Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitengevel keimen:

Buitengevel keimen

Ik ben op zoek naar iemand die de gevel van een nieuwbouwwoning kan keimen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel keimen uit heel Nederland:

Inspectie en keimwerk voor een semi bungalow

Betreft een 45 jaar oude semi bungalow welke ik volgend jaar wil laten keimen. Een grove schatting, het betreft ongeveer 100 m2. Ik wil graag ter plaatse inspectie en advies. Het zou een metselwerk ondergrond zijn. Het woonoppervlakte is ongeveer 8 x 15. Ik zou eerst graag de buitengevel laten inspecteren op de huidige status en advies inwinnen over de afwerking.

Buitengevel keimen

Ik krijg een nieuwbouwhuis. Dit moet gekeimd worden. Totale oppervlakte is 300 m2. de begane grond en de eerste verdieping. Het zijn speciale kiemstenen. Eerst in de primer en dan matte keimverf van goede kwaliteit. En garantie op het werk geven. Het huis staat er nog niet, dus graag een indicatie van de kosten per mail. De bouw zal eind april 2017 klaar zijn.

Metselwerk bij een nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een aannemersbedrijf dat voor ons de muren wilt metselen van ons nieuw te bouwen huis. De woning heeft een totale geveloppervlakte van 300 m2, dit is exclusief de ramen en deuren, dus het betreft een spouwmuur van 300 m2. De buitengevel dient gemetseld te worden met standaard gevelsteen, kleur wit met iets van een nerf, deze laten we ook nog wit keimen. Binnengevel mag met 14 cm brede bouwblokken. Graag zou ik van u een all in tarief ontvangen , indien mogelijk met de materiaal-tarieven apart gespecificeerd, voegen buitengevel graag optioneel aanbieden. Mocht u ook de fundering en betonvloer kunnen verzorgen, dan mag u ook hiervoor een offerte uitbrengen, ik zal u dan de specs mailen. Bouwperiode voorjaar/zomer 2017

Buitengevel keimen

Ik wil mijn buitengevel laten keimen, wellicht moet hij eerst gereinigd worden. Keim kleur is lichtgrijs/wit. Er zitten nieuwe kozijnen in, dus die moeten worden beschermd. De vergunning is al aanwezig.

Keim op de gevels aanbrengen

De buitengevel keimen. Het gaat om 100 m2 verdeeld over meerdere muren. De gevels zijn nu geschilderd maar de verf is heel oud. Kan daarop gekeimd worden? En wat zijn de kosten?

Buitenmuur keimen

Wij zouden graag de buitengevel van onze nieuwbouw woning willen laten keimen met keim-verf (in de kleur wit). De gevelstenen zijn geschikt om geschilderd te worden en zijn nog niet behandeld. Het betreft een oppervlakte van 200 m2 van een vrijstaande woning.

Semi-bungalow verbouwen

Verbouwing van benedenverdieping semi-bungalow van 1991. Nieuwe tegelvloer 120 m2 met vloerverwarming en nieuwe ketel Kleine uitbouw bij entree voorzijde. Open keuken; draagmuur verwijderen (ong. 4meter) Uitbouw garage en verbouw tot slaapkamer/badkamer (wandeldouche met toilet en badmeubel); nieuw kunststof dak een deur verplaatsen in niet dragende muur om bijkeuken te vergroten (stalen kozijn) 2 tuindeuren waarvan een in nieuw te metselen muur. 1 schuifdeur. Keimen buitengevel ong. 160 m2 Stucwerk glad nieuwe delen en over spachtelputz (nader bekijken) Overstek Gevelbeschieting e.a. Zie goedgekeurde bouwtekening !!, geen bestek. Toezending op verzoek.

Buitengevel; Wil ik opnieuw laten ...

Buitengevel; Wil ik opnieuw laten stucen of keimen..( http://www.keim.nl/) Door optrekkend vocht laat de huidige oude stuclaag los. foto woning is voorhanden. Kunt u mij een (richtprijs) offerte geven en welke materialen. Of een afspraak maken. Met garantie heeft de voorkeur Woning valt in de lage btw tarief.