Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zuid-Holland.

1234 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevelwerk isoleren en afwerken, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, gevel van steenstrips voorzien, houten gevelbekleding aanbrengen, bungalow van Crepi met isolatie voorzien, crepi met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

zaterdag 17 februari 2018

Gat voor de afzuigkap maken in kalkzandsteen.

Voor de afzuigkap wil ik graag een gat in de buitenmuur laten maken met een diameter van 12. 5 centimeter. De dikte van de muur is ongeveer 40 centimeter en er is water en stroom aanwezig. Graag van buiten naar binnen boren. De muur is van kalkzandsteen.
zaterdag 17 februari 2018

PVC gevelbekleding zonder isolatie

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) c.a. 16 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gevelbekleding is van hout en moet vervangen worden door kunststof
vrijdag 16 februari 2018

Steenstrips met isolatie

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) Circa 100 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We willen de gehele buitenmuur vervangen voor nieuwe steenstrips. Muren betreft houtbouw. Binnen en buitenmuur worden vervangen. Buitenschil willen we met steenstrips bekleden. Afhankelijk van kosten voeren we werkzaamheden gefaseerd uit komende jaren.
donderdag 15 februari 2018

PVC gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 13 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Kunststofschroten in kleur groen(RAL 6009) voor voorzijde/zijkant en achterkant.
woensdag 14 februari 2018

Gevel van steenstrips voorzien

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een oppervlakte van 160 m2. De gevel moet nog gemetseld worden en de vraag is of we dit met steenstrips, of gewone stenen willen laten doen. De stenen liggen reeds op lokatie. Cement, voeg en dergelijke willen we graag via de vakman laten verlopen. Graag ontvangen we een offerte indien we steenstrips gebruiken en als we met de volledige bakstenen gaan werken.
maandag 12 februari 2018

Bloembak metselen

Het betreft het metselen van een bloembak met de afmetingen 500 cm x 50 cm x 60 cm. (Let op! 2 x de lengtemaat). Graag aanbieden inclusief materialen en voegwerk. Het betreft hier werkzaamheden op de begane grond.
maandag 12 februari 2018

Schimmelende muur injecteren

De muur is ongeveer 5 meter lang. De muur grenst aan het portiek en het betreft een binnenmuur.
zondag 11 februari 2018

Metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Industrieel gebouw of grote volumes Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) Bedrijfspand het gaat om ongeveer 170 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er zit al beplating op dit is geroest, en moet weer worden opgeknapt,of vervangen .
vrijdag 9 februari 2018

Voegwerk buiten herstellen

Herstellen van voegwerk in buitenmuur. Het huidige voegwerk is poreus/ niet voldoende waterdicht en dient derhalve verwijderd en vernieuwd te worden. Het te herstellen voegwerk betreft de achtergevel van de eerste verdieping en de scheidingsmuren aan weerszijden van het balkon. Een groot deel van de achtergevel bestaat uit een raampartij. Hieronder vindt u de afmetingen van de te voegen delen, allen breedte keer hoogte: gevel 24 x 200 centimeter gevel 24 x 200 centimeter gevel 43 x 200 centimeter muur (scheiding met balkon buren) 110 x 155 centimeter muur (scheiding met balkon buren) 110 x 155 centimeter Toegankelijkheid: De genoemde delen bevinden zich aan de achterzijde van het huis op de eerste etage. Alles is toegankelijk via een balkon. Er is dus geen steiger nodig Planning: Op dit moment is er sprake van een actieve lekkage in de woonkamer op de begane grond, doordat vocht in de gevel trekt op de eerste etage, veroorzaakt door de poreus geworden voegen. Om verdere gevolgschade te voorkomen, dienen de werkzaamheden bij voorkeur op korte termijn te worden ingepland. Ter informatie: Het betreft een jaren '30 woning. Het is een bekend probleem bij dit type woning. (Bij andere panden in de straat is hetzelfde euvel naar voren gekomen. )
vrijdag 9 februari 2018

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Ik wil graag twee vlakken van mijn gevel laten bekleden met Keralit delen. De afmetingen hiervan zijn: 195 cm breed x 150 cm hoog, 110 cm breed x 150 cm hoog. Het gaat om buitenbekleding aan de tuinzijde, deze is eenvoudig te bereiken en er kan gemakkelijk een steiger of iets dergelijks geplaatst worden.
vrijdag 9 februari 2018

Muur metselen

Gaat om bestaande betimmerde houten muur. Circa 20 m2.
donderdag 8 februari 2018

Natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 20 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitenmuur moet eerst worden opgeknapt. Muur vangt veel zonlicht. Mogelijkheid overwegen om buitenmuur Met hout te bedekken i.p.v. Natuursteen. Muur ligt op eerste verdieping aan de terras zijde.
woensdag 7 februari 2018

