Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gouda of directe omgeving.

1640 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

De zijgevel schilderen

Wij willen de zijgevel schilderen. Het is een bakstenen muur die geïsoleerd is en die wil ik wit geverfd hebben. Het betreft 3 etages. De muur staat in de volle zon, regen en wind. Afmeting is ongeveer 50 m2. Vergunning is niet nodig. Steiger plaatsen is mogelijk.

Kunststof boeidelen hoekwoning vervangen

Ik zoek een specialist die de kunststof boeidelen van mijn woning kan vervangen. Het gaat om de voor- zij- en achterkant van de woning. Dit betreft ongeveer 24 meter. Ik wil de nieuwe boeidelen ook weer van kunststof hebben.

Het impregneren van de gevels van twee tussenwoningen

Ik zoek een specialist die de voor- en achtergevels van twee woningen opnieuw kan impregneren. Het betreft twee tussenwoningen.

Het isoleren en bekleden met steenstrips van een bovengevel

Het isoleren en bekleden van een achtergevel op de 1e verdieping, bereikbaar via balkon. 2x openslaande balkondeuren. 3 cm isolatie en steenstrips. Afwerking rondom kozijnen, mogelijk waterslagen onderkant kozijn. Dit betreft ongeveer 10 m2 aan geschilderd metselwerk wat bekleed dient te worden.

gevel opnieuw voegen

Ik zoek een specialist die al het voegwerk van mijn voorgevel kan vervangen. Het gaat ongeveer om 16 tot 20 m2. Het gaat om de begane grond en eerste verdieping.

Het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping

Gevel op zuidwesten achterkant woning uitslijpen, voegen en impregneren. 1e en 2e verdieping. De woning is 4,60 breed, de bovengevel is ongeveer 5 meter hoog ongeveer. 40m2, Eventueel afhankelijk prijs ook de zijgevel.

Gevel reinigen en impregneren

De bestaande muur is behoorlijk aangetast door de wind. Hierdoor is er een donkere kleur ontstaan en deze wil ik graag laten reinigen en eventueel impregneren. het gaat om ongeveer 30/ 35 m2. De voegen zullen ook eventueel moeten werken vernieuwd. Het betreft de zijkant muur van het huis. Graag zou ik een afspraak willen maken voor het ontvangen van een offerte.

Gevel voegen en reinigen

Het is een huis van begin 1900, de voorzijde moet helemaal opnieuw gevoegd worden. De bakstenen ook reinigen als het mogelijk is. Het is totaal 10 - 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Het isoleren van de buitenmuur van aanbouw

Het gaat om de buitenkant van een kleine aanbouw. Het betreft 1 muurtje van 1.85 x 2.45. 90% van de muur is baksteen en 10% is yton blok. De rest van de aanbouw is al gedaan op deze manier, dit muurtje heeft altijd achter de schutting van de buren gezeten. En die is nu weg. Nu kan ik eindelijk de muur isoleren. Ik heb een foto. Je kan er heel makkelijk bij ook.

Voegen vervangen

Voegen in zijgevel van 2 onder 1 kap moeten vervangen worden. Ze zijn aan het verzanden. Grofweg 40 m2. Begane grond en eerste verdieping 7 meter breed, er bovenop schuine kap.

Gevel opnieuw pleisteren en isoleren

Wij zijn bezig met het renoveren van het huis en willen ook de buiten gevel aan pakken i.v.b Scheuren in gevel. Nu willen we ook gelijk kijken of we de buitengevel ook kunnen isoleren in dit geheel. Het gaat om 60 m2, het moet vanaf de buitenkant geïsoleerd worden en bepleisterd. De gevel is nu bekleed met cementstuc.

Metselwerk inclusief fundering tussen buren

Ik zoek een metselaar die op de erfgrens tussen mijn tuin en die van de buren een muur kan metselen. De muur moet tussen de woning en de schuur in komen. De lengte hiervan gaat ongeveer 210 cm worden en de muur moet 180 cm hoog worden. Er moet een (kleine) fundering komen ten behoeve van de muur.

