Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelreiniging:

Gevelreiniging

Aan de voorzijde van het huis groeit onkruid op een bepaald deel van de muur (zie foto). De hoeveelheid is beperkt maar ik wil het laten verwijderen om aantasting van de muur te voorkomen.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelreiniging uit heel Nederland:

Voorgevel en zijgevels laten voegen (knipvoeg)

Indien u geïnteresseerd bent zouden graag wij een offerte willen ontvangen om ons huis (bouwjaar 1883) opnieuw te laten voegen (knipvoeg). Het betreft de zijgevels en de voorgevel met een totaal oppervlak ± 58 m². Er is aardbevingsschade vastgesteld en als reparatieadvies moet op diverse plaatsen de voeg hersteld worden. Aangezien de voegen al aardig op leeftijd zijn heb ik besloten dan alles maar in 1x grondig aan te pakken. Het adviesrapport heb ik als hardcopy beschikbaar. Wellicht is het mogelijk om vooraf de herstelwerkzaamheden een gevelreiniging uit te voeren. Dit zou ik graag als optie meegenomen willen hebben. Graag verneem ik van u.

Gevelreiniging compleet appartementencomplex

Bij ons appartementencomplex van 10 jaar oud hebben wij betonnen muurafdekkers op de randen van het metselwerk van bouwmuren en balkons. Deze worden nu na verloop van jaren donker, en dus ook aanslag van algen en mos begint . Deze zouden we dan ook willen laten stoom reinigen en daarna impregneren. Het totaal aan strekkende meters bedraagt 290 strekkende meter met een breedte van 60 cm ( hier in zijnde beide zijkanten mee gerekend) Een hoogwerker zal hier voor moeten worden gebruikt daar het pand aan een zijde 3 hoog is en aan de andere zijde 4 hoog. Het werk is met een hoogwerker goed bereikbaar. Graag zou ik een passende offerte willen krijgen, daar wij half april een ledenvergadering van de VVE hebben. En ik deze offerte dan kan overleggen met de eigenaren. Met een vriendelijke groet Voorzitter en TC P Meeuse

Spouwmuur reinigen

De isolatiefirma heeft met endoscopisch onderzoek geconstateerd dat de spouwen verontreinigd zijn. Graag wil ik offertes hebben voor het vrijmaken van de spouwmuren, huis 2 onder 1 kap bouwjaar 1948. Gevelreiniging en voegen is ca. 15 jaar geleden uitgevoerd. Voorgevel, zijgevel. De voorzijde is 8 x 6 meter en een zijkant van ongeveer 8 x 6.

Voegwerk van de gevel herstellen en mogelijk reinigen

Voegwerk is nog wel redelijk maar desondanks is het wel aan herstel toe in combinatie met gevelreiniging, hier wil ik graag advies over. Bevind mij in de oriënterende fase. Betreft woning die gebouwd is in 1986. Doel is om de woning weer een nette uitstraling te geven dus esthetisch aspect telt ook mee. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. Het is een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is mogelijk, maar niet nodig aan elke zijde.

Gevelreiniging en renovatie

Het reinigen van de gevel, uithakken bestaand voegwerk en opnieuw voegen, repareren stuklijst en gedeeltelijk opnieuw stucen.

Scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen.

1. Graag ontvang ik een offerte voor het herstellen van de scheur in de voorgevel van onze woning, incl. vervangen van kapotte stenen en herstel van de knipvoegen. 2. Apart ontvang ik ook graag een offerte voor de kosten van renovatie van de hele voorgevel van de buurwoning. Het betreft dan gevelreiniging, scheurherstel, impregneren en knipvoegen toevoegen. --> Foto's ter verduidelijking zijn bijgevoegd.

Voorzijde gevel reinigen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de gevelreiniging, we hebben net allemaal nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen maar ik stoor me eigenlijk heel erg aan me gevel qua hoe vies en niet onderhouden het is door de vorige bewoners (huis net 2 augustus gekocht). Zouden jullie hier een offerte van kunnen opsturen, het zou dan alleen gaan om de voorkant van de woning over de hele lengte en breedte. Het betreft een bakstenen gevel met een oppervlakte tussen de 50-100 m2.

Gevel renoveren

Totaal circa 78 m2. Vervangen platvolle gevelvoeg, gevelreiniging, en impregneren gevel.

Gevelreiniging en impregneren van buitenmuur

Gevelreiniging en impregneren van buitenmuur. +/- 30m2

Professioneel reinigen

Ik wil graag mijn badkamer en toilet grondig laten reinigen. Plafond van badkamer is voor een deel beschimmeld Gevelreiniging: Graag voor- en achtergevel + stenen muren van tuis en schuur reinigen. Waar mogelijk ook Tuintegels

Partners

Partners van Casius