Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Den Haag of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen, stucwerk gevel verwijderen en baksteen bloot leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Tuinmuur metselen

ik wil een tuinmuur van ongeveer 2 x 0,8 meter groot laten metselen. Ik heb de bakstenen al, maar cement en de rest niet.

Scheuren buitenmuur repareren

Ik wil drie scheuren in de voorgevel op de eerste verdieping laten repareren. Alle drie de sheuren zijn ongeveer 50 cm: 1) Tussen de twee ramen 2) Rechts naast het raam vanaf de zijnkant, direct boven balkon muur. 3) Rechts tegen het dak op de hoek, bovenste rij stenen. Gevel (stenen en voegwerk) zijn gekleurd in donkerrood. Voegwerk alleen is onvoldoende (scheur loopt door tot in de spouwmuur).

Boeidelen vervangen garage voor hout of kunststof

Boeideel vervangen aan de voorkant, zijkant en achterkant garage van een hoekhuis. Het boeideel aan de voorkant is ong. 3 meter breed en aan de zijkant ong. 5 meter. Het is nu in hout en het hout is verrot. Voorkeur voor offerte in hout en kunststof. De offerte graag inclusief alle kosten. Kijk voor foto's op google maps.

Scheur in gevel repareren

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie van een scheur van 1 meter lang zonder dat een zichtbaar trapje ontstaat. Ook iets voorstellen zodat het niet meer opnieuw scheurt. Woning is van ca 1890. Na de reparatie heb ik ook interesse om van de rest van de gevel de voegen te vervangen indien nodig. Dus het kan dan ook denk ik tussen 50-100 m2 worden. Het appartement is deel van een VVE met 2 eigenaren. Onder zit een winkel, boven zit er een woning. Ik ben eigenaar van deze woning. De VVE is akkoord met de reparatie van de scheur. (Nog) niet met het vervangen van alle voegen. Ik zou wel graag een offerte krijgen voor beide zaken.

Lekkage balkon met zinken vloer

Mijn balkon van 6 m2 heeft een zinken vloer. Deze vloer lekt een beetje naar de etage er onder. Graag er naar kijken wat de mogelijkheden zijn.

Gat boren door de buitenmuur voor afzuiging

voor het afvoeren van lucht van mijn mobiele airco moet er een gat worden geboord van ongeveer 130mm door mijn voorgevel. Het is een nieuwbouw woning. Het is makkelijk toegankelijk.

Baksteen steenstrips of wrapping aanbrengen op een houten boeibord

Graag laat ik baksteen steenstrips aanbrengen op een houten boeibord. Steenstrips hoeven niet per sé, maar ik wil dit wel graag in een bakstenen profiel hebben, dus als er een ander materiaal is (wrapping?), dat zou ook kunnen. Dit gaat om 9 m bij 70 cm. De gevel is op de 2e etage.

Het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen

Het betreft een rij van vier eengezinswoningen waar nu houten Rabatdelen geplaatst zijn en deze zijn aan vervanging toe. We hebben nog geen idee of het kunststof of een ander materiaal moet zijn. Wij hopen dat de vakman ons kan adviseren. Vier woningen met samen ongeveer 51 m2 aan de voor-en achterzijde. Melkeppe 63, 65, 67 en 69. Het betreft een stukje begane grond en voornamelijk eerste verdieping. De oude bekleding mag verwijderd en afgevoerd worden.

Buitengevel keimen

Ik ben op zoek naar iemand die de gevel van een nieuwbouwwoning kan keimen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinmuur metselen

Ik wil mijn voor- en zij tuin af laten schermen met een gemetselde muur. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 32 lengte meter en hoogte is 180.

Gevel vochtvrij maken

Het deel van de gevel is ongeveer 8 m2. We hebben jaren last van vocht en schimmel gehad Ongeveer 3 jaar terug is de gevel geïmpregneerd. Sindsdien hebben nog steeds last van vocht en schimmel in een hoek van de muur in de keuken. Boven de keuken is er een balkon van de bovenburen, die is recent opnieuw bedekt, ondanks dat blijven de vocht en schimmel in een deel Kan iemand mij hiermee helpen? Dit zo snel mogelijk.

Het isoleren van de gevel en houten vloer

In verband met beschadiging en vochtproblemen met de buitenmuur, willen we deze graag opnieuw laten bekleden, aangezien het ook een koud (oud) huisje is lijkt ons isolatie plus opnieuw pleisteren de beste oplossing. Het gaat om twee woonlagen, ongeveer 50 m2. Daarnaast willen wij 30 m2 aan houten vloeren isoloren om aanspraak te kunnen maken op de subsidieregelingen.

