Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Dordrecht of directe omgeving.

1747 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitenmuren stucen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, latei plaatsen boven deuren en raam, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevel reinigen en impregneren

Ik zou graag mijn gevel willen reinigen en impregneren. Het is een hoekwoning/rijtjeshuis en de gevel is ongeveer 90 m2.

Gevels voegen en impregneren en schoonspuiten

Ik wil de gevels graag laten schoonspuiten en impregneren en mogelijk ook de voegen herstellen. Het gaat in totaal om ongeveer 120 m2. Het zijn 3 gehele gevels en een vierde aan de rechterkant, dat is een stuk van de bovenste verdieping. Steiger plaatsen is mogelijk.

Gat boren in muur voor afzuigkap

Gat boren door beton naar buiten voor afzuigkap doorvoer. Buitenzijden steen.

Gevel renovatie

Ons hoekhuis, gebouwd in 1906, heeft een slecht (uitziende) zijgevel. Zo was er met verf reclame gemaakt op het pand, vertoont de gevel scheuren en is het voeg werk niet meer zoals het hoort. Wij willen graag de zijgevel van 72 m2 een mooi uiterlijk geven door middel van pleister met misschien buitenmuur isolatie. Graag worden wij geholpen door een bedrijf die met ons mee denkt over de verschillende opties die er zijn. Praktische info: - Gehele gevel 80 m2 - Door raampartijen 72 m2 - Gevel heeft scheuren - Gevel heeft slecht voegwerk - Zit verf op een klein gedeelte van de muur We hopen dat er snel een match gevonden wordt.

Keralit gevelbekleding plaatsen

Ik wil mijne oude planken naar keralit gevelbekleding vervangen. Gaat over voor en achter kant van mijne huis. Het is rond 24 m2 oppervlak. Ik wil werken met dit product Keralit Sponningdeel 143 mm Mosgroen. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Voegen onder dorpels herstellen

Ik wil graag de voegen herstellen van de dorpels onder de ramen en voordeur. Het gaat om 3 dorpels en elk raam is 1,80 meter breed. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel realiseren bij oplevering casco woning

Het gaat om een huis die casco wordt opgeleverd. Het gaat om houtbouw. Het huis zal voor 50% moeten bestaan uit houten gevel en de overige 50% stenen elementen. Het huis wordt 8 x 13 meter, de eerste verdieping wordt 6 x 13 meter, en een gedeelte van de garage. De buitenzijde willen we met streenstrips of houtelementen laten bekleden. Isolatie is al aangebracht. Wij ontvangen graag advies over de mogelijkheden hierin en gaan graag in gesprek met een vakman om hier advies over in te winnen en een offerte te laten opstellen.

Het isoleren van de voor-, zij- en achtergevel op twee verdiepingen

Hoekwoning gemakkelijk te bereiken met steigers. Voorkant zijkant en achter op de eerste en tweede verdieping. Mogelijk ook de dakrand en isolatie afhankelijk van de kosten. Graag ergens in de lente of begin zomer beginnen. Het gaat om ongeveer 40-50m2 ex ramen en deuren. Gelieve ook advies over het beste type isolatie dat hier beschikbaar is.

Voorgevel renoveren

Ik heb een dubbel -steens voorgevel met snijvoegen wat waarschijnlijk vervangen moet worden. De voorgevel is ongeveer 11 m2, hoeveel zou dat kunnen gaan kosten inclusief huur van de steiger, stortbak e.d.

Gevelbekleding vervangen

Uitbouw naast de voordeur (toilet) is nu met schrootjes afgewerkt en willen we graag vervangen door ayous gevelbekleding. Afmetingen ca 2x vlakken van (60 x 210 cm) + 1 x vlak van (120 x 210 cm).

Gevel beplating

Ik wil de huidige gevel beplating (kunststof met vezel) vervangen door kunststof beplating ivm een lekkage. Het gaat om 15 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel stucen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn bakstenen gevel kan stucen. De oppervlakte is 160 m2.

Muur op balkon repareren opnieuw metselen

Muur op balkon repareren en opnieuw metselen. Het is een huis uit 1953 en het balkon heeft een afmeting van 4 x 1 meter. In verband met de veiligheid dit gelieve zsm op te pakken.

