Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zuid-Holland.

1277 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel renoveren of eventueel een voorzetgevel zetten, houten buitengevel vervangen door onderhoudsvrije kunststof gevel, gevel renoveren, buitengevel en dak van woning isoleren, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., zijgevel bekleden met steenstrips, gevel isoleren en stucen, zijgevel van hout repareren of vervangen, gevel bekleden, voorgevel bekleden, luifels bekleden, gevelbekleding vervangen, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, waterdicht maken van modulaire woning in Utrecht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

vrijdag 11 oktober 2019

Gevel isoleren en stucen

Het betreft onze zij gevel ongeveer 150 m2 drie etages hoog moet opnieuw geïsoleerd worden en gestuct. Graag een offerte hiervoor
donderdag 10 oktober 2019

Gevel beplating

Ik wil de huidige gevel beplating (kunststof met vezel) vervangen door kunststof beplating ivm een lekkage. Het gaat om 15 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 9 oktober 2019

Voegwerk vervangen

Het huis is uit circa 1920. Voegwerk wordt brokkelig moet vervangen worden. Er zijn ook enkele scheuren.
zaterdag 5 oktober 2019

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips

Ik wil de voorgevel isoleren en afwerken met steenstrips. De voorgevel is ongeveer 6 meter breed en 8 meter hoog. Er zitten een paar kozijnen in. Het gaat om een gemetselde muur. Er is nu geen isolatie aanwezig. Ik heb geen idee of er een vergunning nodig is, omdat het aan de straatkant zit. Ik wil graag advies over wat er nodig is, wat ik moet regelen, of een vergunning verplicht is en hoeveel het mij zou kosten.
zaterdag 5 oktober 2019

Schoorsteen dicht maken

We hebben een ongebruikte schoorsteen waar vroeger een open haard op uit kwam. Deze moet vakkundig afgesloten worden en waterdicht gemaakt worden, zodat er geen water door naar binnen kan lopen.
donderdag 3 oktober 2019

Luifels bekleden

Voor een opdracht ben ik op zoek naar een partij die voor mij de bekleding kan verzorgen van de onderzijde van een 3 tal luifels, rachels erop, volkern afwerking. Betreft per luifel ong 100 m2.
woensdag 2 oktober 2019

Gevelbekleding vervangen

Momenteel hout gevelbedekking. Deze week stuk gewaaid tijdens storm. Zsm vervangen dmv kunststof panelen. ongeveer 5 m breed, 2 verdiepingen.
dinsdag 1 oktober 2019

Isoleren buitenmuur

Graag zou ik de muur isoleren en pleisteren. De te isoleren oppervlakte is 27 m2. De hoogte van de muur is 5880 mm. De breedte is 6200 / 5470 mm. In de gevel zitten 2 ramen en 1 deur. Er is een steiger nodig. De piepschuimplaten moeten aan de buitenkant ertegenaan geplaatst worden, daarna over de isolatieplaten stucen. Er is aan de binnenkant van de muren isolatie aanwezig. Dit moet blijven.
dinsdag 1 oktober 2019

Tuinmuurtje voegen

De onderkant van mijn tuinmuur is kapot de voegen zijn losgeraakt tijdens graaf werkzaamheden kabel aanleg.
maandag 30 september 2019

Voegen herstellen op achtergevel en zijgevel

Op de achtergevel (eerste verdieping) zijn diverse voegen slecht en moeten vervangen worden. Dit over ongeveer 5 meter en drie tot vier lagen steen moeten gevoegd worden. Mogelijk moeten ook enkele stenen vervangen worden. Ook bij de zijgevel zijn er enkele voegen die vervangen moeten worden. Het gaat om een meter of 2, ook tot drie lagen. Graag horen we wat de mogelijkheden zijn en wat de daarbij behoren de kosten worden. Er kan een stijger geplaatst worden, maar moet wel door een brandpoort.
zaterdag 28 september 2019

Gevel opnieuw bekleden

Het gaat om een eengezinswoning waarvan we de gevelbekleding willen vervangen. Bevat nu kunststof keralit (houtlook) gevelbekleding op de eerste etage wat we graag willen vervangen. Het zal ongeveer 14 m2 beslaan. We willen hetzelfde materiaal terug, maar in een andere kleur. Isolatie is niet nodig. Graag het materiaal afvoeren. De bekleding zit op de eerste verdieping. Graag ontvangen we een offerte.
vrijdag 27 september 2019

Gevel isoleren

Graag zou ik mijn buitengevel willen isoleren, maar het is niet mogelijk om de spouwmuur op de klassieke manier te isoleren, dit komt door vervuiling van de spouwmuur. Nu zoek ik iemand die de gevel op een alternatieve manier kan isoleren. Ik zit zelf te denken aan iets van buitenwand isolatie, maar ik weet niet wat er mogelijk is. het gaat om +-70 m2 (10 bij 7 m).
zaterdag 21 september 2019

Draagbalk vervangen

Ik heb een draagbalk boven een keukendeur die los zit, deze moet vervangen worden.
vrijdag 20 september 2019

Scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen.

