Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Dordrecht of directe omgeving.

1720 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel bekleden met Keralit, metselproject, crepi op nieuwbouwwoningen plaatsen, kalkzandsteen muren bekleden met isolatie en afwerking, spouwmuur isoleren, isoleren buitengevel woonboerderij, gevel isoleren en bekleden, schuur metselen/voegen, nieuwe gevelbekleding aanbrengen, gevel bekleden, houten geveldelen vervangen, aanbouw op laten metselen, buitengevel cementeren, buitengevel isoleren, gevel reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Muurtje metselen naast schuurdeur

Ik ga de schuurdeur omzetten naar een andere zijde. Het gat wat dan over blijft moet dicht gemetseld worden. Dit betreft circa 2 m2. Graag wil ik hier voor een prijs hebben.

Stenen plantenbak laten metselen

Wij zouden een plantenbak willen laten mestelen met stenen van 45x12x12. Soort is nog niet gekozen. De afmeting zal ongeveer 4600x500x500 moeten worden. Materialen kunnen via achterzijde naar binnen.

Gevelisolatie aanbrengen

Wij gaan een huis laten bouwen van zeecontainers. Om de buitenkant af te werken dient er een isoleren laag te komen, hierna willen wij deze met EPS platen afwerken zodat er gelijk gestuct kan worden. Oppervlakte bedraagt zo'n 360 m2.

Gat boren voor een afzuigkap

Gat boren in een gemetselde muur t.b.v. een afzuigkap. 150 mm doorsnede.

Muur weer mooi maken

Het gaat hier om een schuttingmuur. Is nooit gevoegd maar wel goed genoeg om te laten staan. Deze willen wij weer mooi krijgen. Wij zitten te denken aan stucen maar staan open voor alternatieven. Afmeting van de muur is 1.80 x 5 meter. Zonder isolatie.

Voegen vernieuwen aan buitenkant huis

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de voegen van mijn woning. De oppervlakte is ongeveer 30 m2 van mijn tussenwoning. De oude voegen moeten worden verwijderd en nieuwe voegen geplaatst.

Bloembak metselen

Het betreft het metselen van een bloembak met de afmetingen 500 cm x 50 cm x 60 cm. (Let op! 2 x de lengtemaat). Graag aanbieden inclusief materialen en voegwerk. Het betreft hier werkzaamheden op de begane grond.

Voegwerk buiten herstellen

Herstellen van voegwerk in buitenmuur. Het huidige voegwerk is poreus/ niet voldoende waterdicht en dient derhalve verwijderd en vernieuwd te worden. Het te herstellen voegwerk betreft de achtergevel van de eerste verdieping en de scheidingsmuren aan weerszijden van het balkon. Een groot deel van de achtergevel bestaat uit een raampartij. Hieronder vindt u de afmetingen van de te voegen delen, allen breedte keer hoogte: gevel 24 x 200 centimeter gevel 24 x 200 centimeter gevel 43 x 200 centimeter muur (scheiding met balkon buren) 110 x 155 centimeter muur (scheiding met balkon buren) 110 x 155 centimeter Toegankelijkheid: De genoemde delen bevinden zich aan de achterzijde van het huis op de eerste etage. Alles is toegankelijk via een balkon. Er is dus geen steiger nodig Planning: Op dit moment is er sprake van een actieve lekkage in de woonkamer op de begane grond, doordat vocht in de gevel trekt op de eerste etage, veroorzaakt door de poreus geworden voegen. Om verdere gevolgschade te voorkomen, dienen de werkzaamheden bij voorkeur op korte termijn te worden ingepland. Ter informatie: Het betreft een jaren '30 woning. Het is een bekend probleem bij dit type woning. (Bij andere panden in de straat is hetzelfde euvel naar voren gekomen. )

Oude schoorsteen renoveren

De oude schoorsteen, die wij samen met de buren delen, op het dak van onze tussenwoning is slecht. De voegen zijn slecht en hier en daar zelfs weg. Graag laat ik de vakman de schoorsteen beoordelen of hij alleen de voegen dient te vervangen of dat de schoorsteen opnieuw opgemetseld moet worden.

Buitenmuur metselen met bakstenen

Ik heb een aanbouw met een betonnen muur van circa 3 meter hoog. Ik wil van buiten isolatie hier tegenaan brengen en vervolgens buitenmuur laten metselen met bakstenen die matcht bij die van bestaande woning, zodat het als een gebouw lijkt. Totaal te metselen oppervlak van de buitenmuur is circa 150 m2. Woning is heel goed bereikbaar vanuit begane grond. Ook overleg over de diepte van de fundering.

