Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren buitenmuur repareren:

Scheuren buitenmuur repareren

Ik wil drie scheuren in de voorgevel op de eerste verdieping laten repareren. Alle drie de sheuren zijn ongeveer 50 cm: 1) Tussen de twee ramen 2) Rechts naast het raam vanaf de zijnkant, direct boven balkon muur. 3) Rechts tegen het dak op de hoek, bovenste rij stenen. Gevel (stenen en voegwerk) zijn gekleurd in donkerrood. Voegwerk alleen is onvoldoende (scheur loopt door tot in de spouwmuur).
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren buitenmuur repareren uit heel Nederland:

verbouwing nieuw huis

Op 31-07-2020 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. In dit huis moeten enkele klussen gebeuren: - afwerking van sierlijsten, - het verwijderen van een haard en schouw, terugplaatsen houtkachel, - het herstellen van scheuren in de gevel en het deels opnieuw metselen van een deel van de buitenmuur, - het plaatsen van een plafond, - stucadoren, - het plaatsen van 4 dakramen. In de bijlage een rapport van de technische keuring. Hierin zijn een deel van de hierboven genoemde werkzaamheden te vinden.

Scheuren stucwerk buitenmuur

Achterzijde (Buitenkant woning) heeft scheuren in het stucwerk. Hierdoor hebben we last van vocht schade in de woning. Graag scheuren in de buitenmuur repareren. Is een bovenwoning op 1 hoog, maar kan via het balkon er perfect bij. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Scheuren buitenmuur repareren

Sinds vorige week ben ik de eigenaar van een nieuwe woning. Voordat ik deze portiekwoning kocht werd mij duidelijk dat er een scheur in de buitenmuur zit. Dit loopt van mijn raam naar het raam boven mij. Dit moet op korte termijn opgelost worden. Tegelijkertijd moeten mijn ramen en kozijnen vervangen worden. Mocht het voor het maken van een offerte handiger zijn om een foto te hebben, dan kan ik die ook mailen. Is denk in totaal 30 cm .

Aanvraag offerte voor stucen buitenmuur

In onze buitenmuur beginnen scheuren te ontstaan (zie foto). Graag zouden wij van u een offerte ontvangen voor het repareren van deze scheuren en het opnieuw stucen van de muur. De muur is ongeveer 6 x 6 en de ramen en deuren zijn elk zo'n 2.45 x 1.30 (zie tweede foto) Het zonnescherm zit op de muur gemonteerd, de rolluiken op het kozijn. Kunt u ook aangeven of deze verwijderd moeten worden en zo ja, kunnen jullie dit ook regelen?

Scheef wegzakkende buitenmuur

De buitenmuur van onze aanbouw heeft scheuren. Graag vragen wij een offerte aan voor het herstel. Oppervlakte niet bekend.

Gevel renovatie

Ons hoekhuis, gebouwd in 1906, heeft een slecht (uitziende) zijgevel. Zo was er met verf reclame gemaakt op het pand, vertoont de gevel scheuren en is het voeg werk niet meer zoals het hoort. Wij willen graag de zijgevel van 72 m2 een mooi uiterlijk geven door middel van pleister met misschien buitenmuur isolatie. Graag worden wij geholpen door een bedrijf die met ons mee denkt over de verschillende opties die er zijn. Praktische info: - Gehele gevel 80 m2 - Door raampartijen 72 m2 - Gevel heeft scheuren - Gevel heeft slecht voegwerk - Zit verf op een klein gedeelte van de muur We hopen dat er snel een match gevonden wordt.

Scheuren in buitenmuur herstellen

Graag herstel van de scheuren in de buitenmuur. Deze begint schuin boven bij het kozijn op de begane grond en loopt richting 1e etage.

Oud stucwerk vervangen door nieuw glad werk

De klus betreft een buitenmuur die moet jij opnieuw stucen. Het oud stuc laat los en staat bol, er zijn ook een aantal scheuren. Het bouwjaar is 1885, het betreft de begane grond, 12 x 3 meter.

Gevels herstellen en mogelijk isoleren

Er zitten wat scheuren in de buitenmuur, graag wil ik weten wat er mogelijk is om dit te repareren. De gevel is met een cementlaag gepleisterd. Er zitten meerdere scheuren in de gevel, ik ben bang dat het met nieuw pleisterwerk niet opgelost blijft. Ik vrees dat er dan weer scheuren in komen. Ik zou hier graag advies over krijgen. Ook wil ik graag weten wat er mogelijk is met isolatie. Misschien da tempex met spachtel werk mogelijk is? Het gaat om de voor- en zijgevels van ongeveer 70 - 80 m2. Er is wel bij te komen, aan een zijkant zou mogelijk een deel van de schutting weggehaald moeten worden. Aan de voorkant kan een hoogwerker geplaatst worden.

Herstel kapotte buitenmuur: stuken en sausen

De buitenmuur is voorzien van stucwerk en heeft een aantal scheuren deze wil ik graag hersteld zien en opnieuw gesausd. Er zijn ook nog een aantal gaten ontstaan die opgevuld moeten worden. Het gaat om 70 m2. Het is 7 meter hoog. Een steiger is noodzakelijk met een hoogte van 6.5 m. De scheuren zijn waarschijnlijk ontstaan door bouwput verderop. Als de put af is laat ik wellicht de hele buitenmuur stuken en opnieuw sausen.

Partners

Partners van Casius