Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muurtje als schutting laten metselen:

Muurtje als schutting laten metselen

Muurtje als schutting laten metselen, ter vervanging van metalen hek, aansluitend met deur. Plaats is probleemloos bereikbaar, hek is dan verwijderd, er is geen fundering. De nieuwe muur sluit aan op bestaande muur, straatkant zijde, de deur komt dan aan gevel woonhuis, de totale lengte is 3,82 meter. Met een deur van 100 cm (?) zou dan 2,82 de lengte zijn van de nieuwe muur, de hoogte 1,70 meter. Om zo aan te sluiten bij de bestaande muur. Tevens willen wij in de muur ook nog glasblokken er in aanbrengen. Mocht ook een deur in de offerte komen, graag een met de zelfde hoogte zonder bovenverbinding.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muurtje als schutting laten metselen uit heel Nederland:

Schutting bevestigen aan muur

Ik heb om mijn tuin een muurtje van 48 cm hoog. Aan dit muurtje wil ik aan de buitenkant een schutting op de muur vastmaken. De schutting heeft een afmeting van 180 bij 90 cm hoog. De omheining mag niet hoger uitkomen dan plusminus 1 meter hoog. Ik heb er dus 6 nodig. In 1 schutting wil ik een deur maken. Dus door midden zagen, scharnieren er op, met eventueel een veer erop zodat vanzelf dichtvalt of met iets als een haakje in de muur of iets dergelijks op 1 plek moet het aan de binnenkant van muurtje bevestigd worden en moet de schutting op maat gezaagd worden door er aan de onderkant een stuk uit de zagen zodat het verder loopt over de muur. Totale lengte van de schutting is bijna 11 meter.

Schutting plaatsen

Lengte schutting moet worden 15,18 meter. Dat zijn circa 9 schermen van 180 cm breed en 180 cm hoog. Momenteel staat er circa 7 meter schutting die ook door u afgebroken en verwijderd moet worden. Die staat op een laag betonnen muurtje wat over de volle lengte (15,18 meter) aanwezig is. De nieuwe schutting moet ook op dat muurtje geplaatst worden. De palen tussen de schermen zijn 2,20 hoog met een balk erop . Dit wil ik bij de nieuwe schutting ook zo geplaatst zien. Ik zou graag zien dat u de situatie persoonlijk komt bekijken want ik weet ook niet wat voor bevestigingsmateriaal er nodig is. De tuin heeft een achterom.

Schutting in tuin

Door de storm is mijn schutting van ongeveer 8-10 meter omgewaaid. Er moeten 2-3 nieuwe palen aan het hek gemaakt en in de grond gezet worden. Aan de kant van het huis moet hij vastgemaakt worden met twee metalen plaatjes aan een muurtje. Graag een indicatie van de kosten om dit te repareren.

Tuinschermen plaatsen langs perkscheiding

Ik wil tuinschermen laten plaatsen maar aan de rand van de perk afscheiding staat een muurtje van 45 cm hoog en 4,77 meter lang. De gehele perk afscheiding is ongeveer 7 meter. Over de hele perk afscheiding zou een schutting geplaatst moeten worden. Het huis wordt binnenkort ingepakt waardoor de schutting nog niet direct aan het huis gekoppeld kan worden, hier zou rekening gehouden mee moeten worden. Graag zou ik een offerte krijgen waarbij iemand even komt kijken wat er allemaal nodig is.

Schutting van rabatdelen plaatsen

Ik wil een schutting laten maken. Het gaat om een muurtje tot struik schutting van rabat delen van minimaal 11 rabat delen hoog en 240 cm lang.

Muurtje als schutting laten metselen

Ik wil een muurtje metselen van 2. 3m breed en 2. 1m hoog. Het betreft een erf afscheiding met een poort. Deze poort komt tegen de gemetselde muur aan en de scharnieren worden op een bestaande muur bevestigd. De ondergrond bestaat uit zand. Een eventuele fundering kan ik zelf wel maken met de nodige aanwijzingen. Alvast hartelijk

Schutting en muurtje in de tuin maken

Onze tuinafscheiding van circa 5 meter is volledig omver gewaaid door de storm. - Er dient een muurtje (vast zittend aan het huis) gemetseld te worden van 2 meter breed en 2 meter hoog. - De schutting van twee panelen van 1.80 meter x 1.80 meter met een pergola aan de bovenkant moet worden vervangen. - En er moet een nieuwe tuindeur van circa 90 cm breed komen.

Muurtje metselen

Mijn schutting is omgewaaid, nu staat er een muurtje onder 60 cm diep en 70 cm boven de grond, de muurtjes (2 x 1. 80) zijn op de fundering losgelaten. Wat zijn de kosten om deze opnieuw te laten opmetselen, inclusief uitgraven, materiaal, arbeidsloon en afvoeren? Tuin is goed bereikbaar en muurtjes dienen om hoogte verschil in terras hoogte met buren op te vangen.

Schutting en muurtje met stormschade vervangen

In mijn achtertuin is de achterkant van zowel delen van de schutting omgevallen (op andere plekken losgeschoten), als het gemetselde muurtje waarop de schutting leunt. Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor de verzekeraar voor de volledige vervanging van het muurtje, de houten schutting en de houten schutting. Afmetingen links van de schutting: Gemetseld muurtje: 50 cm hoog en 410 lang Houten schutting: 200 cm hoog en 410 lang Afmeting port: 110 cm breed en 250 cm hoog Afmetingen rechts van de port: Gemetseld muurtje: 50 cm hoog en 510 cm lang Houten schutting: 200 cm hoog en 510 cm lang

Schutting monteren

Het betreft het leveren en plaatsen van een betonnen schutting, inclusief poortdeur. De lengte is 8 meter en de hoogte 1.850 meter. De schutting komt tussen een muurtje en de schuur en komt aan het pad wat tussen de huizen loopt. De lage prijs is belangrijker dan uiterlijk, dus zo goedkoop als mogelijk.

Partners

Partners van Casius