Buitenmuur reinigen en voegen

De buitenmuur aan de voorzijde bevat op diverse plekken beschadigingen in het voegwerk. Daarnaast is een reiniging wenselijk. De woning betreft een rijtjeswoning 2 verdiepingen en circa 6 meter hoog en circa 5 meter breed. Minus het kunststof uitbouwtje bij de ingang van ongeveer 3 m2.

Kleine muur laten impregneren

Ik zou graag een muurtje van 3 m2 laten impregneren/injecteren tegen schimmel en vocht. De muur bevindt zich in het souterrain aan de voorzijde van het huis, in een voorraadhok onder de trap. Er staat nog een dun muurtje voor (van gips?) deze zal moeten worden verwijderd. Dat kan zelf, maar indien mogelijk wil ik graag ook een prijsindicatie voor het verwijderen hier van.

Voegen vernieuwen van een oude tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning, gebouwd in de periode 1910-1937. Het voegwerk is zowel aan de voor- als achterzijde aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 30 m² voegwerk dat barstjes vertoont en poreus is. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Buitengevels zandstralen en voegen herstellen

Buiten gevels zandstralen en los liggende voegen herstellen.

Gat boren in muur voor afzuigkap

Een gat boren van 150 mm in de buitenmuur voor de afzuigkap.

Muurlood vervangen

Na een hevige regenbui wat lekkage in de eetkamer, de dakdekker constateerde dat het muurlood van het platte dak moest worden vervangen. Het gaat om ongeveer 2 meter muurlood.

Scheur in de gevel repareren

Ik ben op zoek naar een vakman die op korte termijn een scheur in het pleisterwerk van mijn gevel naast de voordeur kan repareren. Het gaat om een scheur van ongeveer een halve meter lang en een paar mm breed. Het pleisterwerk is korrelig van structuur. De scheur is ontstaan als gevolg van een klemmende voordeur en zit op ooghoogte. Ik laat het hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Dubbelsteens tuinmuur metselen

Op de plaats waar nu een buxushaag staat wil ik graag een dubbelsteens muurtje van 4 meter lang, bij 50 cm hoog. (zie foto om een idee te krijgen) . Ik ben op zoek naar een bedrijf die dit voor mij kan doen. Met groet! David

Schoorsteen renoveren

Mijn schoorstenen zien er verweerd uit. Ik wil dat het metselwerk, de bovenplaten en de loodslabben worden geïnspecteerd en gerepareerd. Tevens wil ik dat het metselwerk van de schoorstenen wordt geïmpregneerd. Bovendien zou ik de prijs willen weten van een eventuele camera inspectie van het rookkanaal van de open haard. De schoorsteen staat op de nok van het dak, op de tweede verdieping dus een meter of 8 hoog. Graag uw offerte hiervoor. Ook graag informatie over de garantie. Tevens moeten de nokvorsten (alle) nagekeken worden. Mogelijk kunt u dit ook verzorgen?

Voeg herstellen

Mijn hek is vastgemaakt aan de muur van de woning. Tegen het hek staat een plant die het hek wat heeft verplaatst waardoor de voeg in de muur vergroot is. Ik wil deze voeg graag laten repareren. Het is maar een klein stukje van een paar centimeters.

Schoorsteen opknappen

Ik wil graag de schoorsteen op mijn dak laten opknappen. De voegen en het metselwerk moet even opgefrist worden.

Tuinmuur op erfscheiding metselen

In mijn voortuin wil ik graag dubbelsteens muurtje van 4 meter lang bij 30-50 cm hoog. Momenteel staat er een Buxushaag. Ik weet niet of een fundering nodig is, graag in uw offerte aangeven. De bijgesloten foto is ongeveer hoe ik het wil hebben. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Voegwerk laten vernieuwen

Ik wil graag circa 35 m2 voegwerk laten vernieuwen. Het betreft een woonhuis met een aangebouwde schuur. Het gaat om werk op de begane grond.

Betonrot bij balkons repareren

Ons huis uit 1936 heeft achter 2 balkons. Het balkon op de eerste verdieping, 1,25 x 2. 85 meter, heeft aan de onderkant op 3 plekken betonrot dat gerepareerd moet worden. De bovenkant van dat balkon moet waarschijnlijk met een waterdichte goed afwaterende laag afgedekt worden. Het balkon op de tweede verdieping, 1,85 x 2,75 meter, dat alleen van boven toegankelijk is, moet voorzien worden van een hele nieuwe afwateringslaag en een waterdichte afwerking. De oude, beschadigde afwateringslaag, 0,5-1. 0 cm dik, moet daarvoor verwijderd worden.

Gaten in de gemetselde buitenmuur dichtmaken

Er zitten 2 gaten in de gemetselde buiten muur. Deze moeten netjes dicht gemetseld worden. Het is 1 gat van 10 cm groot en een van 20 cm groot. Ik krijg op 1 maart de sleutel van de woning.