Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Delft of directe omgeving.

1344 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevelrenovatie berging

De muur van de berging in onze achtertuin dient gerenoveerd te worden. We denken aan uithakken van de voegen, opnieuw voegen en impregneren. De afmetingen van de berging zijn 310 x 260 x 237 (in cm) (lxbxh). Onze berging en de even grote berging van onze buren vormen samen 1 gebouwtje. De buren twijfelen nog of ze ook een gevelrenovatie willen voor hun berging.

Vervangen rabatdelen en gevelisolatie verbeteren

Ik ben op zoek naar en specialist voor de vervanging van de bestaande rabatdelen rondom het huis. Alternatieven: hout of Keralit. Oude rabatdelen verwijderen. Oude gevelisolatie verbeteren. De afmetingen zijn nog niet bekend. Ik ontvang graag een offerte.

Steensmuur verlengen

Ik wil een muur verlengen met ongeveer 1 meter en 2 meter hoog. Het is een enkel steens muur. die dus aan een muur vast moet worden gemaakt. Fundering is er al. Het gaat om een muur in de tuin.

Gevels renoveren

Het werk is als volgt: Achterzijde. Muren onder het balkon zijn voorzien van muurverf, deze dient verwijderd te worden. Dit is circa 10 m2. Na reinigen het beschadigde voegwerk herstellen. Een aantal bakstenen, zijn kapot en moet worden vervangen. Hemelwaterafvoer van balkon lekt, bocht vervangen, verdwijnt in metselwerk, Onderzijde van het balkon vertoont schade, betonrot? Beton zakt ligt door, scheuren in het midden en aan beide zijde bij de oplegging. Voorzijde Reinigen van gevel, restanten muurverf en herstel van voegwerk. Eerder is geprobeerd dit met stoom reinigen te verwijderen, wat niet geheel gelukt is. Dit zal ongeveer 5 m2 zijn.

Gevel bekleden

Zijgevel, boven schuin aflopend dak buren, ter hoogte van 1e verdieping, nu bekleed met houten rabat delen, oppervlak is makkelijk te inspecteren vanaf balkon buren, wat lastiger om er echt aan te werken. Het gaat om 25 m2

Zijgevel isoleren

De zijgevel is nu ongeïsoleerd bepleisterd. We willen deze graag isoleren. Het gaat om de begane grond en eerste verdieping. De tweede verdieping is al geïsoleerd en met hout bekleed. De blinde gevel is gelegen aan een steeg. Aan de voorzijde moet een aansluiting komen op een gemetselde gevel met een kroonlijst. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 7 40 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Trespa platen vervangen

Wij zijn een VvE vereniging van 3 huizen. Waarvan 1 begane grond en die heeft geen trespa platen. De twee bovenwoningen hebben wel trespa platen. De woning is van 1988 en ik vermoed dat ze nooit vervangen zijn in die tijd. Dus het is hard nodig. De trespa platen bij de twee balkons die kan je makkelijk vervangen. Voor de overige is een steiger noodzakelijk. De kleur van de platen is wit of ral 9010. Ik stuur bijlages mee om het oppervlakte wat gedaan moet worden te kunnen inschatten. Voor het exacte oppervlakte kunt u beter langskomen. Vooral omdat ik van mijn buren geen maten heb.

Gevel laten bekleden

Ik wil graag mijn buitengevel (boerenwoning uit 1932) isoleren en afwerken met crepi. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Het gaat om een woonhuis met een schuur. De woning is 130 m2 en de schuur is 100 m2 (uit mijn hoofd, dus de vakman moet dit voor de zekerheid nachecken)

Voegwerk

Hoekwoning uit 1950. Overwerk is op aantal plaatsen slecht. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 50 en 100 m²

Gevelbekleding aanbrengen

Ik heb een tussenwoning uit de jaren '70 met kunststof gevelbekleding, slecht/niet geïsoleerd. De woning heeft overal dubbelglas. De bekleding wil ik graag laten vervangen door nieuw bekleding, in de buurt zie ik veel kunststof planken + isolatiemateriaal. Het zal gaan om ongeveer 4 delen van 6 bij 1.50 meter. Dit zal gaan om de voor- en achterzijde van de woning. De achterzijde is bereikbaar via een pad van 1.50 meter breed. Ik ontvang graag een verklaring isolatiewaarde in verband met de subsidie-aanvraag.

