Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur van glazen bouwstenen plaatsen:

Buitenmuur van glazen bouwstenen plaatsen

Ik heb in mijn buitenmuur op de 1e verdieping oud metselwerk met glasblokken, steen en een rollaag. Dit moet verwijderd worden en ik wil daar opnieuw glazen bouwstenen laten plaatsen. Het gaat om een stuk van ongeveer 165 cm hoog en 240 cm breed met aanvullend nog wat metselwerk /herstelwerk van de rollaag er boven. Er kan worden gewerkt vanaf een balkon. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur van glazen bouwstenen plaatsen uit heel Nederland:

Glazen douchedeur op maat laten snijden en monteren

Bestaande situatie. Douche zit tussen een muurtje en de buitenmuur van de badcel. Breedte ongeveer 97 cm en de hoogte is 200 cm. Heb dus een nieuwe douchedeur nodig.

Buitenmuur verhogen

De bestaande buitenmuur is een spouwmuur met een hoogte van 1 meter, deze wil ik verhogen met een enkelsteensmuur en de benodigde kolommen naar 1,90 a 2 meter. Indien mogelijk wil ik de glazen panelen laten verwijderen en afvoeren.

Buitenmuur metselen

De buitenmuur is nu voorzien van glasblokken. Deze moeten worden verwijderd en een muur moet gemetseld worden in de plaats van deze glazen blokken. De kleur van de stenen moeten hetzelfde worden als van het huis. De afmetingen weet ik niet. Het afvoeren van het puin wil ik door de vakman laten doen.

Ondersteunende constructie aan buitenmuur voor glazen terrasoverkapping

Om een glazen terrasoverkapping (zie foto) te kunnen plaatsen moet een ondersteunende balk (draagkracht 220 kg/m) aan een spouwmuur (zie foto's) aangebracht worden. De buitenmuur is 10 cm steen, dan 14 cm isolatie en de binnenmuur is 10 cm kalkzandsteen. Dus moeten de ankers van de balk door de buitenmuur en in de binnenmuur vast zitten. Balk moet tenminste 15 cm hoog en 7 cm dik zijn.

HR-ketel en centrale ventilatie-unit verplaatsen

CV en afzuigunit staan tegen een glazen pui aan de voorzijde van het huis. Graag verplaatsen naar buitenmuur van de achterzijde van het huis, inclusief alle leidingen (1 gas, 1 water, 4 CV, 1 afzuigkanaal, 1 afvoerontluchting en 1 afvoer wasmachine) en (ver)plaatsen schoorsteen. Ketel is nieuw geplaatst in 2014 en heeft onderhoudscontract bij Eneco.

Badkamer helemaal opknappen

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen: - Verwijderen tegels, huidig toilet en wastafelkast (op pootjes); - Stucwerk in verband met plaatsing nieuwe tegels; - Breed aanbrengen degelijke kimband in verband met de inloopdouche (= glazen wand met stang); - Muurtje achter huidig toilet is 30 cm diep en bestaat uit GIBO -blokken met daarachter aan pijp voor luchtafvoer. Bedoeling is dit deels open te breken in verband met plaatsing (in overleg nog aan te schaffen) hangtoilet met inbouwreservoir, aan achterzijde met draadeinden te bevestigen aan de achterliggende betonnen buitenmuur. Vervolgens moet geheel worden afgedekt zodat het kan worden betegeld; - Betegelen vloer, zijkant (bestaand) bad en muren met keramische vloertegels van 90 x 22,5 cm, 1 cm dik (Atlas concorde Etic vloertegel, reeds gekocht); - Plaatsen nieuwe kleine design radiator (ter vervanging van bestaande, reeds gekocht); - In elkaar zetten van eenvoudig Ikea wastafelmeubel met dubbele wastafel/2 kranen (nu wastafel met 1 kraan) en dit plaatsen (op pootjes) tegen muur en afkitten; ophangen spiegel met Led verlichting (eclectische bedrading is op juiste plek reeds aanwezig); - Gaatje in muur voor douchestang; - Terug plaatsen glazen wand inloopdouche aan wand (zie foto huidige situatie). Wat betreft afvoer oude badkamer: betreft alleen toilet, kleine oude radiator, wastafelkast en te verwijderen vloer- en wandtegels. Ik ben in het bezit van een afvalpas. Gemeenteafvalplaats is op minder dan 1 km afstand. Nota bene: badkraan en douchekraan hoeven niet vervangen te worden. Uitvoering werkzaamheden: in overleg. Bij voorkeur tussen 1 en 31 december. De badkamer is 7 m2 en het te betegelen oppervlak is 24 m2.