1. Graag ontvang ik een offerte voor het herstellen van de scheur in de voorgevel van onze woning, incl. vervangen van kapotte stenen en herstel van de knipvoegen. 2. Apart ontvang ik ook graag een offerte voor de kosten van renovatie van de hele voorgevel van de buurwoning. Het betreft dan gevelreiniging, scheurherstel, impregneren en knipvoegen toevoegen. --> Foto's ter verduidelijking zijn bijgevoegd.
donderdag 19 september 2019

Kapotte muur in de tuin opnieuw metselen

Muurtje in tuin (zie foto) moet gerepareerd worden in verband met schade door boomwortels. Onze tuinman zal vooraf de wortels verwijderen en eventueel ook het stukke gedeelte van de muur. Kapotte gedeelte is ongeveer 3 x 0.4 meter en zou dan opnieuw gemetseld moeten worden.
woensdag 18 september 2019

Gevel stucen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn bakstenen gevel kan stucen. De oppervlakte is 160 m2.
zondag 15 september 2019

Gevel isoleren en bekleden

Ik wil mijn gevel / buitenmuur isoleren en met steenstrips bekleden of stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
vrijdag 13 september 2019

Gat boren voor afzuigkap van 130 mm

Gat boren voor afzuigkap 130 mm
woensdag 11 september 2019

Spouwmuren schoonmaken

We hebben te horen gekregen dat onze spouw vervuild is en daardoor hebben we vochtproblemen in ons jaren 30 huis. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn om de spouw schoon te laten maken. Het gaat om ongeveer drie muren. In totaal zijn het 17 strekkende meters die gedaan zouden moeten worden. Het is een twee onder een kap woning met twee verdiepingen.
dinsdag 10 september 2019

Metselwerk herstellen en andere klussen

Ik ben opzoek naar iemand die op diverse plaatsen de gebroken stenen in de voorgevel kan vervangen, vervangen van verroeste ankers en herstellen van voegwerk. Het gaat om ongeveer 30-40 gebroken stenen bij de voordeur en erker. Het huis is uit 1957. Verder gaat het om 8 verroeste ankers die vervangen moeten worden door roetvrij staal. De hoogste zit op man hoogte. Het herstellen van voegwerk gaat om de stenen die eruit gehakt moeten worden en vervangen worden voor nieuwe. Dat zal om ongeveer 2 m2 in totaal gaan. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 10 september 2019

Dakopbouw bekleden met steen strips

Wij laten een opbouw plaatsen en zouden graag de gevel met steen strips willen afwerken. De gevel is kaal. Het gaat om ongeveer 10 m2. Isoleren is niet nodig. Graag ontvangen we een prijsopgave.
maandag 9 september 2019

Metselen waterslager

Ik wil graag onder mijn keukenraam een nieuwe waterslager laten metselen en een rand baksteen laten toevoegen. Het nieuwe kozijn is minder hoog als het vorige, waardoor een ruimte is ontstaan die precies een baksteen met voeg hoog is. Graag overleg ik of er losse waterslager stenen terug moeten of een vaste. Het gaat om een breedte van ongeveer 2,20 meter. Afvoeren is niet nodig. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 september 2019

Glad stucen van gevels van meerdere huizen en een schuurtje

Het gaat om het glad stucen van een schuurtje voor het huis en om de voor- en achtergevel van het woonhuis. Het betreft een rijtjeshuis. De bedoeling is om meerdere huiseigenaren enthousiast te maken om het ook te laten doen. In de buurt staan heel veel huurwoningen die allemaal gemoderniseerd worden door een nieuwe gevel voor het huis te plaatsen. Hierdoor zullen onze (koop)huizen lelijk afsteken tegen de gemoderniseerde woningen. Als de kosten per huis lager zijn als meer eigenaren mee doen, is er een grote kans dat ook meer mensen mee gaan doen. Graag hoor ik dus of er staffelprijzen mogelijk zijn. In eerste instantie zal het om 1 schuurtje (ongeveer 20 m2) gaan en 2 woonhuizen (12 m2 voor en twaalf 12 m2 achter, dit is per huis). Dit kan echter behoorlijk oplopen als er meer mee willen doen. Het schuurtje is gemetseld en het huis heeft een stenen voorgevel met een lelijke structuur erop.
maandag 2 september 2019

Spouwmuur isolatie aan de buitenkant

Het gaat om een woning uit 1935. De woning is voorzien van spouwmuur. Bij eerder onderzoek is aangeraden om de spouw niet te vullen ivm bepleistering en schilderwerk aan de buitenzijde. Vandaar het onderzoek naar de mogelijkheden voor buitenmuur isolatie.
zondag 1 september 2019

Tuinmuur ophogen

Ik wil mijn bestaande muur laten ophogen. Hoor graag of dat mogelijk is. Totaal ca 9 meter.

Partners

Partners van Casius