Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen opnieuw bekleden :

Schoorsteen opnieuw bekleden

Schoorsteen, was bekleed met natuursteentjes. Nu op sommige plekken nog cement andere plekken kale baksteen. Ik wil het graag met cement laten bekleden. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 30 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee
Onze klant uit Boskoop (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen opnieuw bekleden uit heel Nederland:

Zijmuur isoleren en bekleden

De zijgevel willen wij graag laten isoleren en afwerken met stucwerk. In deze gevel is de schoorsteen en een kozijn aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Renovatie dak

Kleipannen worden opnieuw gebruikt. Isolatie platen volgens laatste specificaties. Schoorsteen afbreken, schoorsteen herstellen, dakkapel aan zijkant bekleden met bituum leien. De kleipannen moeten van het dak afgehaald worden, en daarna moeten de dakpannen er weer op. Vervolgens moet de zijkant goed afgewerkt worden. Er moeten ook goten aan de onderkant geplaatst worden. Ik weet niet hoe groot het dak is. Kan de vakman hiernaar kijken?

Schoorstenen met leien bekleden

Wij hebben 2 schoorstenen op het dak, deze zijn wit geschilderd, het voegwerk van één schoorsteen laat los. Gaarne wilden wij beide schoorstenen laten bekleden met leien, zodat ze onderhoudsvrij zijn.

Gevel met zink bekleden

Ik wil het deel van de gevel tussen de buurman en mijn huis met zink bekleden. De oppervlakte is circa 20 m2. De schoorsteen dient ook meegenomen te worden De zijgevel is niet vanaf de grond. Dus er moet stijger of iets dergelijks gebruikt worden.

Lekkende schoorsteen bekleden

Onze schoorsteen lekt vocht door ondanks recente renovatie van voegwerk. Nu willen we een overzetschoorsteen van rvs, zink of iets dergelijks. Graag ontvang ik een offerte inclusief de plaatsing op de nok, die zich op circa 8 meter hoogte bevindt.

Bekleden schoorsteen met kunststof

In verband met doorlekken metselwerk wil ik de schoorsteen laten bekleden met kunststof. De schoorsteen zit op de nok, op ongeveer 7 meter hoogte. Het betreft hier vrijstaande woning.

Schoorsteen met leien bekleden

Gemetselde schoorsteen 75 x 50 x 60 cm bekleden met leien.

Schoorsteen met kunststof bekleden

De oude betonnen schoorsteen lekt en daar willen wij graag een overzetschoorsteen omheen om verdere lekkage te voorkomen. Circa 80 cm hoog en ook 80 cm breed en diep. De schoorsteen zit halverwege het dak van de zolderverdieping. Op de zolderverdieping is ook een dakkapel. De woning is een hoekwoning. De buren hebben metalen omhulsels maar kan het ook met kunststof?

Schouw bekleden met gipsplaten

Ik wil graag een schouw laten bekleden met gipsplaten. Brandwerende gipsplaat op schouw bevestigen. De schoorsteen word 15 december gefreest. Op vrijdag middag 16 december rond 13.00 uur moet de schouw bekleed worden, het moet netjes gebeuren - eventueel stucen.

Schuin dak met pannen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het dak. Het is een schuin dak van ca. 120 m2. Het gaat om keramische rode dakpannen. Ook in de offerte opnemen: Dakbeschot bekleden met dampdoorlatende folie. Aanbrengen van nieuwe panlatten en tengels. Aanbrengen van nokvorsten, inclusief ondervorst. Aanbrengen van vogelschroot. Vervangen loodwerk rondom schoorsteen en dakkapel. Vragen verneem ik graag per email. Uitvoerdatum in overleg. Ik heb zelf geen voorkeur.