Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Brielle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Brielle heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Brielle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Brielle of directe omgeving.

134 klanten uit Brielle bevelen een bij Casius in Brielle aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Brielle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, gevel renoveren, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Brielle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ons chalet heeft als afmeting: 8 meter lang, 3,70 meter breed en 2,40 meter hoog. Graag willen wij weten wat het ons gaat kosten als wij de canexel panelen door u laten vervangen door kunststof panelen. De kleur van de canexel panelen is Almond. In het bijgevoegde document ziet u de 4 zijden van ons chalet, zodat u een idee heeft van de deuren en ramen.

Scheur in gevel repareren

Wij hebben een latei in de gevel van onze aanbouw die begint de roesten. De vraag is, waar komt het vandaan en kunnen jullie het ook verhelpen. De gevel is ongeveer 5 meter breed.

Betonrot

Wij hebben betonrot en vragen ons af wat de kosten zijn om dit te laten repareren

Porotherm binnenmuren metselen

Muren begane grond optrekken uit porotherm blokken van 33 lang en 25 hoog. Metselwerk, total circa 100 m2

Metselwerk aan een aanbouw

Bij een klant in Brielle gaat ons bedrijf op heel korte termijn een aanbouw plaatsen. Wij zijn hiervoor op zoek naar een metselaar voor de volgende onderdelen: - 14 meter baksteen 210 x 100 x 50 mm, rood gemetseld, 1-zijdig schoonwerk - 14 meter doorgestreken voegwerk - 26,5 m² kalkzand stenen lijmblok L67 / 298 (vuilwerk) leveren en plaatsen. De start van deze werkzaamheden zou plaats moeten vinden in week 18 (1 mei).

Achtergevel met stucwerk renoveren

Ik heb een oud huisje in de binnenstad uit bouwjaar 1870. Ik wil graag mijn achtergevel laten renoveren. Er zaten plastic schroten op, die ik al voor de helft verwijderd heb. Daaronder zit oud stucwerk. Ik wil de muur laten repareren en opnieuw waterdicht laten stuken. Het gaat om de begane grond en 1e verdieping. De maat moet hier even worden opgenomen, het is meer dan 10 m². Het gaat om een kleine uitbouw en de hele achtergevel. Er is aan de uitbouw ook een houten dakrand verrot en die wil ik dan ook laten vervangen. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en opmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Betonrot herstellen

Boven ons keukenraam zit een betonnen rand. Onlangs hebben wij het zonnescherm verwijderd en geconstateerd dat de rand rot is. Dit willen wij graag laten herstellen. De rand is ongeveer 20 cm hoog en 3.30 lang

Voegen verwijderen en opnieuw voegen

Het verwijderen van oude voegwerk en het daarna opnieuw voegen. Het betreft een hoekwoning met een garage. Zij-, voor- en achter gevel. Totaal circa 70 m2 (in de garage is het niet nodig). Eventueel ook de schuur van 2.20 x 4.20 meter.

Loodslab en voegen van schoorsteen vervangen

Een loodslab aan de schoorsteen is los. Zie bijgevoegde foto. Het betreft een woning van ongeveer 7 jaar oud in Brielle. Met de beneden en zolderverdieping is de woning vier verdiepingen hoog.

Loodflappen vervangen

De loodflap tussen de garage en het huis vertoont scheurtjes, dit moet vervangen worden. Over 5 of over 10 meter lengte (volgens advies).

Stenen schutting plaatsen

Een stenen schutting plaatsen aan de zijkant van de tuin over een lengte van ongeveer 18 meter. In de bijlage een afbeelding van hetgeen we in gedachten hebben. We zijn erg benieuwd naar kosten hiervan.

Gevel van pand uit 1850 renoveren

Renoveren gevel pand uit 1850. Gevel is gestuukt en vertoont scheuren, oppervlakkige dus waarschijnlijk alleen in de stuclaag. De stenen en voegen weer zichtbaar maken met authentieke uitstraling. Oppervlakte is ongeveer 15 m2. Ik zoek een gedegen vakman met ervaring in het restaureren van oude panden en gevels.

Enkelsteens muur impregneren

Wij hebben een enkele muur en daardoor komt veel vocht naar binnen dus misschien willen we dit laten impregneren. Graag door u even bepalen of dit verstandig is. Het gaat om 23 m2; de achtergevel met een stukje schuur eraan, alleen begane grond.

Lekkage verhelpen

Op de eerste verdieping van onze 2 onder 1 kap woning hebben wij bij hevige regen lekkage langs de muur boven het raam in de slaapkamer. In combinatie met harde wind slaat de regen zover in, dat het plafond nat wordt. Mogelijk probleem met dakgoot en een probleem met de gevel waardoor het water naar binnen komt?

Metselwerk achtergevel

Het metselwerk boven het kozijn in de achtergevel vertoont scheurvorming en rust teveel op het kozijn. Graag willen we een latei laten plaatsen en nieuw metselwerk laten aanbrengen waar nodig. Kozijn is ongeveer 2,5 meter breed en stuk naar boven is 1,5 meter. Latei is aanwezig.

Voegwerk

Restauratie voegwerk buitengevel en reparatie waterslagen. Het gaat om ongeveer 20 m2, schat ik zo.

Renovatie schoorsteen

Renovatie schoorsteen: opnieuw voegen en vervangen van stenen, alsmede afsluiten van de schoorsteen want deze wordt niet meer gebruikt.

Scheur in gevel repareren

Vanaf een latei begint een scheur van een halve meter schuin door de voeg en één steen heen. Dit moet eruit gehaald worden en opnieuw in gemetseld en gevoegd. Reserve steen op kleur is aanwezig.

In tuin metselen lage plantenbakken ...

In tuin metselen lage plantenbakken ongeveer 50 cm hoog, in vloeiende lijn, ongeveer 9 meter lang. Alleen voorkant en zijkant. Achterkant is bestaande muur. Als afscheiding 2x lage muur, (1 x ongeveer 280 cm, 1 x ongeveer 80 cm) waartussen nog te kopen poortdeur en waarop nog te kopen hekwerk. Voorbeeld in de buurt te bezichtigen.

In onze achtergevel zit boven een ...

In onze achtergevel zit boven een raamkozijn een scheur in het metselwerk over een lengte van ongeveer 2m. De rollaag boven het kozijn en het metselwerk boven de rollaag (1 - 1,5m hoog) is in het midden verzakt. Repareren metselwerk, voegen metselwerk en voorziening aanbrengen om herhaling van scheuren te voorkomen.

Het gaat om een muurtje welke verzakt/ ...

Het gaat om een muurtje welke verzakt/ scheurt. Deze muur houdt de aarde Iverhoogde tuin)op zijn plaats en "daaronder" is een terras aan het water. Tevens dient een trappetje naar beneden naar het terras gerestaureerd te worden.

- gevel aanpassen (vliesgevel) van hout ...

- gevel aanpassen (vliesgevel) van hout naar stenen (met lateien) - kozijnen repareren + dubbel glas zetten - indeling kozijnen veranderen