Gevel renoveren en bepleisteren

Het gaat om het bepleisteren (kurkpleisterwerk) van een gevel op het Zuid-westen, jaren 30 woning. De gevel slaat door en er zitten wat openstaande voegen in. Waardoor bij regen het water binnen komt. Of voorzien van een pleisterlaag of herstellen en impregneren, hangt mede van de kosten af. De gevel is circa 7 meter breed, met nog een zijkant van circa 1 meter om de hoek en er zitten 4 grote ramen in van 1,50 x 1,6 m en 2,1 x 1,9 m en 0,7 x 1,9 m en 1,1 x 1,4 m. De gevel is circa 3,5 meter hoog. En mogelijk wil ik nog een tuinmuur laten bepleisteren van 7 meter lang en 2,5 meter hoog, hangt van de kosten af.

Plantenbak metselen

Als afscheiding in de voortuin van buren willen we een stenen plantenbak metselen identiek aan de afscheiding die er al bestaat aan de linkerkant. Er is nu een uitsparing in het tegelwerk waar ooit een buxus heg stond, die echter volledig ten prooi is gevallen aan de bekende rups en in het geheel verwijderd is. Mogelijk moet er tegelmateriaal opgeofferd worden ter voorbereiding van het plaatsen en opmetselen van de plantenbak.

Dilatatievoeg repareren en voegen vervangen

Het betreft het vervangen van de dilatatievoeg tot circa 7 meter hoog vanaf maaiveld. Het betreft een zijgevel van een jaren '30 huis.

Gevelrenovatie aan woning uit 1900

Het is een huis uit 1900, waarvan een gevel vanaf de buitenzijde geïsoleerd moet wordt worden. Het liefst zo dun mogelijk van hoogwaardig materiaal met een dikte van rc 2. De gevel is circa 110 m2 en bestaat uit baksteen. Er zou in verband met een poort een smalle steiger geplaatst kunnen worden.

Crepi op gevel aanbrengen

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een woning uit de jaren 70 met een 6 cm spouw en we zitten er aan te denken om de woning een witte uitstraling te geven en dat te combineren met isolatie aan de buitenkant. Totale oppervlakte van de woning is 360 m2 deels zal hout moeten en deels crepi.

Schuur en garage combinatie laten bouwen

Het bouwen van een geïsoleerde houten schuur. Er zal 1 helft gebruikt worden als garage en 1 helft als schuur met een verdieping. De schuur wordt 10 bij 7 meter groot en de goothoogte 3 meter en de dakhoogte 5 meter. De heipalen zullen door derden geplaatst worden. Er moet een vaste trap geplaatst worden en op het dak mogen pannen of golfplaten geplaatst worden. In de toekomst zullen er zonnepanelen komen. De verder afwerking zulle wij zelf verzorgen en de schuur mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Voegwerk vervangen

Het voegwerk aan voor, kop en achtergevelzijde verkeert in matige / redelijke staat. Voegwerk kent een economische levensduur van 25 jaar. Het voegwerk zal (integraal) binnen 5 tot 7 jaar aan geheel vervanging toe zijn. Met name ter plaatse van de kopgevel verkeert het voegwerk in mindere conditie. Gevels lage druk warm water reinigen (niet gritstralen), gebroken stenen vervangen, voegen uitslijpen en opnieuw platvol voegen, gevelmetselwerk hydroforberen. Gelijktijdig met het vervangen van het voegwerk aan kopgevelzijde 2x een dillatatievoeg laten inslijpen. Oppervlakte van de woning is: 5.11 x 4.90 meter. De hoekwoning bestaat uit 2 woonlagen met een plat dak.

Voegen in de buitenmuur repareren

I may need your help on facade of outside wall. Can you please contact me for an appointment and check on site what exactly needs to be done? (stenen vervangen en voeg plaatsen). Klant heeft de stenen al.

