Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegwerk buiten herstellen:

Voegwerk buiten herstellen

Herstellen van voegwerk in buitenmuur. Het huidige voegwerk is poreus/ niet voldoende waterdicht en dient derhalve verwijderd en vernieuwd te worden. Het te herstellen voegwerk betreft de achtergevel van de eerste verdieping en de scheidingsmuren aan weerszijden van het balkon. Een groot deel van de achtergevel bestaat uit een raampartij. Hieronder vindt u de afmetingen van de te voegen delen, allen breedte keer hoogte: gevel 24 x 200 centimeter gevel 24 x 200 centimeter gevel 43 x 200 centimeter muur (scheiding met balkon buren) 110 x 155 centimeter muur (scheiding met balkon buren) 110 x 155 centimeter Toegankelijkheid: De genoemde delen bevinden zich aan de achterzijde van het huis op de eerste etage. Alles is toegankelijk via een balkon. Er is dus geen steiger nodig Planning: Op dit moment is er sprake van een actieve lekkage in de woonkamer op de begane grond, doordat vocht in de gevel trekt op de eerste etage, veroorzaakt door de poreus geworden voegen. Om verdere gevolgschade te voorkomen, dienen de werkzaamheden bij voorkeur op korte termijn te worden ingepland. Ter informatie: Het betreft een jaren '30 woning. Het is een bekend probleem bij dit type woning. (Bij andere panden in de straat is hetzelfde euvel naar voren gekomen. )
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegwerk buiten herstellen uit heel Nederland:

Achterkamer en keuken uitbouwen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende verbouwing, inclusief hoe lang de verbouwing ongeveer zou gaan duren: - Uitbouw keuken tot aan schuur, ca. 2,7 meter - Uitbouw achterkamer tot iets voor de schuur t.b.v. achterdeur of eventueel helemaal recht, ca. 2,5 meter - Nieuwe keuken,inclusief planken in de hoek van apparatuurwand - Verplaatsen en vergroten toilet - Lichtstraat - Openslaande deuren + 2 extra ramen boven radiatoren naar de openslaande deuren. Eventueel nog glas in lood raampjes die open kunnen boven de openslaande deuren - Overstek inclusief spotjes - Electriciteit buiten - Behoud buitenkraantje - Plat dak met licht dakleer, grint en tegelpad voor glazenwasser - Voegwerk achtergevel en stenen zoveel mogelijk in dezelfde stijl als de huidige - Stucen gehele beneden verdieping - Nieuwe plafonds beneden verdieping (incl. Lijsten/plinten) - Nieuwe houten vloer - Schuurdeur verplaatsen naar achterkant - Schilderwerk beneden, hout en wanden/plafonds De verbouwing moet in mei gaan plaatsvinden. Ik heb een aantal (eigen gemaakte) tekeningen, maar dat bestandstype kan ik helaas niet bijvoegen.

Voegen vervangen, buitenmuur stucen en kozijn schilderen

Metselwerk Gevelconstructie metselwerk Herstellen Loodslabben opgaand werk Scheuren niet constructief 2,00 st Herstellen Schoorsteen metselwerk Scheuren niet constructief 1,00 pst Vervangen voegwerk schoorsteen Uitgespoeld/afwezig voegwerk 2,00 m2 Stukadoorwerk Gevelafwerking stucwerk Vervangen stucwerk Onthechting van ondergrond 17,00 m2 Schilderwerk Buiten schilderwerk betonconstructie Groot schilderwerk betondorpels Afbladderen 2,00 m2 Buiten schilderwerk kozijn&raam hout dekkend 3,00 m2

Schoorsteen renoveren

De gemetselde schoorsteen op het pannendak is slecht. De rook komt niet alleen uit de bovenzijde naar buiten. Daarnaast wil ik ook het metsel- en voegwerk laten herstellen en eventueel een trekkap plaatsen ten behoeve van betere trek kachel. De schoorsteen op mijn hoekwoning is ongeveer 80 cm hoog.

