Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Barendrecht of directe omgeving.

890 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, gevel isoleren, buitengevels renoveren, gevels stucen en isoleren, buitenmuren volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevel bekijken en eventueel repareren

Ik wil de buitenmuur laten nakijken ter reparatie. Het gaat om een gedeelte van totaal ongeveer 20 m2. 2 delen zijn namelijk uitgesleten door het weer.

Gevel voegen

Ik wil mijn gevel laten voegen. Het gaat om ongeveer 20 vierkante meter. Het gaat om de voegen uithakken en opnieuw aanbrengen.

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Onze bestaande gevel is bekleed met geschilderde houten delen en deze zouden vervangen moeten worden door kunststoffen gevelbekleding. De gevel is een soort driehoek van 15-16 m2.

Opvullen van een spouwmuur

De zijmuur van een dijkhuisje met bruine baksteen met verweerde voegen en met nog ongevulde spouw opvullen. Oppervlak ongeveer 20 m2.

Scheuren in beton repareren

In de voorzijde van het huis zijn er scheuren te zien. Dit zouden we graag willen repareren. Ook de zijkanten van de dorpel zijn beschadigd/gebroken. Het gaat om twee kleine scheuren van totaal niet eens 1 m2.

Gat voor afzuigkap laten boren

Gat laten boren van 150 mm door een buitenmuur. Dit ten behoeve van een afzuiginstallatie.

Houten gevelbekleding monteren op dijkhuis

Oud dijkhuis moet volledig geïsoleerd worden ook omdat we een warmtepomp laten plaatsen. Het huis mag aan de kopsekant met zwartepotdeksel delen worden bekleed. Hiertussen denken we pierplaten te willen plaatsen. De spouwmuren mogen ook gedaan worden. Oppervlak beide muren ongeveer 80 m2. Voor en achterkant huis mag waarschijnlijk, door welstandscommissie, niet bekleed worden met potdekseldelen. Maar wel gestuukt worden. Deze muren zijn ongeveer 15 m2, veel raamwerk. Ook het schuine dak aan de binnenzijde willen we isoleren, waarschijnlijk met glaswol, want hier kan een dikkere laag worden geplaatst om aan een goede isolatie waarde te komen. Maar misschien hebben jullie een mooi voorstel. Het schuine dak heeft een oppervlak van ongeveer 35 m2.

Deur dichtmaken om keuken anders in te delen

Er zit een deur in de keuken waardoor de keuken niet ruimtelijk kan worden zoals we willen. Het bedraagt ongeveer 2 m3 en daar willen we dus een mooie muur en de keuken ervoor plaatsen. De keuken wordt er dus helemaal uitgehaald en we willen aan 2 kanten een stuk keuken.

Metselwerk bij een zonnescherm repareren

Aan onze achtergevel is een (elektrisch) zonnescherm bevestigd. Rondom beide steunen/verankeringen van het zonnescherm is het voegwerk gescheurd en zitten gevelstenen los. Aan de rechterkant komt de steun al iets van de muur. Wij willen een offerte voor het demonteren van het zonnescherm, herstel van het metselwerk en het opnieuw monteren van het zonnescherm. Daarnaast is er in de gevel op de eerste verdieping een scheur in het voegwerk die direct hersteld zou moeten worden.

Erfafscheidingsmuur bouwen

Wat zijn de kosten van een erfafscheidingsmuur van 17.50 meter lang en 2 meter hoog gestuukt. Dus een fundering maken, de muur neerzetten en stuken. De werkplek is nu kaal. De bereikbaarheid is goed. Uitvoering in het eerste kwartaal van 2018. Graag uw prijsopgave hiervoor.

Houten planken door Keralit vervangen

Wij willen graag verticale houten planken laten vervangen door Keralit. Onze gehele zolder bestaat uit houten planken. De isolatie behouden. De zolder is rechthoekig met plat dak en makkelijk rondom te bereiken. Ook het deel aan voorzijde op de eerste verdieping van de woning moet vervangen worden in Keralit. Je kunt rondom de zolder lopen. Voor de voorkant zal wel een steiger nodig zijn. Het gaat hier om circa 60 m2. Graag uw prijsopgave.

