Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevelreiniging

Aan de voorzijde van het huis groeit onkruid op een bepaald deel van de muur (zie foto). De hoeveelheid is beperkt maar ik wil het laten verwijderen om aantasting van de muur te voorkomen.

Gevel isoleren en bekleden

Wij hebben en hoekwoning in een rijtje van 4 en ik wil niet de spouw laten vullen, en om het aangezicht niet te veel te veranderen, wil ik de gevel van buitenaf laten isoleren en bekleden met steenstrips. De andere buren hebben ook interesse.

Gevel renoveren

Hoekwoning, huidige staat: Voorkant steentjes, zijkant pleisterwerk, aanbouw kunststof schroten. gewenste werken: alle zijden incl. daklijsten bekleden met kunststofdelen, alle kozijnen/ramen/deuren verven cq repareren/vervangen. Dakshingles vervangen (hele dak andere kleur) Realisatie voorjaar 2020.

Rabatdelen vervangen

Aan de achterzijde van mijn huis zitten momenteel houten rabatdelen. Aangezien ze bij harde wind en veel regen niet meer waterdicht zijn, wil ik ze laten vervangen door keralit rabatdelen. Tevens zit er een kleine houten goot waarvan het zink nog goed is maar het hout ook vervangen worden door keralit. Oude materiaal ook graag afvoeren.

Schoorsteenpijp bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Mijn open haard is verwijderd en mijn plafond opnieuw gestucd. Nu komt er een vochtplek in mijn plafond. Volgens mij is er geen schoorsteen maar alleen een afvoerpijp. Ik zou deze graag waterdicht gemaakt willen hebben. De pijp loopt via de muur direct uit naar de buitenkant.

Voegen vervangen

Onze vrijstaande woning uit 1963 heeft slechte voegen die wij willen laten vervangen. De woning is 11 meter lang, 7.50 meter breed en ongeveer 3 a 3.50 meter hoog.

Buitengevel bekleden met isolatie

Betreft isoleren van een hoekwoning. De buitengevel wil ik bekleden met isolatie en steenstrips/baksteenlook wellicht ook keralit. Vermoed vergunning plichtig. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m²

Zijgevel isoleren

De zijgevel van mijn 2 onder 1 kap woning wil ik graag laten isoleren. Het bouwjaar van de woning is 1962 en de oppervlakte ongeveer 80 m2.

Stenen berging plaatsen

Ik zou graag 3 offertes willen hebben voor het plaatsen van een stenen berging in de achtertuin. Ongeveer 2.20 x 2.20 meter. Er liggen tegels onder de oude houten schuur daarvoor moet beton in de plaats komen. Alles inclusief materiaal graag.

Aanbouw en garage metselen

Ik zoek een metselaar voor het metselen van een aanbouw (2.5 x 7 meter) en een garage (5 x 3 meter). Het gaat om 4000 stenen, die zijn besteld. Evenals zand en cement.

Uitgevallen voegen herstellen

Een balkonmuurtje op de eerste verdieping is een aantal voegen uitgevallen. De vraag is of alles er uit moet of alleen de voegen die leeg zijn repareren.

Buiten een tuinmuur metselen

Klein buitenmuurtje afsluiter van voortuintje 5 m lang, ongeveer halve me hoog metsen en oude stenen afvoeren

L-vormige tuinmuur laten bouwen

Ik wil een tuinmuur laten bouwen in een L-vorm. 8,5 meter lengte + 6 meter lengte, circa 1,2 meter hoog en 40 cm breed. Belangrijk om te weten is dat er niet diep de grond ik gegaan kan worden i.v.m. leidingen. Ik hoor graag of dit een probleem is. Afwerking: glad gestuct of met structuur en wit geverfd.

Scheur in de achtergevel repareren

Onze gevel is gecementeerd. In de achtergevel is een scheur ontstaan tussen 2 kozijnen. Dit euvel is bij meer huizen in onze rij opgetreden. De scheur is recent, afgelopen winter, ontstaan. Bij buren waar betreffende scheur al langer in de gevel zit, valt het me op dat deze wat groter wordt naarmate de tijd vordert. Ik wil onze scheur graag opvullen om te voorkomen dat deze groter wordt en/of dat er vocht doorslaat in de gevel. De afstand tussen beide kozijnen is 1,08 meter. De breedte van de scheur is 2 mm. De gevel is zeer recent gereinigd en geimpregneerd. Graag ontvang ik een prijsopgave inclusief omschrijving van de wijze waarop scheur wordt opgevuld. Wat we belangrijk vinden, is dat de reparatie zoveel mogelijk dezelfde kleur heeft als de gevel. Er is een foto beschikbaar.

Gevel met kunststof rabatdelen bekleden

Ik wil mijn gevel met kunststof rabatdelen laten bekleden, bijvoorbeeld met keralit, eurotexx en de oude houten laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 14 m2 aan de voorzijde van de woning, dus een steiger is nodig.

Binnenmuur maken van Ytong blokken

Mijn dochter heeft een woning gekocht waar binnenkort verbouwd gaat worden. Ik ben haar daarin wat aan het begeleiden en wil enkele offerteprijzen opvragen. Er moet een binnenmuur van Ytong gasbetonblokken worden gezet van 3 meter hoog. Ik wil een prijs per m² weten, exclusief stucwerk.

Keralit aanbrengen op de gevel

Ik wil het houtwerk door Keralit latten vervangen. De maten staan in het bijgevoegde bestand. Het betreft de voorgevel op de eerste verdieping (465 cm x 110 cm, inclusief ramen) en boven de voordeur (schuin 70 cm/ 170 cm x 220 cm).

Schoorsteen maken op het dak

Schoorsteen. Schuin dak. Standaard

Gat boren buitenmuur voor de afzuigkap

Er moet een gat door de buitenmuur worden geboord t.h.v. een afzuigkap. Het is een nieuwbouw huis en het is een tussenwoning. Ik heb zelf geen materialen om dit te doen. De keuken wordt 8 januari geplaatst, dus hiervoor wil ik deze werkzaamheden laten uitvoeren.

Voegen verwijderen en opnieuw aanbrengen

Voegen verwijderen en opnieuw voegen,buiten muren 2x 190 bij 180

Gevel van een schuurtje opknappen

Het betreft een schuurtje aan de voorzijde van de woning ongeveer 12 m2.

Gevelrenovatie bij 2 woningen

Wij willen samen met de buren onze gevel voor en achter laten doen. Totale oppervlakte 4 x 7 meter ongeveer, per huis voor en achter. Dat minus deuren en ramen. Bakstenen gevel met een 'gewone' voeg, circa 50 jaar oud. Nou willen we weten wat het prijskaartje gaat worden als we de gevels laten opknappen.

Voegwerk aan buitengevel

Graag willen wij onze buitenmuur van onze woning opnieuw laten voegen.

Schoorsteen voegen

Wij hebben een schoorsteen te voegen ca. 80x80x300 cm.

schoorsteen voegen

wij hebben een schoorsteen ca 80x80x300 welke zal moeten worden gevoegd en opgeknapt