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 80 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil steenstrips met isolatie laten aanbrengen aan de helft van een 2 onder 1 kap woning om de voorgevel en zijgevel te isoleren. Achtergevel is een recente uitbouw en is geïsoleerd. Het is onbekend of de buren ook mee willen doen. Bouwjaar 1950, uitgevoerd in massief metselwerk (3 steens) zonder spouw.
dinsdag 6 februari 2018

Chalet repareren

Ik heb een chalet van Canexel. Na aankoop zag ik lekkage en reparaties aan de buitenzijde chalet. Graag offerte betreft reparatie mogelijkheden. Het gaat om een paar hoeken bij de kozijnen en reparatie van de wanden.
maandag 5 februari 2018

Tuinmuur plaatsen

Ik wil een tuinmuur opnieuw op laten zetten, deze is 1,5 meter lang en 2 meter hoog. Hierbij zit ongeveer 20 cm in de grond waar een nieuwe betonnen fundering voor moet worden gemaakt. Het is een enkelsteens muurtje die deels vast zit aan de buiten gevel. Het zou een gele baksteen moeten zijn.
zondag 4 februari 2018

Bakstenen tuinmuurtje repareren

Wij hebben een huis uit 1936 met voortuin. De voortuin is aan de voorzijde afgezet met een muurtje, inclusief versierde pilaar waar het tuinpoortje aan vast zit. Het muurtje is dringend aan renovatie toe: de voegen komen los en meerdere bakstenen zijn beschadigd. We ontvangen graag een offerte voor deze klus.
vrijdag 2 februari 2018

Tuinmuur renoveren

We hebben een tuinmuur van 18 meter lengte en een hoogte van 50 cm aan de trottoir zijde en 10 cm aan de tuinzijde. De muur overbrugt een hoogteverschil van 40 cm tussen tuin en stoep. Op de muur staan 5 gemetselde pilaren van 125 cm hoogte. De muur is erg vochtig en moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden, zodat er geen mos meer op kan groeien.
donderdag 1 februari 2018

Vensterbank repareren

Er is een tegel afgebroken van de vensterbank. Dit is aan de buitenzijde en ik wil hier graag een offerte voor de verzekering.
donderdag 1 februari 2018

Kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen

boven bij het dak willen wij onze houten schroten vervangen voor kunststof. Wij zoeken iemand die de volgende werkzaamheden kan verrichten: - Verwijderen bestaande houten schroten - Leveren en installeren van kunststof schroten volgens bijgevoegde schets - Kleur van de schroten groen (RAL 6009) - Levering inclusief montage materialen en afwerk materialen - Afvoeren van de oude houten schroten. - Let op dat het dak van de garage niet beschadigd wordt. Het is vrij hoog, er zal iets van een stelling of hoogwerker aan de pas moeten komen.
maandag 22 januari 2018

Muur van metselwerk herstellen

Herstel van metselwerk. Deze is door de storm afgebroken en nu tijdelijk vast gezet met lijm. Ik zou dit graag weer allemaal netjes in orde willen hebben.
maandag 22 januari 2018

Voegen vervangen in de voor- en zijgevel

Het betreft het vervangen van een aantal voegen bij onze voorgevel en zijgevel. Her en der zijn er een aantal voegen flink ingesleten, verouderd. Het over grote deel van de voegen lijken nog meer dan prima en niet bros. Het is niet zoveel werk wat ik zelf zou inschatten.
maandag 22 januari 2018

Buitenmuren cleanen

Graag een vrijblijvende en gratis offerte voor mijn woning. Buitenmuren cleanen, voegen en enkele stenen vervangen uiteraard in dezelfde kleuren. En impregneren. Betreft een hoekhuis met 2 verdiepingen en de berging (geen idee van het aantal m²). Tevens eventueel nieuwe dakgoten (kunststof) voor- en achter 2 x 5 meter. Gelieve zelf een buiten toilet mee te nemen voor de werknemers.
maandag 22 januari 2018

Gevelwerk isoleren en afwerken

Wij hebben een huis uit 1978 en willen het opnieuw laten isoleren, stucen en verven. Buitenwerk Vierkante meter: 340 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie en alle afwerkingen
zondag 21 januari 2018

Gemetselde schuur laten maken

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het metselen van een schuur van 230 cm hoog, 400 cm breed, 230 cm diep met in het midden van de breedte een dubbele deur van in totaal 160 cm. Er ligt geen fundering, deze moet ook geoffreerd worden
zaterdag 20 januari 2018

Deur dicht metselen en raam maken

De keukendeur in de achtergevel willen wij laten vervangen door een kozijn van 140 cm breed en 1 meter hoog. Daaronder dient het dicht gemetseld te worden met dezelfde soort stenen als de rest van de woning. De woning komt uit 1920.

Partners

Partners van Casius