Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kozijnen drive in woning vervangen:

Kozijnen drive in woning vervangen

Voor de voor- en achterkant van onze woning zouden wij de gevel willen laten vervangen. Het gaat hier voornamelijk over kozijnen en glas op een breedte van 4 meter en ongeveer 3,5 meter hoog. Het doel is alles optimaal te isoleren, omdat het een hoekhuis betreft. Uiteraard willen we ook dubbelglas.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnen drive in woning vervangen uit heel Nederland:

Buitenzijde kozijnen schilderen

Ik zoek een partij die de buitenzijde van mijn kozijnen kan schilderen. Het betreft de kozijnen aan de voorzijde van een drive-in-woning, goed bereikbaar met steiger. Begane grond: voordeur (met ruiten), bijbehorend houtwerk en omlijsting garagedeur. Op de eerste verdieping bevinden zich een groot kozijn circa 230 bij 130 cm en een openslaand kozijn 60 bij 130 cm. Wat betreft de 2e verdieping moet twee maal een openslaand raam van 60 bij 130 cm en twee maal raam 140 bij 130 cm.

Pui in voorzijde van garage bouwen

Ik wil mijn woning verbouwen. Ik heb momenteel een drive-in woning met garage. Ik wil de garage ombouwen tot woonruimte en dus een pui laten maken met houten of kunststof kozijnen. I.v.m. drukte op mijn werk kan ik moeilijk de telefoon opnemen. Graag offertes per mail en niet bellen. Kan snel beslissen. Dus geen uitbouw, maar een muur plus opening maken in plaats van de garagedeur.

Balkon plaatsen aan drive-in woning

Wij willen graag een kosten indicatie: aan de achterzijde van onze drive-in woning willen wij een balkon plaatsen. Breedte ongeveer 5x 2 meter diep. Hierbij moet ook een trap naar de tuin worden geplaatst. Er zit nog geen deur in de gevel, wel kunststof kozijnen. Wat zijn de mogelijkheden en wat gaat dit ons gemiddeld kosten?

Achterwand woning en balkon herstellen

Wij wonen in een drive-in woning. Deze woning heeft aan de voor- en achterzijde een uit hout opgetrokken wand met daarin de kozijnen verwerkt. Aan de achterzijde is de onderste ligger die op een loodslab ligt en waarop de wand en daarop de kozijnen zijn opgebouwd verrot. Deze balk/ligger moet worden vervangen en waarschijnlijk zijn de onderkanten van de staanders ook aangetast. In de wand is isolatie gebruikt en dit is waarschijnlijk asbestplaat met daarop piepschuim geplakt. Aan de binnenzijde van de woning is een convector geplaatst die eenvoudig van de wand afgeschroefd kan worden. Deze wand is betimmert met schroten die kunnen vervangen worden door wandplaten. (zie foto's) De buitenzijde is beplankt met kunststof en is eenvoudig te verwijderen het kunststof kan weer gebruikt worden. De isolatie moet eigenlijk ook anders.Graag zou ik een prijsopgave willen hebben van het herstel van deze wand. Eveneens aan de achterzijde is een balkon gebouwd. Hiervan zijn 2 liggers aangetast door zwam. 4.30 meter x 27 centimeter x 7 centimeter Lariks. Op de liggers zijn kunststof vlonderplanken geplaatst. Door de naden lekt regenwater. Graag zouden wij de 2 liggers hersteld of vervangen zien. Graag willen wij de vloer waterdicht hebben. Ook hiervan willen we een prijsopgave ontvangen.

Kozijnen, ramen, deuren en ruiten vervangen

Wij wonen in een drive-in tussenwoning met 4 woonlagen. Wij willen daar alle houten ramen en kozijnen in de gehele woning laten vervangen door kunststof, inclusief isolatieglas. Ook de voor- en achterdeur met de bijbehorende kozijnen moeten vervangen worden. Verder moet de betimmering op de gevels worden vervangen. Optioneel is voor de ramen het offreren van ventilatieroosters, kindersloten en horren. Ook optioneel is het vervangen van de garagedeur door een vaste geïsoleerde wand met kleine raampjes. We laten de klus hier graag inmeten en bespreken dan met u de mogelijkheden. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Woonkamer vergroten in een drive-in woning

Wij willen de woonkamer in onze drive-inwoning graag wat vergroten door een stukje van een overloop bij de kamer te trekken. Er moet daarvoor een niet dragende muur worden verwijderd en een nieuw wandje met 2 kozijnen en deuren worden geplaatst. Daarbij moet er ook wat elektra worden aangepast. We bespreken onze wensen graag hier ter plaatse en ontvangen daarna uw offerte.

Enkelglas in woning vervangen door isolatieglas

Wij wonen in een tussenwoning, een drive-in woning met drie verdiepingen. We hebben nog enkelglas en willen dit overal laten vervangen door isolatieglas. De houten kozijnen zijn nog in goede staat. Graag laten wij alles hier inmeten en ontvangen een prijsopgave.

Balkon van de woning ombouwen tot uitbouw

Voor een drielaagse nog te kopen drive-in woning willen we uitbouwen op de 1e verdieping. De 1e verdieping is het woongedeelte met aan beide zijden van de woning balkons. Het balkon aan de achterzijde (woongedeelte) willen we bij de woonkamer trekken, afgewerkt met een 2delige schuifpui. Het balkon is 1,25m diep en de breedte binnen is 4,81 m. De buren hebben reeds over drie lagen uitgebouwd maar wij willen alleen de 1e verdieping. De voorzijde (keuken) van de 1e verdieping moeten de kozijnen vervangen en ook voorzien van een 2delige schuifpui. Op de 2e verdieping, met slaapkamers, moeten zowel voor als achter voorzien van nieuwe kozijnen. We willen alles in wit kunststof. De BG is is goed, maar kan indien prijs juist is ook vervangen door 4delige pui.

Gevels compleet vervangen

Ik zou graag willen weten wat de gemiddelde kosten zijn voor het compleet vervangen van de voor en de achter gevel van een drive in woning. Graag zou ik de kosten weten voor kunststof kozijnen met HR++ glas en nieuwe boeidelen. De woning is ongeveer 4.5 meter breed en de achterkant van de woning is vergelijkbaar met de voorkant van de woning.

Complete gevel aan de voor- en achterzijde vernieuwen

Heer mevrouw, Ik wil weten wat het mij gaat kosten om voor en achter gevel compleet te vervangen van een drive in woning . Het om globaal de kosten; over het inclusief prijs met kozijnen en schuifpui komt daarna wel. Eerst de gemiddelde prijs voor het vervangen van die gevels