Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kleine muur laten impregneren:

Kleine muur laten impregneren

Ik zou graag een muurtje van 3 m2 laten impregneren/injecteren tegen schimmel en vocht. De muur bevindt zich in het souterrain aan de voorzijde van het huis, in een voorraadhok onder de trap. Er staat nog een dun muurtje voor (van gips?) deze zal moeten worden verwijderd. Dat kan zelf, maar indien mogelijk wil ik graag ook een prijsindicatie voor het verwijderen hier van.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine muur laten impregneren uit heel Nederland:

Gevel zandstralen en eventueel opnieuw voegen

Wij willen onze buitenmuur laten zandstralen. De oppervlakte totaal is ongeveer 45 m2. Het is een zij en voorgevel. Wij willen hiervan graag een prijsopgave. Ook zouden wij graag een prijsopgave willen van het opnieuw voegen van de buitenmuur. En mijn vraag is nog of het nodig is om te impregneren als de muur daarna nog gesausd gaat worden? Anders zou ik daar ook graag een prijsopgave van willen. Aangezien ik mijn telefoon bijna nooit op kan nemen graag mailen die zie ik sneller.

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Woning schilderen

Ik wil mijn nieuwe woning schilderen maar er zit behang in de hele woning. Wat mij betreft kan er overheen geschilderd worden. Ik heb niet veel tijd voordat ik moet verhuizen en red het allemaal niet zelf. Ik wilde vragen wat de werkzaamheden zouden kosten en wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een ruime woonkamer, doorlopend naar een andere kamer. Totale lengte ongeveer 11 meter. Het behang is heel oud, ik heb begrepen dat ik dit eerst moet impregneren. Er komen namelijk vlekken en verkleuring door de verf heen (ik heb zelf al een muur geprobeerd te verven). Verder zou ik graag een prijsindicatie van het behangen van een gang. Deze heeft een L-vorm van ongeveer 4 x 4 x 1 meter en 6 deuren.

Voegen vervangen en eventueel gevel reinigen

Voegen van zijgevel en voorgevel vervangen en eventueel muur reinigen en impregneren. Een snelle schatting is 50-60 m2. Aan een deel van de zijgevel is een garage gebouwd en dat stuk hoeft dus niet gevoegd. Hier heb ik rekening mee gehouden in de m2. Ik kan foto's opsturen als dat helpt.

Vervangen stucwerk buitenmuur tuinzijde

Oude beneden woning met uitbouw (voor keuken) achter. Stucwerk op deze muur aan de buitenkant (tuin) zit los (lucht/vocht onder) moet worden verwijderd, muur impregneren en opnieuw aangebracht worden. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Voegwerk vernieuwen en impregneren

Van twee garages het voegwerk van een muur vernieuwen en het daarna impregneren. Het gaat om een muur van 6 x 3 meter. De garage van mij en de buurman samen. Graag per mail contact.

Voegreparatie en gevelimpregnatie

Graag zou ik de voegen willen laten repareren en mijn gevel laten impregneren. Er is op één plek in het huis vochtdoorslag. Het betreft een muur met een spouw. De hoekwoning is ongeveer 4 meter breed en 7 meter hoog. Ik zou hier graag een offerte voor willen.

Stucwerk van buitengevel verwijderen en deze voegen, impregneren en stuken

Ik heb een half vrijstaande dijkwoning die aan de buitenzijde is gestuukt. Ik wil het stucwerk geheel van de gemetselde buitenmuren laten verwijderen. Daarna wil ik de muur eventueel opnieuw voegen en impregneren. Als laatste laag moet er dan weer nieuw stucwerk op. Het gaat om ongeveer 60 m² op de begane grond. Ik heb al een stukje verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Muur laten impregneren en Trespa vervangen

Ik woon in een portiekflat op de 2e verdieping en heb daar aan de balkonzijde vochtdoorslag door een muur van 5 m². De muren zijn wit geschilderd en ik wil deze graag laten impregneren. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies over de beste aanpak. Aan een zijkant van het balkon moet een trespa-plank van 190 x 31 cm worden verwijderd en een nieuwe gemonteerd worden, waarschijnlijk met een metalen strip. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius