Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuurtje voegen:

Tuinmuurtje voegen

De onderkant van mijn tuinmuur is kapot de voegen zijn losgeraakt tijdens graaf werkzaamheden kabel aanleg.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuurtje voegen uit heel Nederland:

Tuinmuurtje metselen

Graag zouden we een prijsindicatie ontvangen van een te metselen tuinmuurtje. Dit muurtje is de scheiding tussen de stoep en onze voortuin. Hoogte van muurtje zo'n 70 cm en breedte 400 cm. Dikte 2 steens. De fundering kan ik zelf voorbereiden, dus opgave van kosten van metselen en voegen

Voegwerk van de voor- en achtergevel en een klein muurtuintje

Voegen van voor- en achtergevel (incl. verwijderen oude voeg) en klein tuinmuurtje. Ca. 40 m2 incl. ramen/ 3 deuren. Geen impregneren.

Tuinmuurtje metselen

Ik heb een tuinmuur van 4 meter waar ik aan beide kanten een pilaar wil metselen en voegen. Het gaat om de voortuin. Het muurtje is ongeveer een meter hoog.

Tuinmuurtje laten voegen

Ik wil een tuinmuurtje aan 2 zijden opnieuw laten voegen. Afmeting per zijde 0.65 x 2.78 meter. Totaal dus 3.60 m2, goed bereikbaar. Zie bijgaande foto’s voor indicatie.

Laag tuinmuurtje met een kolom metselen en voegen

Laag tuinmuurtje met kollom metselen en voegen Maten Hoogte 40 cm vanaf de straat gemeten lengte 390 cm kolom 78 x 32 x 32 cm Inclusief 150 vergelijkbare bakstenen Verwijderen van de oude muur doe ik zelf

Bakstenen tuinmuurtje repareren

Wij hebben een huis uit 1936 met voortuin. De voortuin is aan de voorzijde afgezet met een muurtje, inclusief versierde pilaar waar het tuinpoortje aan vast zit. Het muurtje is dringend aan renovatie toe: de voegen komen los en meerdere bakstenen zijn beschadigd. We ontvangen graag een offerte voor deze klus.

Voegen in tuinmuren renoveren

De voegen in het tuinmuurtje dient te worden vervangen. Dit zal ongeveer 25 a 30 m2 zijn. Daarnaast zal ook de voegen van het schuurtje opnieuw gevoegd te worden. Hier zal het gaan om ongeveer 15 m2.

Scheuren in tuinmuur wegwerken

Het betreft een tuinmuurtje ongeveer 1 meter hoog en 2. 50 meter lang is zachte steen daardoor is het muurtje gescheurd ook weer in voegen. Dit is ons vakantie huisje op

Tuinmuurtje metselen van Ardenner breuksteen

Ik ben een muurtje in mijn tuin aan het metselen, maar het gaat te lang duren. Het tuinpad loopt af terwijl de tuin zelf waterpas blijft lopen. Het muurtje moet aan de kant van het pad dus af lopen van 0 cm naar een hoogte van zo'n 60 cm. Daarna moet hij via een ronde bocht, 60 cm hoog, evenwijdig aan de schuur verder lopen. Ik heb betontegels als fundering gelegd en daar een basismuurtje van kalkzandsteenblokken op gemetseld. Ik heb er nu een coating op gedaan (bottomcoat zwart van Tenco) om vocht, vuil en mosvorming tegen te houden. Het basismuurtje moet nu afgewerkt worden met een laag Ardenner breuksteen. De eerste meter is af zodat duidelijk is hoe het er uit moet komen te zien. De overige +/- 7 meter laat ik graag aan een vakman over, zodat het snel en vakkundig gedaan wordt. Graag iemand die ervaring heeft met het werken met natuursteen, want elke steen heeft een andere vorm en maat en ik wil zo dun mogelijke voegen. Ik had gedacht om het werk in het voorjaar uit te laten voeren zodat er geen kans op vorst meer is (vanaf maart/april). Ardenner breuksteen is aanwezig (ik kan niet inschatten of het genoeg is). Metselmortel is niet meer aanwezig. Er is ook nog gewone baksteen nodig om de ruimte tussen het basismuurtje en het natuursteen op te vullen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Gevel uitlslijpen en opnieuw voegen

De achtergevel dient te worden uitgeslepen en opnieuw gevoegd. Het gaat om 2 zijmuren, 4 bij 1.5 meter, een muur van 2 bij 3 meter en een tuinmuurtje van 6 bij 0.6 meter.

Partners

Partners van Casius