Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor beton aan onderkant balkon repareren:

Beton aan onderkant balkon repareren

Ik wil mijn balkon van ruim 3 vierkante meter laten repareren. Het beton aan de onderkant is behoorlijk aangetast en je ziet hier en daar wat roest doorzetten. De constructie is nog wel in orde.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton aan onderkant balkon repareren uit heel Nederland:

Stucen van 3 tuinborders

Ik wil 3 tuinborders maken van oude grindtegels waarbij de onderkant van de tegels als nieuwe betonmuur worden gebruikt. Zodra ik de tegels netjes strak tegen elkaar heb gemaakt en er een border is is de vraag of jullie de 3 plantenborders af kunnen stuken. Border hoogte: 60 cm breedte 50 cm. Lengte bak 1= 4,2 meter. Lengte bak 2 en 3 = 5 meter. Totaal 18 m2 want de achterkant(lengte) van bak 1 hoeft niet gestuukt te worden. Ook dienen er 2 wanden van de schuur gestuukt te worden. De ondergrond hier is steen. Buitenwerk Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Rechte tuinschutting plaatsen

Over een lengte van 9 meter op de erfgrens leveren en plaatsen van een beton [antraciet kleurig]-houten schutting. In totaal 2 meter hoog met aan de onderkant een antraciet betonnen [ongeveer 20 cm] opsluitband. De offerte graag verdelen over 2 percelen. Voor 1 perceel , mijn perceel, komt er nog een eenzelfde soort schutting bij over een breedte van 5,30 meter inclusief poort. Wat ik heb gezien kan dat bestaan uit 2 een schutting van in totaal 4 meter + een poort van 1,30 meter.

Schutting van hout met beton plaatsen

12-delige schutting plaatsen. Betonnen onderkant met houten delen erop en betonpalen. Wellicht komt er ook nog een poort bij. De achtertuin is goed toegankelijk.

Huiskamervloer van 28 m2 isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 28 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huiskamervloer met houten planken aan de onderkant isoleren (715 bij 385 cm). Kruipruimte onder de vloer is droog, met beton afgesloten en 55 cm hoog.

Schutting van beton met hout maken

Ik wil twee schuttingen van aan een kant 9,50 meter lang en de andere kant 2,10 meter lang. Beide kanten met de buren gedeeld, dus twee bonnen met dito namen van mij en de buren aan hun kant, verlenging van de ene kant naar circa 12,30 (2,80 meter) plus een poort met extra brede ingang (breedte circa 2,30 ) op rekening van de buurkant van 9,50 meter kant. Aan de andere kant ook een poort met extra brede ingang (ook circa 2,30 meter breed). Luxe hout beton schutting (hoge onderkant beton) met 23 planken.

Glad pleisterwerk

Het plafond bestaat voor 70 m2 uit gipsplaat in plaats van de onderkant van een betonvloer. Stucloper is niet nodig want er ligt nog geen vloer in. Trappen doe ik zelf met stucloper. Wanden Vierkante meter: 475 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Funderingsversterking bij een 2-onder-1-kap woning

Bij een 2-onder-1-kap woning uit 1910 moet een inpandige funderingsversterking worden uitgevoerd, bestaande uit onder andere het inheien van 17 stalen buispalen (diameter 219/273 inheiniveau 13,5m -NAP), het inzagen van inkassingen en het inboren en verlijmen van ankers. Tevens graag het leveren en aanbrengen van schoon zand tot onderkant EPS platen, leveren en aanbrengen EPS ondervloer, leveren en aanbrengen van wapening, storten van beton en aanwerken van de inkassingen met vuil metselwerk. Totale oppervlakte circa 100 vierkante meter. Bestaande (houten) vloeren worden voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd. Graag in eerste instantie een globale indicatie van de kosten en een mogelijke startdatum uiterlijk begin april (anders heeft reageren geen zin).

Problemen met betonnen balkon verhelpen

Tijdens de bouwkundige keuring van ons huis kwam naar voren dat het betonnen balkon van 3 bij 0.50 meter niet meer goed is. Het zal moeten worden gecontroleerd en moeten worden gerepareerd. De tekst uit het rapport is als volgt: De dakbedekking van het balkon verkeert in een slechte conditie. De toplaag van het beton laat los, waardoor vocht gemakkelijk in het beton kan trekken. Hierdoor ontstaat betonrot. De randaansluitingen zijn op een aantal plaatsen opengescheurd,hierdoor loopt er water tussen de achtergevel en het beton dat er aan de onderkant weer uit komt. Dit uit zich in de donkere plekken aan de onderkant. Na verwijdering van afwerkingen, aftimmeringen en dergelijke kunnen andere problemen of gebreken zichtbaar worden. Op korte termijn dient er rekening te worden gehouden met het vernieuwen van de toplaag. Hierbij dient er een nieuwe waterdichte laag op het beton te worden aangebracht. Ook dienen de los- en openstaande randen hersteld te worden om betonrot in de toekomt te voorkomen.

Spack- of spuitwerk op plafond

Nieuw bedrijfspand. We zouden graag de onderkant van verdiepingsvloer gespackt of gespoten willen hebben (kleur wit). Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex/spackspuitwerk

Schuttingen en een schuttingdeur plaatsen

Graag wil ik een offerte van 10 schuttingen plaatsen met 1 deur erin. De schuttingen moeten 180 bij 180 cm zijn en de poort ongeveer een meter. Graag een prijs met de oude schuttingen meenemen en een prijs dat ik dat zelf doet ik hoor graag van u. Wij willen de onderkant van beton en de bovenkant hout. De tuin heeft een achteringang.