Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zuid-Holland.

1195 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur realiseren, binnen- en buitenmuren nieuw bouwen, stuclaag verwijderen van betonwand, tuinmuur metselen, poorten metselen, tuinscheiding metselen, tuinmuur metselen op fundering, gevel renoveren van een herenhuis, tuinmuur op de erfscheiding, afscheidingsmuur op erfgrens maken, buitenmuur metselen, tuinmuur metselen, tuinhuis metselen en schutting metselen, buitenmuur metselen en glad voegen, impregneren gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

donderdag 19 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Tuinmuur, 190 cm hoog, 34 meter lang, waarvan 3 keer de hoek om.
woensdag 18 oktober 2017

Gevellekkage verhelpen

Ik heb lekkage in mijn gevel waardoor nu water naar binnen lekt. Het gaat via het raamkozijn naar binnen.
dinsdag 17 oktober 2017

Gevel zandstralen en eventueel opnieuw voegen

Wij willen onze buitenmuur laten zandstralen. De oppervlakte totaal is ongeveer 45 m2. Het is een zij en voorgevel. Wij willen hiervan graag een prijsopgave. Ook zouden wij graag een prijsopgave willen van het opnieuw voegen van de buitenmuur. En mijn vraag is nog of het nodig is om te impregneren als de muur daarna nog gesausd gaat worden? Anders zou ik daar ook graag een prijsopgave van willen. Aangezien ik mijn telefoon bijna nooit op kan nemen graag mailen die zie ik sneller.
maandag 16 oktober 2017

Buitenmuur metselen en tegelen

Ik wil graag een buitenmuur van 10 m2 metselen en laten betegelen.
maandag 16 oktober 2017

Fundering met gemetselde kolommen maken

Wij willen bij een fundering laten maken met daarop gemetselde kolommen. Daarin moet een 2-delige toegangspoort worden geplaatst van in totaal 300 cm breed en 180 cm hoog. Wij hebben de metselstenen en de toegangspoort hier al staan. Bij 1 kolom moet een uitsparing worden gemaakt voor een brievenbus. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.
zaterdag 14 oktober 2017

Buitengevel voor reinigen, knipvoegen en impregneren

Buitengevel aan de voorkant reinigen, voegen vervangen, knipvoeg en impregneren. Huis bouwjaar 1920. Ik denk 4 meter hoog en 5 meter breed. Er zit een voordeur in en een groot raam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.
vrijdag 13 oktober 2017

Gat boren in buitenmuur

Gat boren 150mm in buitenmuur voor aansluiting afvoer ventilatie keuken.
vrijdag 13 oktober 2017

Gat in buitenmuur maken voor afzuigkap

Naar aanleiding van een nieuwe keuken willen wij een gat door de buitenmuur voor de afzuigkap. Het gat (standaard maat) moet door beton en bakstenen. Binnen nu en twee weken moet het uitgevoerd worden.
woensdag 11 oktober 2017

Buitenmuur opnieuw metselen

De stenen van de achtermuur beginnen los te raken en diverse herstelwerkzaamheden dienen waarschijnlijk gedaan te worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en het zal om ongeveer 10 m2 gaan. De buitenmuur moet dus gemetseld en gevoegd worden ter herstel. Er zijn eventueel nog andere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals de randen van de kozijnen.
woensdag 11 oktober 2017

Kleine muur laten impregneren

Ik zou graag een muurtje van 3 m2 laten impregneren/injecteren tegen schimmel en vocht. De muur bevindt zich in het souterrain aan de voorzijde van het huis, in een voorraadhok onder de trap. Er staat nog een dun muurtje voor (van gips?) deze zal moeten worden verwijderd. Dat kan zelf, maar indien mogelijk wil ik graag ook een prijsindicatie voor het verwijderen hier van.
woensdag 11 oktober 2017

Schoorsteen metselen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het metselen van een schoorsteen aan de kopgevel van mijn woning, ca 14 m hoog. Het betreft een schoorsteen voor een standaard rookkanaal van een open haard, dubbelwandig.
dinsdag 10 oktober 2017

