Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding:

Gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding

Ik zoek een gevelspecialist voor het bekleden van een gestucte gevel met kunststof gevelbekleding. De bestaande stuclaag laat her en der los. Het gaat om 20 m2 en bevindt zich aan de achter en deel zijkant van de woning. De maximale werkhoogte zal ongeveer 5 meter zijn.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk gestucte gevel

Buitengevel stucwerk op enkele plaatsen bijwerken (ongeveer 3 m2) en de rest van de gevels (150 m2) opnieuw latex en waterafstotend maken.

Schilderen buitenzijde

Schilderen buitenkant woonhuis. Gaat om kozijnen en deuren. Tevens de gestucte /gespoten gevels overschilderen. Aantal m2 daarvan weet ik niet precies. Vrijstaande woning, stolpboerderij met 2 aanbouwen, het is niet hoog. Graag komen kijken. Uitvoering voor de winter.

Op onze nieuw gemetselde gevels moeten ...

Op onze nieuw gemetselde gevels moeten weer de originele gestucte "bandjes" gestuct worden. Dit zijn horizontale lijnen over de hele breedte van het huis. Tevens moeten de bogen boven de ramen en de dorpels gestuct worden. De huizen zijn uit 1905.