Buitengevel en dakisolatie plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor buitengevelisolatie en dakisolatie z.d.d. een minimale Warmteweerstand (Rd)(m2. K)/W) van 8 tot 8,55 kan worden bereikt, met een dikte van maximaal 170 mm inclusief pleisterwerk. De gevel is 100 m2.

Deur bij balkon dichtmetselen en deur in gang

Ik wil graag mijn deur naar het balkon dichtmaken, alsmede de deur van onze gang naar de woonkamer. Het zijn 2 standaard deuren. Wat zou het kosten?

Fundering maken voor een muur

We willen een tuinmuur van 4 + 7 meter + aangebouwde tuinschuurtje van 2x meter metselen. Daarvoor is een fundering noodzakelijk. Graag zouden wij willen weten wat het maken van een fundering kost incl. En excl metselwerk.

Isoleren van de gevel

Wij ontvangen in maart de sleutel van onze nieuwe woning. Het pand daterend uit 1969 en heeft spouwmuren. Graag willen wij dit pand naar een minimale energielabel C krijgen. Wij weten nog niet welke materialen hiervoor toepasbaar zijn. Wel willen wij een zo onderhoudsvrij mogelijk gevel creëren met een strakke 'look'. De woning heeft 5 woonlagen en is ongeveer 10 meter lang en 8.5 meter breed inclusief raampartijen. Kunt u een indicatie geven aan welke kosten wij moeten denken?

Gevels isoleren

Ik heb een vrijstaand huisje uit 1907 waarvan inmiddels het dak en de vloer geïsoleerd zijn. Vanwege de beperkte ruimte binnen en de lappendeken aan metselstenen buiten wil ik de gevels aan de buitenzijde isoleren en af laten werken met een witte stuc laag of met steenstrips mits het huidige metselwerk gekopieerd kan worden en het betaalbaar blijkt. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 60 m²

Houten door kunststof geveldelen vervangen

De gevel bestaat uit vlakken houten sabbat delen. Graag zouden we een offerte willen ontvangen als deze worden ontvangen door kunststof delen. Het is allemaal recht toe, recht aan en de oppervlakte is ca. 25 m2.

Isolatieplaten en Crepi aanbrengen op buitenmuren

Isolatieplaten (12 cm dik) en Crepi aanbrengen op buitenmuren (35 m2). Het betreft 3 muren van 2.20 hoog. Ook de plint dient mee geïsoleerd te worden.

Gevel- en voegwerk herstellen

Het betreft een tussenwoning, een oud arbeidershuisje. De muur is van baksteen maar de korst van de steen is eraf. Ook moet het voegwerk opnieuw worden gedaan. Het oppervlak van de gevel is tussen de 15 en 20 m2 maar er zitten twee ramen en een deur in. Ook zou het houtwerk rondom de dakgoot geschilderd moeten worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Tuinmuur metselen als erfafscheiding

Ik wil een tuinmuur als erfafscheiding over de breedte van het achtererf. Breed 6 meter en de hoogte is 2 meter. Met kolommen ertussen. In denk aan een halfsteens muur, halfsteens verband. Inclusief fundering. Ik woon in een twee-onder-1-kap woning. De plaats is zowel via de tuin als via het achterpad te bereiken.

Voegwerk van een dijkwoning herstellen

Onze vrijstaande dijkwoning heeft muren met scheuren en voegen die weg brokkelen. Zowel de zijkanten als de voorgevel willen wij laten behandelen zonder het karakteristieke karakter van de woning te verliezen. De oppervlakte van het huis is 200 m2. Vanaf 1 september zou ik graag willen starten met de klus.

Metselwerk herstellen

Er is een aantal stenen los gekomen waar het zonnescherm aan vast zit. Het gaat maar om 3 stenen maar het is belangrijk dat dit snel hersteld wordt anders zitten wij continu in de zon.

Muurtje metselen naast schuurdeur

Ik ga de schuurdeur omzetten naar een andere zijde. Het gat wat dan over blijft moet dicht gemetseld worden. Dit betreft circa 2 m2. Graag wil ik hier voor een prijs hebben.