Lateien met betonrot repareren

De latei van ons kozijn begint betonrot te vertonen. Ik wil de latei laten vervangen of opvullen. De gehele latei is rond de 1.80 meter lang. Het gaat om een stuk brokkelig beton van c.a. 50 cm boven het raam. Graag een prijsindicatie en beschikbaarheid. Goed bereikbaar met een ladder.

Gevel renoveren

Graag zou ik willen weten wat het kost om een stuk gevel van plus minus 1.50 m2 te laten renoveren. Sommige stenen hebben beschadigingen en 1 steen zit los.

Schuurdeur verplaatsen

Ik wil de schuurdeur verplaatsen. De deur is van hout 90 cm bij 2 meter. De deur staat nu aan de tuinkant en moet naar de zijkant van de tuin worden verplaatst. De deur heeft een gemetselde basis.

Kalkzandsteen blokken laten lijmen

Ik ben op zoek naar een collega vakman die mij wil helpen met werkzaamheden in mijn eigen woning. Het gaat om het plaatsen van kalkzandsteen 150 mm dik CS20 handzame blokken, ongeveer 80 m2 per verdieping. Graag ontvang ik een uurtarief en ik werk zelf ook mee. Dit werk betreft van begane grond naar eerste verdieping. Totaal dus 160 m2.

Tuinmuur als erfafscheiding metselen

We willen een erfafscheiding maken over een lengte van bijna 35 meter. Een deel hiervan zouden wij graag als een gemetselde tuinmuur willen hebben (10 tot 15 meter). De muur moet aansluiten op de gevel van een huis waar al een schuin muurtje van 4 meter hoogte naar beneden loopt. Hoogte muur bijvoorbeeld 2.10 meter. Muur mag halfsteens zijn met om de 3 a 4 meter een 'pilaar' (1.5 steens). De bovenrand 1 steens bijvoorbeeld. Het moet een echte 'stadsmuur' worden, dus eventuele suggesties zijn welkom. De plek waar de muur moet komen is vrij (geen bomen of iets dergelijks). De plek waar de muur gebouwd moet worden is goed bereikbaar: er kan daar op een paar meter afstand (gratis) geparkeerd worden, ook met een aanhanger. Het moet wel een mooie stadsmuur worden, dus niet de goedkoopste stenen. Graag een prijsindicatie voor bijvoorbeeld 15 meter voor materiaal en arbeid. Er nog geen fundering aanwezig.

Gemetselde buitenschutting herstellen

Zou u de onder beschreven opdracht willen uitvoeren en mij laten weten wat de kosten zijn? De gemetselde muur die als schutting dient is circa 7 meter lang. Het is een lage muur met twee kolommen. Het metselwerk onder is tot ongeveer kniehoogte. Dan komt er een opening, vanaf 2 meter hoogte is er weer metselwerk en daarboven een ruimte en een sierrand van trespa. Aan de kant van het huis, over een lengte van 2 meter is de muur verzakt en vertoond voegscheuren. Ook de kolom vertoont een knik. Het huis is in de verkoop en daarom moet dit er weer aantrekkelijk uitzien. Geen zware fundering. Wellicht de muur/schutting aan vaste huis verankeren. Eigenlijk zo repareren dat het verkoopbaar is omdat het vakkundig opgeknapt is. Ik ben de vader van de eigenaar en zoek een betaalbare oplossing. Uitvoeren in januari. In februari gaan we namelijk open dagen houden. Als u langs dit hoekpand rijdt dat verhuurd is, dan ziet u wat er gedaan moet worden. Het gaat over het stuk onder het rechter gedeelte. Heeft u nog vragen dan kunt u mij altijd mailen.

Gevel uithakken en voegen

Een bij Casius aangesloten bedrijf is met spoed op zoek naar een koppel hakkers en voegers voor een werk in Delft (Zh). Door overmacht vanwege ziekte kan de vaste ploeg dat niet doen. Het betreft een geven van 220m2 die uitgehakt, gespoeld en platvol gevoegd moet worden. Het pand staat sinds vandaag rondom in de steigers. Graag een totaalprijs maken voor de werkzaamheden.