Zolder renoveren en een latei repareren en vervangen

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan renoveren. Het gaat om - het plaatsen van een bad inclusief afvoer - het isoleren van de zolder - het plaatsen van een dakkapel en het plaatsen van een vloer. De zolder is ongeveer 40-50 m2 groot. Daarnaast, het belangrijkste, moet de betonnen latei boven onze voordeur gerestaureerd/vervangen te worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Nokvorsten specie vervangen met flexim

De cementspecie bij mijn nokvorsten vertoont sporen van slijtage, twee nokvorsten liggen ook wat los, en dus wil ik deze laten vervangen met flexim. Werkzaamheden bestaan dus uit verwijderen specie, schoonborstelen nokvorsten, eventueel vervangen beschadigde nokvorsten (ik heb voldoende reserve), aanbrengen van een afdoende fleximlaag en afvoer afvalmaterialen. De dakbreedte is 5,6m.

Gevelbekleding plaatsen

Het betreft een zijgevel, éénsteens muur van een historisch pand uit 1853. Er zitten een groot raam, 2 x 1,5 meter, en 3 kleine raampjes < 0,3m2 in. De eensteensmuur is gestuct met cement. De lengte van de muur is 15 meter en de hoogte 10 meter. De zijmuur ligt aan een steegje van ongeveer 1 meter breedte. Ik wil hier graag gevel platen tegen aan laten brengen en daarna stucwerk.

Boorgat door een spouwmuur vergroten

Het bestaande gat van 100 mm is te klein voor de nieuw te plaatsen afzuigkap. Deze gaat via de keuken door de spouwmuur van 30 cm dik en komt uit in de garage. Moet 150 mm worden.

Gat boren voor afzuiging

De huidige afzuigkap functioneert niet goed en wordt vervangen. Het bestaande gat is 100 mm en dit moet naar 150 mm. De spouwmuur is 30 cm dik.

Gevelrenovatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oud huisje uit 1890, gevel vochtgevoelig, pandje staat scheef.. Het gaat om ongeveer 12 m2. Graag advies en offerte.

Gevelonderhoud

Aan de achterkant van ons huis is de latei gebarsten, zie foto, deze moet hersteld worden, ook aan de voorkant van ons huis dreigt dit te gebeuren en zien we scheuren. Er zijn ook veel voegen aan de achtergevel en tussen de vensterbank tegeltjes waar het cement uit is weggesleten. Dit willen we ook graag laten herstellen.

Ventilatierooster maken in toiletruimte begane grond

Ik wil een ventilatierooster in de toiletruimte. Begane grond, in de buitenmuur. Standaardrooster.

Gevel renoveren

Ik wil de achtergevel laten renoveren. Het gaat om het bovenste deel van de achtergevel van de woning (vanaf een balkon). De gevel is circa 6 meter lang en circa 2,20 meter hoog, exclusief het top gedeelte (puntdak), dat circa 1,50 meter hoog is en circa 2,50 meter breed. In de gevel is tevens een balkondeur en een raam aangebracht. Ik heb een achterom waarmee via een laddertje de tuin bereikt kan worden.

Gemetseld muurtje van balkon repareren

Balkon met gemetseld muurtje is deels afgebrokkeld. Ook lijkt er een scheur te zitten van boven naar beneden op de naad. Heeft professionele reparatie nodig.

Muur metselen

Gaat om bestaande betimmerde houten muur. Circa 20 m2.

Voegen vervangen in de voor- en zijgevel

Het betreft het vervangen van een aantal voegen bij onze voorgevel en zijgevel. Her en der zijn er een aantal voegen flink ingesleten, verouderd. Het over grote deel van de voegen lijken nog meer dan prima en niet bros. Het is niet zoveel werk wat ik zelf zou inschatten.

Buitengevel reinigen en voegen

De latei boven het kozijn in de achtergevel dient te worden vervangen. Tevens willen wij de gevel laten reinigen en opnieuw laten voegen. De oppervlakte van de gevel is ongeveer 6 bij 6 meter inclusie raampartijen.