Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gorinchem of directe omgeving.

377 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, gevel isoleren, buitengevels renoveren, gevels stucen en isoleren, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Kozijnen drive in woning vervangen

Voor de voor- en achterkant van onze woning zouden wij de gevel willen laten vervangen. Het gaat hier voornamelijk over kozijnen en glas op een breedte van 4 meter en ongeveer 3,5 meter hoog. Het doel is alles optimaal te isoleren, omdat het een hoekhuis betreft. Uiteraard willen we ook dubbelglas.

Baksteen muur van huis repareren

Er zit een baksteen half eruit van een voorgevel van een huis op een hoogte van ongeveer 8 meter hoog (2e verdieping). Graag wil ik weten wat het kost.

PVC gevelbekleding met isolatie aan laten brengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een klein gemetseld huis, hiervan moet de nok/punt opnieuw bekleed worden.

Kapotte steen en voegen vervangen aan buitenmuur

Kopotte steen vervangen en ongeveer 1 vierkante meter voeg vervangen aan buitenmuur

Houten voorgevelbetimmering vervangen

De houten betimmering aan voorgevel dient (gedeeltelijk) vervangen te worden. Meerdere plankdelen zijn verrot en schilderwerk (2014) laat los. De houten delen dienen vervangen te worden, eventueel inclusief schilderwerk. Graag laten wij ons adviseren in de nodige werkzaamheden/materialen. Er dient wel een steiger / hoogwerker nodig te zijn (rond 10 meter hoog).

Gevel reinigen, waterdicht maken en knipvoegen

Voorgevel, zijgevel en achtergevel renoveren alsmede de dakgoten en schilderwerk van de gevels. De gevel is aan de voorzijde 6 breed bij 6.5 meter hoog, het stenen gedeelte (eerste en tweede verdieping). Aan de achterzijde hetzelfde. Aan de zijkant hebben wij een klein gedeelte wat gevel is, dat is alleen de derde verdieping. Graag even komen kijken naar het aantal m2. Mogelijk willen de buren de voorgevel ook laten doen. Tevens de dakgoten en zinkhechtingen nakijken en mogelijk renoveren. Het schilderwerk ook meenemen.

Trasraam metselen voor een garage

Wij hebben achter in onze tuin een schuur staan, die wij willen vergroten. Wij willen er een zijmuur uithalen en er een garage naast bouwen, zodat de schuur en garage één geheel worden. De bouwvergunning is inmiddels afgegeven. Wij laten door een aannemer heiwerk en een fundering verzorgen. We zijn nu op zoek naar een metselaar voor het doortrekken van de onderste laag metselwerk van de bestaande schuur op die fundering. Het gaat om een totale lengte van 15 meter met donkere stenen en 6 lagen hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gevel- en voegrenovatie tussen woning en schuur

Ik bewoon een tussenwoning, waarvan het voegwerk aan de voor- en achtergevel slecht is. Ik wil dit voegwerk laten vernieuwen en de gevels daarna laten impregneren. De exacte afmeting is onbekend.

Buitenmuur van de hoekwoning opnieuw voegen

Ik wil graag de buitenmuur (9 mtr. Hoog) en balkonmuurtjes, totaal 100 m2 opnieuw laten voegen. Enkele door stenen (type met gaten erin) moeten vervangen worden. Locatie Gorinchem, ZH.

Schoorsteen laten vervangen

Graag laten wij onze schoorsteen afbreken en een nieuwe schoorsteen bouwen. De huidige schoorsteen staat schuin en dreigt om te vallen. Wij willen een goede schoorsteen terug, met goede trek voor onze houtkachel. De schoorsteen staat op een schuin dak. Er zijn foto's van de situatie beschikbaar die kunnen worden toegestuurd.

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen op het dak moet gerenoveerd worden en dient onderling overleg te gebeuren. De schoorsteen zit tussen 2 gebroken kappen in. Dakhelling is 45 graden.

Buitengevel met stucwerk impregneren

Graag ontvang ik een indicatie voor het reinigen van witte spachtelputz en het impregneren van de buitengevel. De gevel is ongeveer 150 m2 en goed bereikbaar.

Lekkage in de erker bij het raamkozijn

Ik heb een lekkage bij het raam in de erker (binnen en buitenkant vh raam)

Metselwerk van de schoorsteen herstellen

Graag een offerte voor het opnieuw voegen van de schoorsteen met ook het vervangen van enkele stenen. De voegen in de kop van de schoorsteen zijn nagenoeg allemaal weg. Enkele stenen zijn gescheurd en beschadigd. Het betreft een ongebruikte schoorsteen, goed te bereiken via een plat dak.

Buitenmuur impregneren

Impregneren buitenmuur plusminus 35 m2.

Voegen van gevel herstellen en renoveren

Wij willen onze gevel laten renoveren: voegen herstellen, reinigen etc. De oppervlakte is ongeveer 200 m2. Graag maken wij een afspraak zodat de vakman de gevels goed kan beoordelen.

Gebreken aan metselwerk herstellen

Volgens bouwkundig rapport: 'Gebreken aan metselwerk boven kozijn dat als latei fungeert.' Het huis is uit 1890. Het kozijn is op de tweede verdieping en bereikbaar via het balkon.

Gevel renoveren

Het betreft de volgende werkzaamheden: De gevel aan de voorzijde, ongeveer 258 m2, dient te worden gerenoveerd. Voegen uitslijpen, gevel reinigen, impregneren , knipvoegen. Hiervoor dient een steiger gehuurd te worden.

Voegen vervangen

60 m² voegen uithakken en opnieuw voegen.

Reinigen en impregneren gevel

Gevel eerst reinigen dan impregneren. Het gaat om een aantal plekken, vooral de hoeken. Aantal m2 weet ik niet precies. Geschakelde woning.

Glazen bouwsteenmuren plaatsen

*In onze nieuwe badkamer moeten 2 muren van glazen bouwstenen geplaatst worden. Inclusief verankeren, voegen, afkitten en RVS afwerkstrips. Muur 1: 1 m breed, 2,20 hoog Muur 2: 0,20 m breed, 2,20 hoog Glazen bouwstenen: Brilly wolken rood. Witte voeg. Bovenkant en kopse kanten (1 per muur) afwerken met RVS strip. Graag een totaalprijs doorgeven. Plaatsing in Maart 2012.

Gevelreiniging en reparatie

Gevelreiniging en reparatie