Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor mangat aanbrengen in keldermuur:

Mangat aanbrengen in keldermuur

Zie foto. Betreft mangat aanbrengen met latei in de keldermuur ten behoeve van de toegang naar de kruipruimte (zie foto). De afmetingen van het mangat zijn 80 x 60 cm.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mangat aanbrengen in keldermuur uit heel Nederland:

Splitsing woning (gas, elektra, water en telefoon)

Wij willen in een pand met 2 aparte ingangen een scheiding aanbrengen. Hiervoor moet er een extra meterkast gecreëerd worden voor aparte bemetering van gas, licht, water, telefoon en kabel. Eventueel een extra mangat in de vloer om onder het pand te komen na scheiding, momenteel is er 1 mangat om onder beide vloeren te komen. Ook moeten de leidingen (gas licht water etc.) van de begane grond gescheiden worden van de boven etage. En er zal een combi ketel geplaatst moeten worden voor warm water en verwarming. Graag telefonisch of per email een afspraak maken om het werk te bekijken om daarna een offerte te kunnen maken. Offerte graag op korte termijn.