Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten gevelbekleding vervangen door stenen:

Houten gevelbekleding vervangen door stenen

De houten gevelbekleding vervangen door stenen. Het betreft ongeveer 2 m2 onderaan de gevel, wat waarschijnlijk geïsoleerd is. Ik heb bakstenen klaar liggen.
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten gevelbekleding vervangen door stenen uit heel Nederland:

Houten gevelbekleding vervangen

Graag wil ik de houten gevelbekleding voorkant huis (eengezinswoning) vervangen door kunststof bekleding en raam badkamer vervangen

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag wil ik de houten schroten bij een driekhoekgevel met een basis van 230 cm en hoogte 280 cm laten vervangen door kunststof rabatdelen, b.v. VinyPlus.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Houten gevelbekleding voor en achterkant van het huis vervangen met kunststof rabatdelen. Ongeveer 35m2.

Slopen van een recreatiewoning

Wij willen een oude recreatiewoning uit bouwjaar 1950 laten slopen, zodat een aannemer daar een nieuwe recreatiewoning kan gaan bouwen. Daarvoor hebben we inmiddels de vergunning al ontvangen. De woning is gelegen aan een zandweg en daardoor mogelijk voor zeer zwaar materieel lastig of niet bereikbaar. De oppervlakte van de woning is 150 m² over twee verdiepingen, de inhoud is circa 300 m³. De woning is enkel steens met houten gevelbekleding, enkel glas en gebouwd op staal. Er is asbest rapportage nodig. Asbest is mogelijk aanwezig in de vloertegels van de hal (4 m²) en in 2 schoorstenen. Ook de betonnen plaatfundering moet volledig worden verwijderd. Het terrein moet volledig bouwrijp worden gemaakt. Wij wonen zelf in Rotterdam. Het staat u vrij om het terrein te betreden en de woning te bekijken. Wij willen daarna graag uw gedetailleerde offerte ontvangen.

Kunststof gevelbekleding en kozijnen leveren en aanbrengen

We willen graag een houten gevel van twee verdiepingen vervangen door een kunststofgevel. Het gaat om ca. 14 m2 gepotdekselde planken. Ook willen we graag de bijbehorende kozijnen vervangen: één klap/kiepraam van ca. 60 x 100 cm en twee ramen van 250 x 100 cm. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan en er moet een steiger worden gebouwd.

Recreatiewoning slopen en kavel bouwrijp maken

Wij willen een oude recreatiewoning uit bouwjaar 1950 laten slopen, zodat een aannemer daar een nieuwe recreatiewoning kan gaan bouwen. Daarvoor hebben we inmiddels de vergunning al ontvangen. De woning is gelegen aan een zandweg en daardoor mogelijk voor zeer zwaar materieel lastig of niet bereikbaar. De oppervlakte van de woning is 150 m² over twee verdiepingen, de inhoud is circa 300 m³. De woning is enkel steens met houten gevelbekleding, enkel glas en gebouwd op staal. Er is asbest rapportage nodig. Asbest is mogelijk aanwezig in de vloertegels van de hal (4 m²) en in 2 schoorstenen. Ook de betonnen plaatfundering moet volledig worden verwijderd. Het terrein moet volledig bouwrijp worden gemaakt. Wij wonen zelf in Rotterdam. Het staat uw vrij om het terrein te betreden en de woning te bekijken. Wij willen daarna graag uw gedetailleerde offerte ontvangen.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Ik wil een houten trapportaal welk tegen de woning is aangebouwd, aan de buitenkant voorzien van keralit. Dus het hout wat er nu zit moet weggehaald worden.

Raamkozijn met houtrot laten vervangen

Houten raamkozijn vervangen, vanwege houtrot (door hout weer). Klant heeft eventueel een raam/kozijn van de buren, maar dan in spiegelbeeld. Is dat te realiseren? Houtwerk repareren van de gevelbekleding huis begane grond (rotte delen op 3 a 4 plekken).

Schilderwerk buiten laten doen

Het betreft het schilderen aan de buitenzijde. Rond de eerste verdieping en de zolder is er veel houten gevelbekleding aanwezig. Verder gaat het om kozijnen, dakkapellen en een grote deur beneden. Er dient in 2 kleuren geschilderd te worden. De oude verflaag moet worden verwijderen en het houtwerk bijgewerkt daar waar nodig.

Diverse constructie berekeningen

Graag wil ik diverse constructie berekeningen laten maken t.b.v. de vergunningsaanvraag voor de uitbouw van een woning. Het gaat om het volgende: Woning uit 1958 (5770 mm diep x 7270 mm breed) vrijstaand met betonnen verdiepingsvloer en houten begane grond vloer (wordt vervangen). Uitbouw: woonkamer 4400 mm x 8600 mm en berging 4400 mm x 2500 mm (naast elkaar) + overstek gehele breedte 11200 mm x 1000 mm -Staalconstructie voor geveldoorbraak volledige achterzijde á 7300 mm (voorkeur THQ ligger/ hoedligger) -Staalconstructie nieuwe achtergevel uitbouw 8600mm (1 ligger 2 kolommen) -Staalconstructie overstek uitbouw 8600x1000 -Funderingsstroken t.b.v. uitbouw + poeren staalconstructie wanneer nodig. -Controle balklaag berekeningen De opbouw is als volgt: Begane grond nieuwbouw+bestaand wordt een ps-combinatievloer; Uitbouw uitgevoerd in HSB + aluminium schuifpui (stijl-regelwerk 38*170 + gevelbekleding hout lariks en gipsplaat binnenzijde Vloer uitbouw (8600*4400) t.b.v. verdiepingsvloer houtenbalklaag met osb3 dakbeschot +gipsplafond Dakvloer berging houtenbalklaag+osb3+afschotisolatie+epdm Verdiepingsvloer uitbouw in HSB (stijl-regelwerk 38*170 + gevelbekleding hout lariks en gipsplaat binnenzijde Dakvloer verdieping: houtenbalklaag+osb3+afschotisolatie+epdm (5100mm breed x 6900mm)

Partners

Partners van Casius