Tuinkamer aanbouwen

Graag laat ik een tuinkamer, geïsoleerd en met vloerverwarming, plaatsen. Alles dient te worden geplaatst tegen de oude buitenmuur, er hoeft dus niets te worden afgebroken. Volledig van glas en aluminium/staal voor minimale profieldikte. Het gedeelte onder het balkon mag van ander materiaal, dan vanaf balkon schuin aflopend glas. Aan voorzijde aan rand met ramen, daaronder een schuifpui of vouwwand om volledig open te kunnen zetten. Ook aan één zijkant van de serre een glazen raam. De afmetingen zullen 6 meter breed bij 2,80 meter hoog en 2,50 meter diep gaan worden. Er is een foto beschikbaar.

Glazen douchedeur monteren

Een glazen douchedeur monteren en afwerken. De deur moet gemonteerd worden in de badkamer van een (nieuwbouw)appartement, het is vorig jaar opgeleverd. De deur moet bij een inloopdouche geplaatst worden, tussen de buitenmuur en gezet muurtje.

Uitbouwen met veel glas

Dit project betreft een glazen uitbouw aan de achterzijde van een rijtjeswoning. Tevens onderaan nog mogelijke bijkomende plannen indien realistisch (zie bijgevoegde foto's met de huidige situatie, plattegrond met plan en voorbeeld uitbouw). PLAN Per september krijgen wij een sleutel van ons nieuwe huis. Wij willen graag de woning aan de achterzijde doortrekken met een glazen uitbouw van circa 4.20 x 2.50 meter waardoor er een open keuken ontstaat. - De huidige tuindeur ongeveer 2.5 meter naar achteren verplaatsen - nieuwe buitenmuur op grens met de buren van eveneens 2.5 meter te komen. - De huidige buitenmuur van de keuken en tussen keuken/kamer moet open gebroken. - Op de ontstane uitbouw willen wij glas voor veel lichtinval. - Tussen de keuken en de uitbouw willen we gedeeltelijk een nieuw keukenblok/werkeiland met indien noodzakelijk voor de steun een pilaar. MATERIAAL Het is een aanbouw/serre, die in directe verbinding staat met de woonkamer/keuken (dus geen tussendeur). Hierdoor erg belangrijk dat de glazen uitbouw goed geïsoleerd is (HR++ glas). - deuren: het huis bevat op dit moment deuren en raam, die we mogelijk kunnen behouden. (evt kunnen we deze deuren + raam ook vervangen met gietijzeren kozijn). - Mogelijk nog een convector put plaatsen. - Graag zien we een overzicht van de kosten in een break-down (per onderdeel, fundament, materiaal, plaatsen etc). TIMING - Graag krijgen we een indruk van de tijd die nodig is voor een dergelijk project. - vanaf september 2016 betrekken we de woning en zou de aanbouw kunnen starten. FOTOS/VOORBEELDEN - Plattegrond huidige situatie en van het uitbouw plan. - Foto’s huidige situatie huis - Voorbeelden van glazen uitbouw die ons aanspreekt; moderne stijl heeft de voorkeur ------------------------------------------------ NEVENPLANNEN indien realistisch: - Eventueel Prefab kelder onder de uitbouw en eventueel nog 1 meter verder - Vergroten raam aan de achterzijde van de keuken

Uitbouw aan de keuken bouwen

Graag willen wij onze keuken uitbouwen. De buitenmuur willen we uitbreken en een draagbalk moet worden geplaatst. De overkapping aan buitenzijde is al aanwezig (+/- 4 x 3 meter) met een lichtkoepel, zitten reeds spotjes in, alleen moet het afdak wel nog worden geïsoleerd. Om het afdak willen we dan glazen wanden laten plaatsen naar de tuinzijde, dubbelglas / isolatieglas (2 zijden, rechts en achterkant, liefst met een deel dat opengeschoven kan worden), linkerzijde van afdak zit vast aan stenen garage, daar hoeft dus geen glazen wand te worden geplaatst. Tevens moet er nog een vloer onder afdak worden gestort, fundering gegraven en in overleg vloerverwarming onder gehele 'nieuwe keuken' worden aangesloten. Verder denken we er over om het afdak in twee delen te splitsen: verlenging keuken en verlening bijkeuken/berging (scheidingsmuur dus doortrekken tussen keuken en berging, zie plattegrond), waarbij we in de verlengde bijkeuken/berging mogelijk een sauna willen plaatsen. Eventueel ook daarvoor voorwerk nodig. Kortom, een mooie klus voor een vakman / aannemer! Graag uw offerte, liefst gedetailleerde offerte na bezichtiging.