Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor fundering maken voor een muur:

Fundering maken voor een muur

We willen een tuinmuur van 4 + 7 meter + aangebouwde tuinschuurtje van 2x meter metselen. Daarvoor is een fundering noodzakelijk. Graag zouden wij willen weten wat het maken van een fundering kost incl. En excl metselwerk.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering maken voor een muur uit heel Nederland:

Fundering blokhut 308 bij 308

Ik wil graag een fundering voor een tuinhuis ( Prefab) van 308x308 cm met opsluitbanden, hardhouten latten erop en 60x40 omgekeerde grindtegels (al aanwezig) als vloer laten maken. Het tuinhuis demonteren we zelf op een andere locatie, op de nieuwe locatie is een zandvlakte, vakman zal mogelijk extra zand moeten meenemen. Het andere materiaal regelen wij zelf.

Serre bouwen

Wij willen graag een serre maken aan de achterkant van het huis. Wij willen in de vloer van de serre vloerverwarming aanleggen. Het gaat om 3 bij vier meter ongeveer. Het moet van hout of staal gemaakt worden, en compleet opgeleverd worden. Er hoeft alleen geen elektra in, en er hoeft ook geen fundering in.

Fundering: Tuinkantoor

Ik wil graag een betonnen fundering van 6 x 3.5 m laten maken in mijn tuin ten behoeve van een gastenverblijf/muziekstudio (dubbel wandige geïsoleerde ruimte, dus zwaarder dan een gewone ’schuur’). De tuin is enkel bereikbaar via een gangpad en een deur naar de straat: (De bestaande schuur en boomstronk zullen afgebroken worden voor de aanvang van de werkzaamheden).

Serre aanbouwen en afwerken

Binnen kort verhuizen wij naar een nieuwbouwwoning. Daar willen wij graag een serre laten maken. De serre moet aansluiten op achtergevel woning. De afmetingen zijn 7 x 4 meter. Bij de voorzijde (7 meter) willen wij graag harmonica glazen deuren. Aan de rechterzijde willen wij glazenpanelen (hoeft niet open te kunnen). Aan de linkerzijde (4 meter) willen we ook harmonicadeuren. Ook willen we enkele kiepdeuren, hier ontvangen we graag advies over. We willen graag Hr+++ glas. In het dak willen we een lichtstraat in de vorm van een koepeldak. ook willen we verlichting/spots in het plafond. Hoeveel spots en of dit mogelijk is ontvangen we graag ook advies. Dan willen we in de vloer graag vloerverwarming doortrekken. De vloer is 7 x 4 meter. Als het mogelijk is willen we stroompunten aanleggen, hier ontvangen we ook graag advies over. Dan zou de huidige schuifpui en kozijn in woning willen laten demonteren. Deze is 2 x 2,80 meter. Dit zou ook afgevoerd moeten worden. Verder zou de fundering aangelegd moeten worden. (7 x 4 meter). Het gaat om een vrijstaande woning. Graag ontvangen wij de offerte inclusief materiaal.

Tuinmuur maken met fundering

Ik zoek een vakman voor vervanging van een losstaande zijmuur. Het is de erfafscheiding van een hoek perceel. Jaren 30 stijl. De muur is 2,115 lang x 2,2 meter hoog. Graag een offerte inclusief sloop oude muur. De muur moet structureel sterk genoeg zijn om poorten aan te bevestigen.

Uitbouw zijkant van het huis

Wij willen graag een uitbouw laten uitvoeren voor ons vrijstaande huis. De woonkamer moet ongeveer 3 bij 7 meter worden uitgebouwd. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Verder moet het compleet opgeleverd worden met een fundering, elektra, stucwerk en een stenen buitenkant. Graag willen wij een afspraak maken voor uw advies.

Serre aan achterzijde huis om woonkamer te vergroten

Wij willen de woonkamer vergroten met ongeveer 3 x 4 m, wellicht iets langer dan 3 neter. Waarbij wij tevens een schuifpui willen maken op de plek waar nu onze achterdeur zit. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, en met een bakstenen/glazen buitenkant. Ik weet alleen niet zeker of er een fundering in moet. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Fundering serre tuin

Graag wil ik een fundering voor serre van 5 x 4 meter laten maken en Douglas palen erop monteren. Het gaat om 2 staande palen van 14 x 14 centimeter en een paal verticaal tegen de muur en nog eens 2 staande palen tegen de muur. Rondom zou ik graag met balken een skelet met Douglas palen laten maken. De rest gebeurd later. Er liggen nu tegels, deze haal ik zelf weg.

Tuinmuur metselen

Wij zijn van plan om een tuinhuis en overkapping te realiseren in onze achtertuin. Dit tuinhuis kunnen we zelf maken vanuit betonblokken. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de omringende tuinmuur metselen. Dit willen we graag met bakstenen doen. Materialen zoals stenen, profielen etc zijn al voorhanden en verzorgen wij indien verder nodig ook zelf. De fundering is al gestort. Totale lengte bedraagt ongeveer 12-14 meter, met 2x een hoek van 90 graden zodat wij hier later de schuttingen op kunnen laten aansluiten. Hoogte om en nabij 2,75 m, evt. in overleg nog te bepalen.

Uitbouw achterzijde verlengen woonkamer

We willen graag ons huiskamer groter maken door een uitbouw te plaatsen. Maten zijn 5 meter breed en 3 meter diep. Er is geen vergunning nodig. Ik weet nog niet of het compleet opgeleverd moet worden (elektra, stucwerk etc.), dat is nog even in overleg. Ik weet ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, ik laat mij adviseren. Er moet wel een fundering in komen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius