Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Boskoop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Boskoop heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Boskoop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Boskoop of directe omgeving.

212 klanten uit Boskoop bevelen een bij Casius in Boskoop aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Boskoop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Boskoop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Schoorsteen opnieuw bekleden

Schoorsteen, was bekleed met natuursteentjes. Nu op sommige plekken nog cement andere plekken kale baksteen. Ik wil het graag met cement laten bekleden. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 30 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Buitenmuur metselen

In de keuken zat vroeger een raam. Het raam hebben ze dicht gemetseld met verkeerde stenen en voegsel waardoor we nu lekkage hebben. Het gaat om een halve vierkante meter die opnieuw gemetseld moet worden.

Betonrot verwijderen

We hebben aan de voorzijde een aanbouw waarvan de randen erg lelijk en slecht zijn. Het staal ligt deels bloot. Deze wand is ongeveer 2 bij 1.50 meter en er is op meerdere plekken schade zichtbaar. Graag ontvangen wij een advies en zouden wij dit op willen laten knappen.

Metselwerk onder de ramen opnieuw voegen

Op de eerste etage bevinden zich over de volle breedte van de woning ramen. Direct hieronder zijn er schuin geplaatste stenen. Hiervan zou ik graag het voegwerk willen laten vervangen of herstellen. De breedte is ongeveer 5 meter.

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag de gevelbekleding, momenteel van hout, van onze aanbouw laten vervangen door een onderhoudsvrije optie, Keralit heeft een voorkeur. Ook moet de achterliggende dampopen folie worden vervangen. De aanbouw is ongeveer 6 x 6 meter en 2 verdiepingen, 2 zijden volledig, 1 zijde gedeeltelijk en de overige zijde een klein stukje.

Schoonmetselwerk bij aanbouw in wildverband

Het betreft schoon metselwerk bij een aanbouw van in totaal 1500 stenen. In wildverband met boven de kozijnen een rollaag. Verder niet veel bijzonderheden. Het zijn makkelijke muren.

Gevel met stoom of hoge druk reinigen

We hebben een huis gekocht, waarvan we 1 september de sleutel krijgen. Graag zouden we dan meteen de gevel laten reinigen, zodat we voor de winter het schilderwerk buiten kunnen doen. Het is een huis met drie verdiepingen en een plat dak. Vooral de zijgevel en de voorgevel zijn erg vies door mos en/of schimmel aanslag. Aangezien de voegen niet zo heel goed zijn, vroeg ik me af of stoom reinigen voldoende is en we geen hoge druk erop hoeven te zetten. Graag advies over de mogelijkheden, het verschil in prijs van beide methoden en de toegevoegde waarde van impregneren.

Scheur in gevel dichtmaken

In mei worden er kunststofkozijnen in onze woning geplaatst. Er is een scheur geconstateerd in de achtergevel en wij willen die vóórdat de kozijnen geplaatst worden graag laten dichtsmeren. Wij laten het hier graag even beoordelen en ontvangen een offerte.

Schoorsteen in ere herstellen

In ons recent aangekochte huis uit 1930 hebben wij een originele open haard in de woonkamer. Het rookkanaal is beneden dicht gelast, de bovenkant 'verdwenen'. Het kanaal loopt nog altijd door huis, maar de schoorsteen is aan de buitenkant niet langer te zien. Er liggen nu dakpannen op, met vlak daaronder de originele bakstenen. Mijn vraag is of u de schoorsteen weer op kunt metselen vanaf het dak. Ik weet niet wat er zich binnenin het kanaal bevindt, maar ik wil sowieso een anti vogel kap op de schoorsteen, zodat de pijp kan ontwasemen. Ik heb het idee dat er vocht in blijft staan nu. In de toekomst willen we een gashaard aanbrengen, dus we kunnen dan gelijk bekijken wat daar voor zou moeten gebeuren on de boel weer werkend te krijgen. Er is een 2e originele schoorsteen, intact, die wellicht opnieuw gevoegd kan worden als men toch bezig is.

Scheur in gemetselde buitenmuur herstellen

Ons huis uit 1890 heeft een grote verticale scheur in de gemetselde zijgevel. De scheur loopt van boven naar beneden en is ongeveer 2-3 cm breed. Deze was er al toen wij het huis 15 jaar geleden kochten. Ik wil de scheur nu laten repareren, omdat we hierdoor ook warmte verliezen in de woonkamer. Graag overleg ik ter plaatse met een metselaar over de mogelijkheden. Misschien kan de scheur worden opgevuld of moeten de metselstenen worden vervangen.

Gevel impregneren

De gevel is gereinigd en het voegwerk is vernieuwd, alleen het impregneren moet nog gebeuren. Bij ons huisnummer alleen de muur aan de voorkant van het huis. Bij de buren de muur aan de voor -en achterkant van het huis.

Schoorsteen en rookkanaal renoveren

De voegen van de schoorsteen uithakken en opnieuw voegen, ook de loodslabben vervangen. Daarnaast het rookkanaal controleren op nesten en het aanbrengen van een korf om nesten te voorkomen. Er is een foto beschikbaar.

Gevel renoveren

Ik wil graag weten wat het kost om mijn gevel te laten renoveren. Er is witte en groene aanslag. Het huis is uit de jaren 30. Er zijn voegen defect. Ik denk dat reinigen en voegen vervangen moet gebeuren.

Voegwerk herstellen en gevel reinigen en impregneren

Het gaat om het reinigen, herstellen van het voegwerk en het impregneren van de gevels van 4 woningen. Het zijn 2-onder-1-kap woningen. Bij alle woningen gaat het om de voor- , zij- en achtergevel.

Losgelaten voegen in de schoorsteen

1 kant van onze schoorsteen is lek i.v.m. losgelaten voegen. Deze dient hersteld te worden. De schoorsteen zit op de tweede verdieping op het pannendak.

Kapotte gevelstenen vervangen

Aan de achterzijde van de woning is boven ooit een gevelkachel geplaatst. Die is 30 jaar geleden verwijderd, maar er loopt een schuine scheur naar beneden toe, tot aan de houten bovenkant van de erkerdeuren. Ik vermoed dat er bij het maken van de gevelkachel-opening teveel geweld is gebruikt. Ik tel 7 kapotte rode bakstenen. Huis van vlak voor 1940.

Gevel voegen en impregneren

Gevel aan de tuinzijde opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om de zonkant van de woning. Afmeting waar het om gaat is 8 a 9 m2. Het betreft een geelachtige steen met een grijze voeg. De woning is ruim 30 jaar oud.

Voor- en achtergevel impregneren

Voor en achtergevel impregneren.

Opnieuw voegen van buitenmuren

Wij zijn in het bezit van een 2 onder 1 kap woning uit 1899. De buitenmuren zijn enkelsteens en de voegen zijn poreus aan het worden wat lekkage bij de ramen geeft als de wind erop staat. Er zijn enkele scheuren in de voegen maar deze zijn stabiel en niet langer dan 30 cm. De achtergevel is afgewerkt met platen maar hierachter (zichtbaar in de keuken) zit een scheur van zo'n 20 cm die werkt. Graag zouden wij het huis voorzien van nieuw voegwerk. Het gaat om zo'n 83 vierkante meter totaal. Bij voorkeur reactie via e-mail. Telefonisch alleen in de avond na 19. 00 uur bereikbaar.

Schoonmaken gevelbekleding

De gevelbekleding bestaat uit kunststof. Die begint echter groen aan te groeien en moet dus worden schoongemaakt. Daarvoor zoek ik een vakman. Het gaat om 1 gevel. Schat ongeveer 20 a 30 m2. Bovenzijde van een punt dak.

Muur metselen voor uitbreiding schuur

Ik wil de schuur vergroten. Een nieuwe muur van 3 meter lang en ongeveer 2.20 meter hoog moet gemetseld worden. Materiaal als stenen in overleg.

Het restaureren van de voegen in de ...

Het restaureren van de voegen in de buitenmuren en evt. reinigen en impregneren. Betreft een bungalow. Aantal m2 weet ik niet precies. Aande achterkant zit het huis tegen een ander huis aan. Buren overwegen dit ook.