Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gouda of directe omgeving.

1635 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: toren laten metselen, gevel isoleren en bekleden van appartementencomplex, houtskeletbouw van metselwerk voorzien, boerderijgevel renoveren, buitenpanelen van hout vervangen door steen, muur metselen tegen een keerwand, buitengevels isoleren en stuken, stenen omheining bouwen, gevel reinigen en schilderen, gevel isoleren en bekleden, houten rabatdelen van de gevel vervangen, gevel bekleden, muurtje laten metselen, buitengevelisolatie bij woning, kozijnen drive in woning vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevelonderhoud

Aan de achterkant van ons huis is de latei gebarsten, zie foto, deze moet hersteld worden, ook aan de voorkant van ons huis dreigt dit te gebeuren en zien we scheuren. Er zijn ook veel voegen aan de achtergevel en tussen de vensterbank tegeltjes waar het cement uit is weggesleten. Dit willen we ook graag laten herstellen.

Ventilatierooster maken in toiletruimte begane grond

Ik wil een ventilatierooster in de toiletruimte. Begane grond, in de buitenmuur. Standaardrooster.

Gevel renoveren

Ik wil de achtergevel laten renoveren. Het gaat om het bovenste deel van de achtergevel van de woning (vanaf een balkon). De gevel is circa 6 meter lang en circa 2,20 meter hoog, exclusief het top gedeelte (puntdak), dat circa 1,50 meter hoog is en circa 2,50 meter breed. In de gevel is tevens een balkondeur en een raam aangebracht. Ik heb een achterom waarmee via een laddertje de tuin bereikt kan worden.

Gemetseld muurtje van balkon repareren

Balkon met gemetseld muurtje is deels afgebrokkeld. Ook lijkt er een scheur te zitten van boven naar beneden op de naad. Heeft professionele reparatie nodig.

Muur metselen

Gaat om bestaande betimmerde houten muur. Circa 20 m2.

Voegen vervangen in de voor- en zijgevel

Het betreft het vervangen van een aantal voegen bij onze voorgevel en zijgevel. Her en der zijn er een aantal voegen flink ingesleten, verouderd. Het over grote deel van de voegen lijken nog meer dan prima en niet bros. Het is niet zoveel werk wat ik zelf zou inschatten.

Buitengevel reinigen en voegen

De latei boven het kozijn in de achtergevel dient te worden vervangen. Tevens willen wij de gevel laten reinigen en opnieuw laten voegen. De oppervlakte van de gevel is ongeveer 6 bij 6 meter inclusie raampartijen.

Fundering voor de stenen schutting maken

Fundering schutting. Met stenen pilaren. 2 stuks. Lengte 5,4 meter, heipalen. Bijvoorbeeld volgens www. Draaipaal. Nl Foto is oude situatie.

Laag tuinmuurtje opknappen en verder opmetselen

Wij willen een onze bestaande schutting vervangen voor een muur. Er staat al een laag muurtje wat opgeknapt moet worden. De muur zou totaal ongeveer 150 cm hoog moeten worden waarop nog een laag hek geplaatst gaat worden

Tuinmuur opmetselen

Wij willen onze oude schutting die op een laag muurtje staat vervangen. Wij willen het muurtje op laten metselen tot een hoogte van 1.20 meter en daar dan een lage schutting op zodat het in totaal ongeveer 2 meter hoog is. Er moet ook een deur in maar deze zit er nu ook al in. Totale lengte is ongeveer 5,5 a 6 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Gat in de buitenmuur vergroten

Ik wil graag een gat laten boren in de keukenmuur (buiten bakstenen muur) ten behoeve van de afzuigkap. Er zit nu een gat in, maar deze is te klein. Het gat moet 15 centimeter groot zijn. Uitvoering graag zo snel mogelijk. Het betreft een woning op de begane grond.

Voegwerk over de volle breedte van de woning

Ik wil graag mijn voegwerk laten vervangen ter breedte van het huis onder het balkon en boven de begane grond op het zuid-westen. Het gaat om ongeveer 5 x 1.5 meter.

