Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegen vernieuwen van een oude tussenwoning:

Voegen vernieuwen van een oude tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning, gebouwd in de periode 1910-1937. Het voegwerk is zowel aan de voor- als achterzijde aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 30 m² voegwerk dat barstjes vertoont en poreus is. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegen vernieuwen van een oude tussenwoning uit heel Nederland:

Voegen vernieuwen in douche

We hebben een badkamer van 2,15 x 2,15 meter met daarin douche, bad, toilet, wandmeubel. De voegen zijn oo de grond en op delen van de muur gescheurd. We willen dus alle voegen laten herstellen om lekkage te voorkomen.

Schoorstenen voegen en lood vernieuwen

Ik wil 2 schoorstenen opnieuw voegen en lood vernieuwen. Dit in verband met lekkage. Er is eventueel een foto beschikbaar. Het betreft een eengezinswoning met schuin dak en 2 verdiepingen (ongeveer 8 meter hoog).

Gevel vernieuwen op begane grond

De gevel op de begane grond willen wij graag laten aanpakken. Het gaat om het reinigen, voegen en impregneren. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Schoorsteen repareren of vernieuwen

Het betreft een gemeenschappelijke schoorsteen. Voor nr 12 alleen als luchtkanaal, het rookkanaal is niet in gebruik. Bij nr 14 betreft het luchtkanaal en rookkanaal. Nr 14 heeft lekkage in rookkanaal. Nr 12 heeft geen probleem. Recentelijk zijn voegen vernieuwd. Vraag: is lekkage nr 14 te verhelpen? Zo ja wat zijn de kosten en voor wie, oftewel probleem nr 14 of 12 en 14. Mijns inziens zijn de voegen aan zijde 12 goed gerepareerd. Bij nr 14 is dat vraag. Nr 14 heeft reparatie laten uitvoeren door " prutsers" die volgens mij meer stuk gemaakt dan gerepareerd. Indien gehele staat schoorsteen slechts is en repareren geen goede optie is wat kost dan een nieuwe schoorsteen? Foto's schoorsteen kunnen op verzoek toegestuurd worden.

Kit en voegen vernieuwen

Ik wil graag alle voegen van mijn badkamer eruit laten halen en opnieuw laten voegen. Kit randen ook laten vervangen. Het gaat om een badkamer van 3 m2.

Buitenmuur voegen herstellen of vervangen

Buitenmuur voegen herstellen of vernieuwen. Het gaat om circa 55 m2. De hele zijgevel: begane grond, eerste en tweede verdieping. De zijgevel loopt taps toe naar de nok van het dak. Een steiger is noodzakelijk. Graag komen kijken en beoordelen wat er nodig is.

Buitenmuur reinigen, voegen en impregneren

Ik woon in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1937. Ik wil daar de gemetselde buitenmuren laten opknappen. Ik laat de muren graag eerst reinigen, mogelijk met stoom, en daarna de voegen vernieuwen met wederom een verdiepte voeg. Als laatste laat ik de muren dan impregneren. De totale oppervlakte is ongeveer 250 m². Ik laat deze klus bij voorkeur nog dit najaar verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Afvoer van de wastafel en toilet vernieuwen

Afvoer van de wastafel loopt niet door, deze is waarschijnlijk verkeerd aangelegd. Afvoer zit verscholen in tussenmuur dus waarschijnlijk moet de muur ook gerepareerd en gestuct worden. Daarnaast willen we gedeeltelijk voegen vernieuwen (inclusief kitten van badrand). Als tweede willen we het toilet beneden (apart van badkamer) compleet vervangen (tegels, wc en fonteintje). Vooraf strippen is optioneel. De wanden zijn nu tot halverwege betegeld. Daarboven is pleisterwerk. De nieuwe tegels willen we tot aan het plafond gezet worden (2.40 meter). Vloeroppervlakte 1,5 m2. We hebben nog geen materialen aangeschaft. In overleg zijn deze deels of geheel door u te leveren.

Douchehoek vernieuwen

Douchehoek moet vernieuwd worden: oude tegels eraf van één wand en vloer. De wand is ongeveer 1.20 meter breed en 2.40 meter hoog. De vloer is 1.20 meter bij 1 meter ongeveer. Alleen de douchehoek moet een andere tegel hebben. Tot aan de glazen wand. Ik weet niet wat er mogelijk is en wat niet, zou er iemand langs kunnen komen om te kijken? Daarnaast moet de drain op de juiste hoogte worden geplaatst. Deze ligt naar ons idee te diep, de tegel steekt nu uit en daardoor laat nu de kitrand nu continu los. Ook moet de kraan worden gedemonteerd en gemonteerd, op dezelfde plek zonder het aanpassen van leidingwerk. Voegen en afkitten.

Schoorsteen renoveren

Voegen, losse stenen vast zetten en boven plaat vernieuwen.

Partners

Partners van Casius