Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor airco verwijderen:

Airco verwijderen

Kunt u een offerte toesturen voor het verwijderen van 3 airco's, het afvoeren van de airco's en het herstellen van de gevel? Er zijn 2 airco's aanwezig op de 1ste etage en 1 op zolder.Het is ons niet bekend welk merk het betreft en wanneer deze gemonteerd zijn. Wij zouden graag de werkzaamheden laten starten op maandag 8 oktober indien mogelijk.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco verwijderen uit heel Nederland:

Oude airco verwijderen

Ik zoek een partij die onze airco met binnen- en buitenunit, van verouderd systeem, misschien R22 kan verwijderen. Eventueel zelf afvoeren is geen probleem. De airco bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Oude airco verwijderen

Ik wil de oude airco laten verwijderen van mijn balkon. De vakman moet ook de oude airco afvoeren.

Airco verwijderen

Wij hebben op ons studentenbalkon een oude carrier airco van ongeveer 1 bij 1 meter (een vrij groot apparaat) die weg moet. Wij vroegen ons af wat het kost om deze te laten verwijderen.

Oude airco verwijderen

Het verwijderen van een heel oud aircosysteem. Op het balkon en in twee kamers.

Oude Mitsubishi airco's verwijderen

Er hangen in mijn woning 4 airco's (Mitsubishi). 1 x beneden en 3 x boven. Op het balkon staan de buiten-units. Ik wil de airco's graag gedemonteerd en afgevoerd hebben.

Airco units verwijderen

Ik wil de oude airco units plus leidingen in ons huis laten verwijderen. De binnenunit zit in de woonkamer, de buiten unit staat daar boven op plat dak. Het merk is Toshiba, geen type bekend.

Oude airco verwijderen

Ik wil graag een airco met buitenunit laten verwijderen. LG (type koelinstallatie SPLIT)

Oude airco verwijderen

Ik heb een oudere airco die al tijden buiten gebruik is. De buiten unit staat op het balkon en de binnen unit komt ergens in een ander kantoor uit. De slangen lopen van de eerste verdieping naar de begaande grond toe. Ik las op internet dat het zelf demonteren van een airco gevaarlijk kan zijn voor het milieu. Ik vroeg mij af wat de kosten zijn voor het demonteren van de buiten unit.

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Ik heb 2 split airco's waarvan er 1 stuk is. Ik wil deze beide graag laten verwijderen. Het gaat om het merk Toshiba en het zijn al oudjes. Verder staat er RAS 13 EK op, wat mogelijk het typenummer is. Kunt u een prijsindicatie geven voor het verwijderen en afvoeren van de airco's?

Oude airco verwijderen

Koelmiddel verwijderen en demonteren kleine airco unit op plat dak met de benodigde certificaten van correcte afvoer. Alleen buiten unit.