Opnieuw voegen van de gevel

Wij willen een offerte voor het opnieuw laten voegen van de voorgevel, eventueel ook de achtergevel, van een blok van 3 appartementen ,VVE 56, 58 en Nr 60, 1 onderwoning en 2 bovenwoningen. Eventuele ook de gevel impregneren. Absoluut geen voegwaas over de gevel. Rode bakstenenen. Bouwjaar begin jaren 50. Offerte graag via email ontvangen.

Snijvoeg uitslijpen of uithakken en vervangen

Over de volledige voorgevel de bestaande voeg vervangen door een nieuwe snijvoeg. Graag offerte mét en zonder steiger. Dit in verband met de eventueel reeds aanwezig steiger. De gevel is 6.50-7 meter breed.

Nieuw voegwerk in gevels aanbrengen

Ik ben bezig om van een kaaspakhuis een woning te maken. De gevels zijn gele oude ijsselsteen. Ik heb de oude voegen verwijderd het gaat om ongeveer 250 m² voegwerk. Ik hoor graag de prijs per m².

Opmetselen van een buitenmuur

Wij willen de voor en achterkant van ons toekomstige pand laten opmetselen. Nu zit er deels metselwerk tot 180 centimeter hoogte. En het moet opgemetseld worden tot ongeveer 260 centimeter. De lengte is 27 meter. Wat zijn de kosten per m2?

Gevel met mortel repareren

Een deel van de gevel boven mijn raam is kapot en dient gerepareerd te worden. Ik heb begrepen dat dit met mortel gebeurd? Indien mogelijk zou ik dit graag in dezelfde kleur als de rest van de gevel hebben.

Opstaande stoep bij de voordeur repareren

Het betegelde opstapje bij de voordeur is beschadigd. De tegels zijn afgebroken en verder zijn nog wat andere beschadigingen te zien. Het opstapje is ongeveer 2 x 1 meter groot. Ik zoek een bedrijf die dit voor ons kan herstellen.

Stucwerk buitenmuur herstellen en schilderen

Mijn buitenmuur van 8.55 meter lang en 3.5 meter hoog is enkele weken geleden ondergespoten met graffiti. Ik heb een schoonmaakbedrijf de graffiti laten verwijderen. Als gevolg hiervan zijn kleine stukjes kalklaag losgelaten. Dat stuk moet hersteld worden en de muur moet opnieuw gesausd worden.

Gevelstenen vastzetten, voegen herstellen en impregneren

Bij mijn tussenwoning, een rijtjeshuis uit 1973, moeten de voegen hersteld worden. Boven het raam beneden zitten ook enkele rijen stenen los. Optioneel daarna impregneren. De gevel is ongeveer 5 meter breed. Het is de begane grond en een eerste verdieping.

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Er staat veel water in onze kruipruimte. Nu heb ik mij laten vertellen dat de ventilatie niet goed is. Aan de achterzijde van het huis is een ventilatierooster weg, omdat het raam vervangen is door openslaande deuren en aan de zijkant zitten ze dicht. Graag zou ik een offerte krijgen wat het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte kost.

Schoorsteen metselen op het dak

Op een huis met een pannendak wil ik graag een schoorsteen laten metselen. De vorige bewoners hebben deze weg laten halen. Oorspronkelijk was er dus wel een schoorsteen aanwezig, op de eerste etage en de zolder zit het metselwerk/kanaal er dus wel nog. Ik denk dat de schoorsteen ongeveer 40 bij 60 cm moet worden en 40 cm hoog. Doel is een afvoer voor de houtkachel erop te zetten. Hellingshoek van het dak is om en nabij 45 graden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Scheuren in de gevel repareren

In de buitengevel van ons huis, 1925, zitten een tweetal scheuren. De rollaag boven voordeur heeft hier ook onder te lijden. Er zijn foto's beschikbaar.

Schilder- en gevelwerk

Opknappen/schilderen van 2x een boeiboord Schilderen 2 x dakgoot Reinigen kunstof kozijnen dakkapel Gevelbreedte 4 meter

Gevelreparatie: gevel herstellen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat de gevel van ons pand uit 1930 kan herstellen. De gevel is ongeveer 15 m2, op een aantal plekken zitten scheuren in de voegen en de bakstenen, waardoor vocht op sommige plekken doorslaat naar de binnenmuren.