Schoorsteen, nokvorsten en gevel renoveren

Ik ben op zoek naar een bouwbedrijf/metselaar voor renovatie van mijn schoorsteen. Moet mogelijk (deels) opnieuw opgemetseld worden + bovenplaat vervangen. Daarnaast moet een aantal nokvorsten worden vervangen. En zit er een scheur in de achtergevel en worden er stenen naar buiten gedrukt. Ook voegwerk in gevel moet worden vervangen. Mogelijk ook de gevel impregneren. Waarschijnlijk, vanwege kosten, niet allemaal in één keer, dus ik wil graag aparte offertes ontvangen per klus. Graag contact opnemen om situatie ter plekke te bekijken. Ongezien offerte uitbrengen lijkt mij niet veel zin hebben.

Buitenmuur voegen in kleur

Kunt u buiten gevel voegwerk kleuren in een antraciet kleur ? Het gaat om ongeveer 100 m2 alleen begane grond.

Voegen in de buitenmuur herstellen

In 1 buitenmuur enkele voegen repareren. In deze zelfde muur op de begane grond is de buitenmuur een binnenmuur van de garage daar zitten scheuren in het voegwerk, deze ook repareren. Buiten is het circa 1 m2 wat er slecht is aan voegwerk. En aan de zijkant dakpannen vastleggen.

Renovatie op basis van bouwtechnische keuring

Wij zoeken iemand die voor ons het werk netjes kan doen als wij de sleutel hebben. Het plaatsen van de wand op zolder moet per se 28 of 29 juli gebeuren in verband met schilderswerkzaamheden daarna. Uit de bouwtechnische keuring kwamen de volgende punten naar voren die wij gemaakt willen hebben: * Herstellen van de verharding in de berging buiten (in totaal 8 m2) zodat het water niet langer de berging in loopt. * Verwijderen betimmering en isolatie binnenzijde berging. * Mechanische ventilatie weer goed werkend maken (eventueel vervangen van mechanische ventilatie). * Herstellen van klemmende ramen en kozijnen in het hele huis. * Voegwerk in de douchehoek herstellen/ ventilatie in douche beter maken/ inkorten van deur zodat het beter ventileert. * Eventuele andere klussen die wij over het hoofd hebben gezien. Daarnaast hebben wij zelf nog een aantal persoonlijke wensen die we ook graag uitgevoerd willen hebben. * Nieuwe radiator ophangen in woonkamer en badkamer. * Een wand maken op zolder zodat we hier een speelkamer voor onze dochter kunnen realiseren. * Afsluiting op zolder maken van het wasgedeelte (een soort schot hier voor plaatsen).

Voegen herstellen van de buitenmuur

De voegen van de buitenmuur willen we herstellen. Daarnaast zijn een paar stenen zijn uitgezakt naar buiten, door mogelijk een stukje opnieuw metselen. En ik wil de mogelijkheden bespreken voor voegwerk van de schoorsteen. De buitenmuur is circa 55 m2.

Voegwerk aan de gevel vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het buiten voegwerk. Platvol of schaduw, ik weet niet precies wat het verschil is. De woning dateert van 1969. Is de offerte incl. steigerwerk? De woning is 5 meter hoog aan de voorzijde en de zijgevel 8 meter tot aan de nok. Het is tussen de 72 en 75 m2.

Verweerde voegen in de douche vervangen

Wij wonen inmiddels 15 jaar in onze woning en ik heb onlangs geprobeerd het voegwerk in onze douche wat op te frissen, want dat is hard nodig. Ik heb gemerkt dat mij dat niet zelf lukt en daarom wil ik 37 strekkende meter oude voeg laten verwijderen en een nieuwe voeg laten aanbrengen. Ook moet er 9 meter kit worden vernieuwd, verdeeld over 3 wanden. Er is overigens geen sprake van lekkage. Ik ben even buiten Nederland, ik laat het werk graag even beoordelen in week 50 en ontvang daarna uw offerte. U kunt ook alvast per telefoon of email een afspraak met mij inplannen.

Partners

Partners van Casius