuur is 30 cm dik.

Gevelrenovatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oud huisje uit 1890, gevel vochtgevoelig, pandje staat scheef.. Het gaat om ongeveer 12 m2. Graag advies en offerte.

Gevelonderhoud

Aan de achterkant van ons huis is de latei gebarsten, zie foto, deze moet hersteld worden, ook aan de voorkant van ons huis dreigt dit te gebeuren en zien we scheuren. Er zijn ook veel voegen aan de achtergevel en tussen de vensterbank tegeltjes waar het cement uit is weggesleten. Dit willen we ook graag laten herstellen.

Ventilatierooster maken in toiletruimte begane grond

Ik wil een ventilatierooster in de toiletruimte. Begane grond, in de buitenmuur. Standaardrooster.

Gevel renoveren

Ik wil de achtergevel laten renoveren. Het gaat om het bovenste deel van de achtergevel van de woning (vanaf een balkon). De gevel is circa 6 meter lang en circa 2,20 meter hoog, exclusief het top gedeelte (puntdak), dat circa 1,50 meter hoog is en circa 2,50 meter breed. In de gevel is tevens een balkondeur en een raam aangebracht. Ik heb een achterom waarmee via een laddertje de tuin bereikt kan worden.

Gemetseld muurtje van balkon repareren

Balkon met gemetseld muurtje is deels afgebrokkeld. Ook lijkt er een scheur te zitten van boven naar beneden op de naad. Heeft professionele reparatie nodig.

Muur metselen

Gaat om bestaande betimmerde houten muur. Circa 20 m2.

Voegen vervangen in de voor- en zijgevel

Het betreft het vervangen van een aantal voegen bij onze voorgevel en zijgevel. Her en der zijn er een aantal voegen flink ingesleten, verouderd. Het over grote deel van de voegen lijken nog meer dan prima en niet bros. Het is niet zoveel werk wat ik zelf zou inschatten.

Buitengevel reinigen en voegen

De latei boven het kozijn in de achtergevel dient te worden vervangen. Tevens willen wij de gevel laten reinigen en opnieuw laten voegen. De oppervlakte van de gevel is ongeveer 6 bij 6 meter inclusie raampartijen.

Fundering voor de stenen schutting maken

Fundering schutting. Met stenen pilaren. 2 stuks. Lengte 5,4 meter, heipalen. Bijvoorbeeld volgens www. Draaipaal. Nl Foto is oude situatie.

Laag tuinmuurtje opknappen en verder opmetselen

Wij willen een onze bestaande schutting vervangen voor een muur. Er staat al een laag muurtje wat opgeknapt moet worden. De muur zou totaal ongeveer 150 cm hoog moeten worden waarop nog een laag hek geplaatst gaat worden

Tuinmuur opmetselen

Wij willen onze oude schutting die op een laag muurtje staat vervangen. Wij willen het muurtje op laten metselen tot een hoogte van 1.20 meter en daar dan een lage schutting op zodat het in totaal ongeveer 2 meter hoog is. Er moet ook een deur in maar deze zit er nu ook al in. Totale lengte is ongeveer 5,5 a 6 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Gat in de buitenmuur vergroten

Ik wil graag een gat laten boren in de keukenmuur (buiten bakstenen muur) ten behoeve van de afzuigkap. Er zit nu een gat in, maar deze is te klein. Het gat moet 15 centimeter groot zijn. Uitvoering graag zo snel mogelijk. Het betreft een woning op de begane grond.

Voegwerk over de volle breedte van de woning

Ik wil graag mijn voegwerk laten vervangen ter breedte van het huis onder het balkon en boven de begane grond op het zuid-westen. Het gaat om ongeveer 5 x 1.5 meter.

Opnieuw voegen van de gevel

Wij willen een offerte voor het opnieuw laten voegen van de voorgevel, eventueel ook de achtergevel, van een blok van 3 appartementen ,VVE 56, 58 en Nr 60, 1 onderwoning en 2 bovenwoningen. Eventuele ook de gevel impregneren. Absoluut geen voegwaas over de gevel. Rode bakstenenen. Bouwjaar begin jaren 50. Offerte graag via email ontvangen.

Snijvoeg uitslijpen of uithakken en vervangen

Over de volledige voorgevel de bestaande voeg vervangen door een nieuwe snijvoeg. Graag offerte mét en zonder steiger. Dit in verband met de eventueel reeds aanwezig steiger. De gevel is 6.50-7 meter breed.

Nieuw voegwerk in gevels aanbrengen

Ik ben bezig om van een kaaspakhuis een woning te maken. De gevels zijn gele oude ijsselsteen. Ik heb de oude voegen verwijderd het gaat om ongeveer 250 m² voegwerk. Ik hoor graag de prijs per m².

Opmetselen van een buitenmuur

Wij willen de voor en achterkant van ons toekomstige pand laten opmetselen. Nu zit er deels metselwerk tot 180 centimeter hoogte. En het moet opgemetseld worden tot ongeveer 260 centimeter. De lengte is 27 meter. Wat zijn de kosten per m2?

Gevel met mortel repareren

Een deel van de gevel boven mijn raam is kapot en dient gerepareerd te worden. Ik heb begrepen dat dit met mortel gebeurd? Indien mogelijk zou ik dit graag in dezelfde kleur als de rest van de gevel hebben.

Opstaande stoep bij de voordeur repareren

Het betegelde opstapje bij de voordeur is beschadigd. De tegels zijn afgebroken en verder zijn nog wat andere beschadigingen te zien. Het opstapje is ongeveer 2 x 1 meter groot. Ik zoek een bedrijf die dit voor ons kan herstellen.

Stucwerk buitenmuur herstellen en schilderen

Mijn buitenmuur van 8.55 meter lang en 3.5 meter hoog is enkele weken geleden ondergespoten met graffiti. Ik heb een schoonmaakbedrijf de graffiti laten verwijderen. Als gevolg hiervan zijn kleine stukjes kalklaag losgelaten. Dat stuk moet hersteld worden en de muur moet opnieuw gesausd worden.