Tuinmuur laten metselen inclusief fundering

Een tuinmuur van 10 meter met dan haaks een muur van 3,5 meter in een hoogte van 2 meter. De bomen die er nu staan worden weggehaald en de stronken ook. De bovenzijde vlak afgewerkt met strook sierbeton

Schilderen en onderhoud van de gevel plus dubbel glas

Er zit veel gevelbekleding aan mijn huis. Het huis heeft drie verdiepingen en is is 7 meter breed. Er is wat achterstallig onderhoud, en er moet geschilderd worden. De gevelplaten moeten geschilderd en de kozijnen ook, 6 raamkozijnen 1 deurkozijn. Ik hoor graag van u of dat tot uw mogelijkheden behoort. Ook zou ik graag een offerte willen voor dubbel glas over 9 kleine raampjes. 2 van deze raampjes zijn 2 x 30 cm, 4 van 20 x 40 cm, 40 x 1.5.

Gevel isoleren en herbekleden

Onze achtergevel daar zitten scheuren in en treden nu ook lekkage op. Traditioneel wordt moeilijk en duur, daar er 3 verschillende soorten steen worden gebruikt. Er is ook geen spouwmuur. Wij willen dus de achtergevel isoleren en de dan steenstrips er op laten plakken. De achtergevel is +/- 100 m² met veel ramen en 2 deuren en een balkon. Gaat om een VvE.

Het isoleren van de buitengevels en afwerken met steenstrippen

Bestaande stenen buitengevels moeten bekleed worden met isolatie en afwerken met steenstrippen Waalformaat 210x100x50 Het totaal oppervlakte zal ongeveer 150m2 zijn, alleen de begane grond.

Twee buitentrapjes metselen

Ik wil bij de voordeur en bij de zijdeur een trapje laten metselen in steenkleur en formaat overeenkomstig het gevelmetselwerk. Platvol gevoegd. Hoogte verschil 450 mm uitvoering volgens tekening met bordessen.

Achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen

Graag willen wij de achterzijde van onze woning 4,75 breed 2,65 hoog volledig laten slopen en een volledige kozijnen constructie (inclusief raam) met enkel een deur dat naar buiten opengaat laten plaatsen. Als ik de kozijnen zelf bestel, voor hoeveel kunnen jullie de oude gevel slopen, mogelijk de bovenkant verstevigen met een stalen balk en klaarmaken voor de nieuwe kozijnen? Verdere uitleg kan via e-mail of telefoon opgevraagd worden. Werkzaamheden moeten vanaf 16-1-2020 uitgevoerd gaan worden.

Gevel isoleren en stucen

Het betreft onze zij gevel ongeveer 150 m2 drie etages hoog moet opnieuw geïsoleerd worden en gestuct. Graag een offerte hiervoor

Tuinmuurtje voegen

De onderkant van mijn tuinmuur is kapot de voegen zijn losgeraakt tijdens graaf werkzaamheden kabel aanleg.

Tuinmuurtje metselen en fundering aanleggen

Bij ons nieuwbouwhuis willen wij een tuinmuurtje laten metselen in het verlengde van een bestaande tuinmuurtje. En een fundering laten aanleggen. Dit moet over totaal 19,5 meter komen. Eerst 1,5 meter in verlengde van bestaande muurtje, daarna om de hoek 18 meter. De lage muur halfsteensverband 10 stenen hoog, afgewisseld door 8 penanten met ezelsrug. Stenen zijn aanwezig.

Gevels van 150 m2 van buitenaf isoleren

Wij zijn een voetbalvereniging S.V. Loosduinen en we gaan de gevels isoleren. Wij zijn geen voorstander voor spouwmuur isolatie dus willen wij advies en vrijblijvend een prijs om buiten isolatie te nemen. Moet wel tegen een stootje kunnen, er wordt gevoetbald. Er moet 150 m2 geïsoleerd worden. We zijn nu aan het inventariseren voor de subsidiemogelijkheden en hopen volgend jaar toestemming te krijgen. Er zit nu geen isolatie. Het gaat om een vrijstaande kantine. De hoogte is ongeveer 3 meter en het hoogste punt in de punt van het dak is ongeveer 6 meter. Een steiger kan makkelijk geplaatst worden.

Gevel isoleren en bedekken

Betonnen casco staat er al. Er is ook al begonnen aan de isolatie. Ik wil graag een prijs voor de verwerking van de isolatie en de steenstrips. De isolatie dient waterpas verlijmd te worden. De voegstrepen reeds in isolatie opgenomen. Het systeem heet iso facade van nelissen. Het gaat om 170 m2.

Balkon en bij voordeur afwerken met crepi

Balkon gerenoveerd: moet afgewerkt worden met witte crepi (zoals de rest van het huis), grove korrel, renovatie bij voordeur: vlakken afwerken met witte crepi (zoals de rest van het huis), totaal: ongeveer 30 m2.

Tuinmuur metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn door storm beschadigde tuinmuur kan vervangen. Het is een L-vormige muur van ca. 4 breed en 2.30 meter hoog. Nieuwe muur dient gemetseld te worden en hier moet een deur in komen.