Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Metselwerk buitengevel

In de buitenmuur op de begane grond zou een zonnescherm geplaatst worden. Nu zitten er een aantal stenen los plus minus halve vierkante meter. Deze zouden opnieuw gemetseld en vastgezet moeten worden.

Het vervangen van houten gevelbekleding door kunststof bekleding

Ik zoek een gevelspecialist die de gevelbekleding van een dakopbouw kan vervangen. Momenteel is het bekleed met houten bekleding, dit zou ik graag van kunststof willen. Het gaat om 85 m2. Het gaat om werk aan de 2e verdieping. Voor een deel moet er gebruik gemaakt worden van een stelling om bij de gevel te komen.

Dak en muur isolatie

Ik wil de muur en het dak laten isoleren. Ook moeten de beschadigingen aan de muur gerepareerd worden. Het liefst heb ik dak isolatie in combinatie met zonnepanelen. Ik heb een plat dak van 70 m2 en de muur is ongeveer 60 m2. Foto's volgen. De zijgevel heeft voorkeur omdat ik denk dat het best realiseerbaar is. Voorkant licht wat lastiger in verband met schrijvers systeem wat is aangebracht, graag aparte prijs voor de voorkant huis. Doen jullie ook dakisolatie buiten in combinatie met zonnepanelen en een dakkoepel? Gaat over een dakoppervlakte van 45 vierkante meter en drie dakkapellen van 12 vierkante meter. Alleen op de 45 meter zonnepanelen.

Wachtgevel plaatsen

Voor een zelfbouwproject hebben we een wachtgevel nodig bij onze buren. Aangezien wij later gaan bouwen, hebben wij aangeboden dit te financieren. Het hoeft enkel vocht af te weren gedurende deze winter. Zij wonen er nog niet, daar de woning pas opgeleverd wordt in Q2 volgend jaar. Wij verwachten dan al wel gestart te zijn met bouwen. Het gaat om 90 m2 aan zijgevel, over 2 verdiepingen en zadeldak. Het gaat om een simpele wachtgevel met folie en rachelwerk.

Gevel isoleren en afwerken

Het betreft een vrijstaande woning uit 1927 opgetrokken uit een steen en een klamp. De woning is 12 bij 5 meter, dakgoot 3 meter hoog en de nok 7,3 meter hoog. De gevel wil ik rondom laten isoleren en daarna laten afwerken. De buren zijn op de hoogte en het erf is toegankelijk.

Afvoer van de afzuigkap naar buiten aanleggen

Wij willen graag een afvoer naar buiten toe voor een afzuigkap. En willen dan ook graag goed afgewerkt hebben. De afmeting van de afvoer moet ongeveer 150 mm worden.

Gat in beton maken

Een gat zagen in een spouwmuur (metselwerk, dus geen beton), rond 150 mm.

Muurtje als schutting laten metselen

Muurtje als schutting laten metselen, ter vervanging van metalen hek, aansluitend met deur. Plaats is probleemloos bereikbaar, hek is dan verwijderd, er is geen fundering. De nieuwe muur sluit aan op bestaande muur, straatkant zijde, de deur komt dan aan gevel woonhuis, de totale lengte is 3,82 meter. Met een deur van 100 cm (?) zou dan 2,82 de lengte zijn van de nieuwe muur, de hoogte 1,70 meter. Om zo aan te sluiten bij de bestaande muur. Tevens willen wij in de muur ook nog glasblokken er in aanbrengen. Mocht ook een deur in de offerte komen, graag een met de zelfde hoogte zonder bovenverbinding.

Cementbepleistering met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vochtprobleem in de woning, bestaande muur is een naar verwachting 1,5 steens muur. Graag wil ik de materialen geleverd hebben en dit zelf aanbrengen. Hoe word dit ter plaatse van het kozijn verwerkt?

