Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voorgevel reinigen :

Voorgevel reinigen

Ik heb een standaard rijtjeswoning. De voorgevel is vuil en dit zou ik graag willen laten verwijderen. De woning, 28 jaar oud, is 5.50 meter breed en 5 a 6 meter hoog. Separaat zou ik graag een indicatie ontvangen voor het impregneren van de gevel.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel reinigen uit heel Nederland:

Gevel reinigen en voegwerk herstellen

Ik wil de zijgevel reinigen en het voegwerk laten herstellen. De zijgevel is ongeveer 10 meter diep en is drielaags. Het eerste stuk is een plat dak en erna gaat het naar beneden. Eventueel zou ik ook de voorgevel willen doen. Ik had een offerte aangevraagd voor het impregneren van drie zijdes en daar kwamen ze uit op ongeveer 77 m2. Bij het dak zit er wat los dus dat moet gerepareerd worden.

Voorgevel reinigen, impregneren en gedeeltelijk voegen herstellen

De voorgevel van onze woning dient gereinigd en geïmpregneerd te worden. Tevens zitten er op een aantal plekken kleine openingen in het voegwerk, dit dient herstelt te worden. De breedte van de gevel is ongeveer 8 meter inclusief. Kozijnen. De hoogte is 2 verdiepingen en zoals op de foto's is te zien loopt dit in een puntdak.

Voorgevel reinigen

Het gaat om reiniging van mijn voorgevel. Arbeidershuisje. Oppervlakte circa 18 m2, gevel min kozijnen. Tevens wil ik de voegen laten vervangen. En volgens mij moet er ergens nog stenen worden vervangen aangezien er een barst in zit. Ik vraag dit voor mijn huis aan, maar tevens heb ik nog drie buurtbewoners die ook geïnteresseerd zijn. Ik vraag hiermee ook voor hun soortelijke situatie deze informatie.

Voegen vervangen en eventueel gevel reinigen

Voegen van zijgevel en voorgevel vervangen en eventueel muur reinigen en impregneren. Een snelle schatting is 50-60 m2. Aan een deel van de zijgevel is een garage gebouwd en dat stuk hoeft dus niet gevoegd. Hier heb ik rekening mee gehouden in de m2. Ik kan foto's opsturen als dat helpt.

Voegen van de voorgevel van het huis

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw voegen van voorgevel, circa 50 m2, met een knip of snijvoeg en impregneren. Tevens een prijsopgave voor alleen reinigen gevel en minimaal herstelwerk voeg inclusief impregneren. Tot 4/9 alleen per email bereikbaar.

Gevel reinigen, waterdicht maken en knipvoegen

Voorgevel, zijgevel en achtergevel renoveren alsmede de dakgoten en schilderwerk van de gevels. De gevel is aan de voorzijde 6 breed bij 6.5 meter hoog, het stenen gedeelte (eerste en tweede verdieping). Aan de achterzijde hetzelfde. Aan de zijkant hebben wij een klein gedeelte wat gevel is, dat is alleen de derde verdieping. Graag even komen kijken naar het aantal m2. Mogelijk willen de buren de voorgevel ook laten doen. Tevens de dakgoten en zinkhechtingen nakijken en mogelijk renoveren. Het schilderwerk ook meenemen.

Voorgevel voegen

Voorgevel reinigen en uithakken van voegen, opnieuw voegen aanbrengen plus kleine boorgaatjes repareren. Oppervlakte is 5 meter hoog bij 6 meter breed. Gaat om 2 woningen waar dit moet gebeuren.

Voorgevel reinigen, voegen en impregneren

Het betreft een woning naast de hoek waarbij wij de voorgevel graag laten reinigen, voegen en impregneren. De woning heeft 3 woonlagen en is per laag ongeveer 2.50 meter hoog. De breedte van het pand is ongeveer 5 meter.

Gevel reinigen en voegwerk herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen, opnieuw voegen en het impregneren van de voorgevel. Deze gevel is ongeveer 5 bij 8 meter, inclusief gevelbekleding en raamkozijnen.

Voorgevel reinigen en opnieuw voegen

Ik zou graag van u een offerte ontvangen voor het reinigen en opnieuw voegen, goedkope voeg, van de voorgevels van 2 woningen. Het gaat om ongeveer 30 m² totaal tot een hoogte van 3,50 meter boven het maaiveld. Het bestaande voegwerk bestaat, op enkele scheurreparaties na, uit zachte kalkmortel. Het is noodzakelijk dat dit werk op korte termijn kan worden uitgevoerd. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius