Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Delfgauw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Delfgauw heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Delfgauw u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Delfgauw of directe omgeving.

141 klanten uit Delfgauw bevelen een bij Casius in Delfgauw aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Delfgauw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, gevelbetimmering en kozijnen vervangen, gevel isoleren en van nieuw stucwerk voorzien, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Delfgauw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Het isoleren van de gevel en vloer

L.S. Het gaat om zijgevel van ca 50 m2 op het westen van een eensteens muur. Het gaat om ongeveer 2 verdieping. Dient ook met isolatie, afwerking in overleg daar ik niet weet wat de beste optie is. Er bevinden zich 3 ramen in de zijgevel. Het is ook interessant om een houten vloer van 45m2 die vanuit de kruipruimte 60cm mee te nemen om aanmerking te kunnen maken op subsidie regelingen.

Gevel isolatie

Van een vrijstaand huis uit 1918 moet de gevel (zonder spouwmuren) van meer dan 100 m2 bekleed worden. Ik laat mij graag adviseren over de isolatie mogelijkheden.

Gevelbetimmering vervangen

Zou graag onze gevelbetimmering aan de zuidzijde van onze tussenwoning willen vervangen het gaat om 20m2 cederhout.

Muren bekleden met isolatie en steenstrips

Er zitten scheurtjes in de gevel door het bewegen van het pand. De witte gevel muren aan de voor- en achterzijde zijn gestuukt en deze wil ik laten bekleden met rode steenstrips. De oppervlakte is circa 100 à 150 m2. Het zijpand is ongeveer 20 meter lang, deze wil ik ook graag van steenstrips voorzien. Aan de voorkant zit nog geen isolatie, dit zou ik hier graag willen laten aanbrengen.

Metselvoegen herstellen

De metselvoegen in de voorgevel van mijn geschakelde herenhuis laat los. Het zal gaan om een paar m2 van de gevel. De woning is 8 meter breed en heeft 3 woonlagen.

Schouw en schoorsteen bouwen

Ik wil een schouw metselen en afstucen van 1,3 meter bij 1,5 meter gevolgd door een schorsteen tot ongeveer 3,2 meter hoog. In de schoorsteen moet eigenlijk een pijp, zodat we het naar buiten kunnen brengen. Dit moet allemaal afgestuct worden.

Gat voor de afzuigkap laten boren

Ik wil gat laten boren voor afzuig Kap

Schoorsteen restaureren

Schoorsteen is verouderd. Gaarne inspectie en offerte met betrekking tot de mogelijkheden restaureren.

Gevel schoonmaken en knipvoegen vernieuwen

Het gaat om het schoonmaken van de gevel en het vernieuwen van de knipvoegen. Het gaat om de voorgevel van 5 bij 4 meter, hier zit een groot raam van 2 bij 2 meter en een deur in. De huidige voeg is niet meer goed, graag advies of knipvoeg een goede keuze is of ander voegwerk beter is. Daarnaast zit er op een stukje van de gevel verf, indien mogelijk wil ik graag dat dit ook schoongemaakt wordt.

Buitenmuur impregneren van een hoekhuis

Ik hoor graag wat de kosten zijn voor het impregneren van een buitenmuur van een hoekhuis. Dit zal waarschijnlijk in het voorjaar moeten plaatsvinden ivm het feit dat de muur droog moet zijn ?

Knipvoeg vervangen

Vervangen van de voeg voor een knipvoeg. Inclusief zandstralen van de steen en impregneren. Ook de waterdorpelstenen opnieuw voegen. In de offerte moet naast de vaste prijs een verrekenprijs voor vervangen van een enkele steen, aanbrengen metselwapening bij scheuren staan. De uiteindelijke voeghardheid 35. Trasraam donker uitvoeren. Impregnatie middel vermelden in offerte. Woning is uit 1920. Mogelijk meerdere huizen. Per huis 20 m2 voorzijde. Achterzijde is te verschillend om te offreren.

Afscheidingswandje tussen kamer en keuken plaatsen

Tussenwand van 2.45 x 0,60 meter (diepte aanrecht) tussen keuken en woonkamer plaatsen. Een stenen wandje, stenen ook leveren waarschijnlijk.

Een aannemer heeft het metselwerk gedaan ...

Een aannemer heeft het metselwerk gedaan en ook al getracht om het opnieuw te doen, maar het ziet er nog steeds niet mooi uit. Ik wil het graag opnieuw laten doen door een echte vakman. Het gaat om 2 zijmuren en 2 stukjes muur aan de voorkant. De huidige stenen moeten afgebroken worden en er moeten nieuwe stenen besteld worden en het voegwerk is met zilverzand. De stenen zijn geel. Graag wil ik een reeele offerte ontvangen, zodat ik dit bedrag als schadevergoeding kan aanbieden bij de aannemer. Hierna uitvoering. We horen graag van u!

Muurtje van glazen bouwstenen in de hal ...

Muurtje van glazen bouwstenen in de hal waar tevens een schuifdeur zal worden geplaatst tegen de tocht van de voordeur.

Het gaat om het metselen van een glazen ...

Het gaat om het metselen van een glazen bouwstenen (douche)muur in de badkamer. De muur heeft een hoek. De ene kant is ongeveer 40 cm, de andere kant 80 cm. We beschikken al over de glazen bouwstenen, inclusief hoekstenen. De hoogte is ongeveer 2 meter.