Schoorsteen op het dak metselen

Ik wil op een bestaand rookkanaal een schoorsteen op het laten opbouwen. Er staat nu alleen een aluminium pijp op het dak. Uitvoering tijdens de renovatie van het dak, dus een steiger is aanwezig. Circa 60 bij 60 cm en hoogte 30 tot 90 cm. Uitvoering net voor of net na de bouwvak.

Garagemuur herstellen

Hierbij vraag ik een offerte aan voor het herstel van mijn garagemuur. De buitenmuur bevat meerdere kapotte stenen, gaten en op meerdere plekken is het voegwerk kapot. Het gaat om 1 muur van ongeveer 6 meter lang en 2 meter hoog.

Kapotte bakstenen vervangen

In de buitengevel zijn er ongeveer 8 stenen kapot. Deze dienen te worden verwijderd en er zullen nieuwe stenen geplaatst moeten worden.

Scheuren in de muur wegwerken

Wij hebben 2 scheuren in de muur van onze aanbouw (jaren geleden) Die willen we graag laten wegwerken , en de boel verven en plafond

Metselen, stellen en kalkzandsteen lijmen

Het gaat om het stelwerk, metselen en voegen van 120 m2 gevelsteen. Daarnaast het lijmen van 67 m2 kalkzandsteen. Graag ontvang ik een offerte waarbij het materiaal separaat vermeld wordt.

Schuur laten metselen

Bij ons nieuwbouw huis hoort een houten schuur van 3. 00 bij 3. 00. Kan deze gemetseld worden? Graag een specificatie van de kosten. De fundering ligt al. Alvast bedankt.

Kunststof geveldelen aanbrengen

Ik wil graag kunststof geveldelen aan laten brengen. Het gaat om 50 m2.

Buitenmuur van een hoekhuis voegen

Ik wil de buitenmuur hoekhuis laten hervoegen. het gaat om een eengezinswoning-hoekhuis.

Schoorsteen inspecteren en repareren

Onlangs is met veel lawaai een stuk steen van onze schoorsteen naar beneden gekomen. Het is een stuk van de bovenrand van de schoorsteen. Graag laat ik de schoorsteen nakijken, want mogelijk liggen er nog meer stenen los. Ik laat dit graag goed herstellen en ontvang daarvoor een prijsindicatie.

Gat voor ventilatie laten boren

Graag offerte voor het boren van 1 gat in de keuken naar buiten voor de afzuiger. Dit gat moet een diameter hebben van 160 mm. Boren door een betonnen muur en bakstenen buitengevel. De oplevering van het huis is in februari 2016.

Woning opnieuw laten voegen

Graag laten wij de voor-, zij- en achtergevel reinigen van onze hoekwoning. Daarna dienen de voegen vervangen te worden en de gevels geïmpregneerd. De woning heeft een oppervlakte inclusief kozijnen van ongeveer 120 m2.

Gevel impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor het impregneren van de (bakstenen) achtergevel, omdat de ruiten zijn beschadigd door zuren van de muur. Het gaat om een gevel van ongeveer 5 meter breed en 3,5 meter hoog. De woning komt uit 1980 en eventueel moeten er nog wat voegen hersteld worden, graag deze inspecteren.

Gemetselde plantenbak maken

Ik wil graag een plantenbak laten metselen of met blokken lijmen. De afmeting van de plantenbak is 300 bij 60 cm. Er zal 1 rij tegels van 60 cm verwijderd moeten worden en hier dient de bak geplaatst te worden. Ik wil graag weten wat dit mij gaat kosten.

Gevel en pui laten vervangen

Bestaand: kunststof schuifpui over de gehele breedte: 4.5 br en 2. 5 hoog. Thv niet bewegend deel vd pui staat een Kachel Vervangen door: gemetseld deel met houten raam en openslaande deuren. Over gehele lengte