Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Bergschenhoek of directe omgeving.

282 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren van de gevel en het dak, het isoleren van een gehele vrijstaande woning, houten gevelbekleding vernieuwen door kunststof panelen, buitengevel isoleren met EPS, bepleisteren en steenstrips bekleding, gevelisolatie aanbrengen, isoleren en steenstrips plaatsen, houten gevel vervangen door kunststof panelen, het isoleren en bekleden met sierpleister van 3 gevels, buitengevel isoleren, gevelwerk semi bungalow isoleren, spachtelputzen en witten, gevel isoleren, spuitkurk plaatsen, gevel bekleden met steenstrips, buitenmuren isoleren en voorzien van gevelbekleding, per direct uitbouw metselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevels isoleren en wit pleisteren

Ik wil de buitenzijde aan de voor, achter en zijkant isoleren en wit af pleisteren. De afmetingen weet ik niet precies maar het is wel meer dan 100 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Houten geveldelen vervangen met kunststof

Ons huis (half vrijstaand) heeft houten rabatdelen boven wat schuin afloopt. Het huis is van steen met een klein deel rondom boven met hout. Ik wil graag de houtdelen vervangen in kunststof platen met een kleurtje. Het oppervlak is ongeveer 35-40 m2.

Deel gevel isoleren en bekleden

Aan de voorzijde van de woning hebben wij een gemetselde plantenbak met flagstones. Deze dient te worden verwijderd en dit stuk van de gevel moet daarna worden geïsoleerd en worden voorzien van steenstrips. Het stuk is ongeveer 4 meter breed en 2 meter hoog.

Gat door buitenmuur boren voor een gashaard

Eind juni moet er een gat geboord worden door de buitenmuur/ metselwerk, voor een gashaard.

Kunstlei gevel herstellen

Kunstlei gevel op de 2e verdieping (dakterras) is vervuild met mossen en zwarte plekken en dergelijke. Oppervlakte is ongeveer 14 m2. Gevel ligt op de zuid-west kant. Dit moet schoongemaakt/gerenoveerd worden en vervolgens impregneren denk ik?

Oude voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ik wil de oude voegen verwijderen en opnieuw voegen plat vol. Het gaat om 122 m2. Een deel van 32 m2 is 3,2 meter hoog. De rest is 6,6 meter hoog. Rechte muren.

Opbouwvijver laten metselen

Graag had ik vrijblijvend een offerte voor een opbouwvijver van 1 meter op 4 meter en 0. 40 m hoog. Zonder afvoer en afgewerkt met bankirai

Gemetselde tuinmuur opkrikken

Aan het huis is een bakstenen tuinmuurtje geplaatst van circa 1,5 meter breed en 2,20 meter hoog. Aan de gevel van het huis is een tuindeur met deurpost gemonteerd. Doordat de muur is gaan verzakken sluit de deur niet meer. Onder het muurtje is destijds voor het plaatsen cement gestort. Het muurtje dient dus met een permanente oplossing opgekrikt te worden.

Gevelbekleding door metselwerk vervangen

Op de begane grond is al metselwerk aanwezig maar de 1e en 2e verdieping is houten gevelbekleding. Hout moet eraf en de gevel moet tot aan het dak worden opgemetseld. Er zitten 4 kozijnen in dus de exacte aantal m2 kan ik niet aangeven. Ik kan wel foto's sturen. De gevel is 6 meter breed. Het betreft alleen de achtergevel van de woning.

Voegen herstellen van hoekwoning

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het repareren van voegwerk aan mijn hoekwoning. Het gaat om een zijmuur van ongeveer 6 meter hoog met alleen op de begane grond een klein raam. Ik denk dat het om ongeveer 48 m² gaat. Aan de achterzijde van mijn woning moet ongeveer 10 m² voegwerk worden nagezien en op diverse plekken worden gerepareerd. Ik maak graag een afspraak, zodat de muren kunnen worden beoordeeld. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Muur(tje) metselen in de tuin

Het betreft het metselen van een buitenmuurtje van ongeveer 7.20 meter breed bij 1.80 meter hoog. Het zal waarschijnlijk dubbelsteens moeten worden uitgevoerd.

Kattenluik in een buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een kattenluik in de buitenmuur. De muur is ongeveer 35 cm dik. De vakman dient het gat te maken, het luikje te plaatsen en alles af te werken.

Isolatie en stucwerk op de gevel aanbrengen

Leveren en aanbrengen van gevelisolatie, inclusief stucwerk in kleur aangebracht. Hoofdkleur wit, plint in donkere kleur ter voorkoming van vervuiling. Buitenwerk Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+stucwerk kleur

Gevel schoonspuiten, platvol voegen en impregneren

Ik zoek een vakman die mijn gevel kan opknappen. Het betreft het uitslijpen van de voegen, gevel schoonspuiten met hogedruk, platvol voegen aanbrengen en de gevel impregneren. De gevel is ongeveer 60 m2. Dit betreft de voor- en zijgevel van een hoekwoning, de begane grond en eerste verdieping. Er is genoeg ruimte voor het plaatsen van een steiger.

Schoorsteen laten voegen

De schoorsteen van een hoekwoning moet opnieuw worden gevoegd. Mogelijk moet er een nieuwe plaat op maar gewoon afsmeren met cement mag ook als dat kan.

Gevel isoleren en met stucwerk afwerken

Oude stuclaag verwijderen, muren isoleren en daarna weer stucen.

Gevels reinigen en impregneren

Zowel de gevels reinigen als imregneren

Gevels reinigen en impregneren

Zowel de gevels reinigen als impregneren. Voegwerk is intact. Voorgevel, achtergevel, zijgevel en garage. Aantal m2 vind ik lastig te zeggen.

Schoorsteen 60 cm afbreken en weer opmetselen

Mijn schoorsteen van mijn hoekhuis (schoorsteen zit op de hoek) moet 60 cm afgebroken worden en opnieuw worden opgemetseld, inclusief nieuwe loodslabben. De schoorsteen is 60 breed, lengte 70.