Betonrot en -schade repareren

Wij gaan verhuizen. Deze woning heeft aan de voorzijde last van betonrot/schade en wij willen dit direct bij sleutel overdracht laten repareren. Wij hebben 4 foto's van het te repareren deel gemaakt in de hoop dat hieruit een goed beeld ontstaat.

Dubbele schoorsteen renoveren

Het betreft een dubbele schoorsteen van de buren en mij. Deze is ongeveer 50 cm breed en 1.20 meter hoog. Hij moet opnieuw gevoegd worden, geïmpregneerd en de loodslabben gecontroleerd en daar waar nodig gerepareerd.

Tuinmuurtjes metselen

Ik wil een aantal tuinmuurtjes gemetseld hebben. 1 keer penant van 18 lagen waarvan 3 lagen ondergronds zijn met 7 stenen per laag. 1 keer betonnen funderingsplaat van 6,5 meter x 0,70 meter x 0,10 meter. 1 keer penant van 2 meter met 36 lagen en 7 stenen per laag plus de fundering van een muur van 6,5 meter met 8 lagen waarvan 5 bovengronds plus een rollaag van 156 stenen per meter. 1 keer een lage penant van 18 lagen waarvan 3 lagen ondergronds met 7 stenen per laag op de bestaande fundering. 2 keer lage penant ’s 18 lagen waarvan 3 ondergronds 7 stenen per laag 1 keer muur 7 meter 8 lagen waarvan 5 bovengronds +rollaag 156 stenen per meter Gemetseld op bestaande fundering. 1 keer betonnen funderingsplaat 4,5 meter x 0,70 meter x 0,10 meter 1 keer muur 4,5 meter met 8 lagen waarvan 5 lagen bovengronds plus rollaag 156 stenen per meter soortstenen nader overéén te komen. Het zijn totaal ongeveer 3600 stenen.

Raamdorpelstenen vervangen en voegwerk renoveren

Ik wil aan de voorzijde van mijn huis de raamdorpelstenen laten vervangen. Het gaat om de raamdorpels onder het keukenraam op de begane grond, bestaande uit 2 delen met een totale lengte van ongeveer 3,30 meter. Verder gaat het om de raamdorpels onder een badkamerraam op de 1e verdieping, ongeveer 0,6 meter. Verder wil ik in totaal ongeveer 25 m² voegwerk van de gemetselde buitenmuur van mijn garage laten reinigen en renoveren. De voegen zijn slecht en moeten worden vernieuwd, ook naast de garagedeur. De muur is nu bedekt met klimplanten en die verwijder ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte. U bent welkom om de klus hier even te beoordelen.

Metselen van een kleine tuinmuur met goede fundering

Doelstelling: Bouw een stevig stenen tuinmuur van 2 meter breed en 1 meter hoog die minsten '30 jaren niet schuif gaat. Bestaande stenenmuur van (2,5 meter breed en 1 meter hoog) demonteren. Bestaande stenen zo veel mogelijk hergebruiken. Opnieuw funderen: Fundering gieten, graaf circa 50 cm diep tot het vaste zand en dubbel zo breed als de dikte van de muur. Stort een laag damzand van circa 15 cm voor extra stevigheid. Maak een bekisting met stevige rechte planken die waterpas uitzet en ondersteunt worden met piketten. Wapen de fundering met 2 betonijzers in de lengterichting van 4 a 5 mm dik. Leg ze op bakstenen. In de breedterichting bevestig om de 50 cm korte stukjes betonijzer op de 2 betonijzers met binddraad. Met 1 deel cement op 2 delen grof zand en 3 delen grind maak het beton aan. Mag kant en klaar beton gebruiken. Stort het beton in de bekisting en prik met een stok in het beton om het te ontluchten. Zo wordt alles goed opgevuld. Ook als al het beton gestort is sla met een hamer op de bekisting, dit om de massa te ontluchten. Strijk de fundering glad met een spaan en laat het enkele dagen uitharden. Nu de nieuwe muur Metselen (2 meter, breed en 1 meter hoog): Metselwerk voorbereiden, afhankelijk van de keuze van de steen gaat u berekenen hoeveel bakstenen u nodig heeft en in welk verband u wilt gaan metselen. Eerste rij metselen, breng een dikke laag mortel aan op de fundering en druk de eerste steen in de mortel. Volgende lagen metselen, afhankelijk van het verband worden de volgende stenen geplaatst. Bovenste laag afwerking met afdekstenen. Voegen niet nodig.

