Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur laten metselen inclusief fundering:

Tuinmuur laten metselen inclusief fundering

Een tuinmuur van 10 meter met dan haaks een muur van 3,5 meter in een hoogte van 2 meter. De bomen die er nu staan worden weggehaald en de stronken ook. De bovenzijde vlak afgewerkt met strook sierbeton
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur laten metselen inclusief fundering uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen en stucen met een lichte korrel structuur

Ik wil graag een muur laten metselen van 25 meter lang en 2 meter hoog. Vervolgens de buitenkant laten stucen.

Nieuwe schuur, tuinmuur en borstwering metselen

Ik wil graag in de achtertuin een nieuw gemetselde schuur van circa 2,50 meter breed en 2,50 meter diep. Hier moet een fundering voor gelegd worden. De huidige houten schuur moet daarvoor worden afgebroken en afgevoerd. Naast de nieuwe schuur wil ik een gemetselde tuinmuur met een poort. De tuinmuur moet ongeveer 3 meter breed worden met een hoogte van 2,20 meter. In de voortuin willen we graag een laag muurtje van een paar bakstenen hoog (zoals in de jaren '30) en dan ongeveer 4 meter lang.

Tuinmuur metselen

ik wil mijn schutting van mijn achtertuin vervangen door een stenen muur In de bijlage treft u de foto”s van mijn afgedekte tuingedeelte. Ik wil de houten schutting bij het afdakje van steen hebben. Hetzelfde steen als die van mijn schuur. De afmetingen van de stenen muur: lengte 4m2/ hoogte 200 cm.

Voorbereidende bouwwerkzaamheden (tbv een serre)

Er wordt door een serre-leverancier een serre geplaatst van 5,00 meter x 3,50 meter aan de achterzijde van onze tussenwoning. Hiervoor moeten er echter verschillende werkzaamheden van te voren door een aannemer worden uitgevoerd; Terrastegels verwijderen en afvoeren, Grondboren voor fundering( vermoedelijk zijn schroefpalen afdoende net zoals bij andere buren), Storten betonnen ondervloer, Aanbrengen vloerverwarming, Metselen van 2 spouw-zij-muurtjes (1 van circa 3 meter breed en 1 van circa 4 meter breed) (Die van 4 meter breed gaat dus dieper de tuin in en bovenin dit muurtje willen wij een soort (buiten)raam voor extra zon-doorval vanaf de tuin van de buren want dit raam komt hoog bovenin de tuinmuur. Tevens verleggen van regenwaterpijp en het aanleggen van een buitenkraan (in het nieuwe zijmuurtje van 4 meter breed).

Tuinmuur herfunderen en opnieuw metselen

Fundering en metselen tuinmuur. de huidige muur is niet goed gefundeerd en begint weg te "lopen". Oppervlak s is ongeveer 11 meter lang bij 2 meter hoog. Zie foto. Heb een gemetselde muur als tuinafscheiding, deze is echter niet goed gefundeerd en zakt nu weg. oppervlakte is ongeveer 11 x 2. nodig is nieuwe fundering en nieuw opgebouwde gemetselde muur met bakstenen. Betreft een vrijstaand huis waar een doorgang naar de tuin is door de garage. Het huis staat momenteel leeg tot eind juni. Indien er tijd is graag offerte.

Tuinmuur metselen

Voor een nieuw huis in Endhoven willen we en 15 m lengte en 1.8 m hoogte tuinmuur metselen. Basis materialen(baksteen) gebruiken voor een simpele muur (10 cm dik). Wat zou de prijs zijn voor deze opdracht zijn inclusief materialen, werk, en btw?

Tuinmuur metselen

Metselen van tuinmuur, lengte 11 meter, hoogte 190 cm, inclusief fundering. Mogelijk is het nodig om kolommen te metselen ann beide einden en eventueel op twee/drie plekken in de muur

Tuinmuur metselen

Achterkant tuin een nieuwe muur metselen van 4x2mtr.

Metselklus

Tuinmuur metselen 22.5 meter lang en 75 cm hoog met daarin 12 poeren van 190 cm hoog.

Tuinmuur metselen van 11 meter lang

Het gaat om een nieuw op te metselen tuinmuur in een L-vorm: totale lengte 11 meter. De hoogte moet 2,20 meter worden omdat onze tuin lager ligt dan de buren. Er moeten eerst 4 a 5 oude betonnen palen worden weggehaald. Voor een kleine graafmachine is er een opening naar werkplek van 1,04 meter breed.

Partners

Partners van Casius