Gevel reinigen, opnieuw voegen en coaten

Ik wil de gemetselde buitengevels van mijn hoekwoning graag laten renoveren. Er moet 87 m² worden gereinigd, de voegen moeten vervangen worden en ik wil er daarna een waterafstotende coating op. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Gat in de buitenmuur boren voor de afzuigkap

Ik wil op de begane grond in mijn woning graag een gat van 150 mm doorsnede laten boren ten behoeve van de afvoer van de afzuigkap. Ik wil de klus zo snel mogelijk laten verzorgen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Gat voor de afzuigkap boren in de buitenmuur

Gat boren in betonnen buitenmuur voor afzuigkap. Het te boren gat moet 150mm. breed worden.

Binnenmuur metselen en afwerken

Een binnenmuur plaatsen in de slaapkamer. De muur is ongeveer 4 meter breed en ongeveer 3,5 meter hoog en hij loopt in een punt.

Schoorsteen renoveren

Het betreft het opnieuw voegen van de schoorsteen, nieuw lood aanbrengen, ongeveer 10 dakpannen vervangen en het beton glad afwerken. Het gaat om een gedeelde schoorsteen bij een tussenwoning.

Gevel stralen en van verf ontdoen

Gaarne een offerte en/of bezoek om een muur/gevel van 14.50 m2 van verf te ontdoen. Muur is 6 weken geleden geverfd.

Bruggen metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van 4 bruggen. De bruggen worden 6.5 meter lang en daarvoor komt er een pilaar van 1.79 meter hoog. Dit zal 4 keer gemetseld moeten worden. De stenen zullen wij zelf aanleveren. Er zijn tekeningen beschikbaar.

Gemetselde tuinmuur aanpassen

Wij hebben een muurtje als tuinafscheiding, dat wij willen aanpassen. Het muurtje heeft nu een schuine punt aan de bovenzijde, die moet worden aangepast zodat er een rechte bovenzijde ontstaat. De muur is nu 22 bakstenen hoog, dit moet 25 bakstenen hoog worden. De muur is nu 175 cm breed, dat moet 250 cm worden. Daarbij moet de bestaande fundering ook worden verlengd. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor de levering van de materialen, het metselwerk en het afvoegen van de muur.

Asbest uit de gevel verwijderen

Vorige week zouden ze nieuwe kozijnen komen plaatsen, maar ze ontdekten asbest in de kozijnen onder en boven. Ze zijn gelijk gestopt met hun werkzaamheden. Vrijdag 27 november is er een inspecteur langs geweest voor inventarisatie. Volgens hem moet al het asbest worden verwijderd. Het gaat over de begane grond en eerste verdieping. De zolder hoeft niet.

Gevelreiniging en impregneren

Gevel van mijn hoekwoning wil ik laten zandstralen (of anderszins reinigen) en impregneren. Er groeit nu een klimplant en die moet verwijderd worden

Plantenbakken laten metselen

Op mijn dakterras, met een ondergrond van stoeptegels, wil ik een aantal plantenbakken laten metselen, bij voorkeur lichte of witte baksteen. In deze plantenbakken wordt vervolgens vijverfolie aangebracht, met daarop een laag hydro-korrels. De hoogte van de plantenbakken is 60 centimeter, de breedte/diepte is 60 cm, de lengte varieert als volgt: een bak van ongeveer 10 meter lang, een bak van ongeveer 3,5 meter lang en een L-vormige bak van ongeveer 3 bij 3 meter.