Stuclaag verwijderen van betonwand

Het verwijderen van ca 1500 m2 oude stuclaag, gaarne prijsindicatie
dinsdag 10 oktober 2017

Tuinmuurtjes metselen

Ik wil een aantal tuinmuurtjes gemetseld hebben. 1 keer penant van 18 lagen waarvan 3 lagen ondergronds zijn met 7 stenen per laag. 1 keer betonnen funderingsplaat van 6,5 meter x 0,70 meter x 0,10 meter. 1 keer penant van 2 meter met 36 lagen en 7 stenen per laag plus de fundering van een muur van 6,5 meter met 8 lagen waarvan 5 bovengronds plus een rollaag van 156 stenen per meter. 1 keer een lage penant van 18 lagen waarvan 3 lagen ondergronds met 7 stenen per laag op de bestaande fundering. 2 keer lage penant ’s 18 lagen waarvan 3 ondergronds 7 stenen per laag 1 keer muur 7 meter 8 lagen waarvan 5 bovengronds +rollaag 156 stenen per meter Gemetseld op bestaande fundering. 1 keer betonnen funderingsplaat 4,5 meter x 0,70 meter x 0,10 meter 1 keer muur 4,5 meter met 8 lagen waarvan 5 lagen bovengronds plus rollaag 156 stenen per meter soortstenen nader overéén te komen. Het zijn totaal ongeveer 3600 stenen.
maandag 9 oktober 2017

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat met een diameter van 160 mm laten boren door de buitenmuur op onze benedenverdieping. Dit gat is nodig voor de afvoerpijp van de afzuigkap. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
maandag 9 oktober 2017

Voorpui voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ongeveer 23 m2 buitenmuur voegen verwijderen en opnieuw voegen. Eventueel buitenmuur impregneren.
zondag 8 oktober 2017

Tussenmuur op het balkon metselen

Opnieuw opmetselen van een tussenmuur op het balkon, circa 2 m2. (ongeveer 250 stenen). Materialen in overleg.
zaterdag 7 oktober 2017

Open haard metselen

Reeds verwijderde openhaard opnieuw opmetselen. Ongeveer 80 cm breed en 260 cm hoog.
zaterdag 7 oktober 2017

Buitenmuur metselen

14m2 schoonmetselwerk voorgevel en zijgevel. Klein uitbouwtje van de hal.
donderdag 5 oktober 2017

Schuur realiseren

Op het erf willen wij graag een schuur realiseren. De fundering zal van beton gaan worden, hiervoor ontvang ik graag een separate offerte voor. Hierna dienen er dubbele wanden gemetseld te worden. Er zal verder een punt dak geplaatst moeten worden met een vaste trap naar boven. De afmeting van de schuur zal ongeveer 3 bij 5 meter moeten worden en mag vergunningsvrij geplaatst worden.
donderdag 5 oktober 2017

Buitenkant schoorsteen herstellen

De rechter buitenkant van onze schoorsteen is niet meer mooi. Voegwerk laat los en er zitten barsten/scheuren in. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen van de kosten om dit te repareren. De schoorsteen zit midden op het dak, makkelijk te bereiken met een ladder of via een zolderraam het dak op komen.
woensdag 4 oktober 2017

Zijgevel metselen en voegen

Ik wil ongeveer 3500 stenen laten metselen aan de zijgevel van mijn aanbouw. Het gaat om de voor, zij- en achtergevel gedeeltelijk. Al het materiaal is aanwezig.
woensdag 4 oktober 2017

Voegen vernieuwen van een oude tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning, gebouwd in de periode 1910-1937. Het voegwerk is zowel aan de voor- als achterzijde aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 30 m² voegwerk dat barstjes vertoont en poreus is. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
maandag 2 oktober 2017

Schoorsteen opknappen

De schoorsteen in ons jaren '30 huis heeft naar ons idee een opknapbeurt nodig. Mogelijk moet de binnenpijp vervangen worden en is het nodig om het gedeelte van de schoorsteen op het dak opnieuw te voegen. Kunt u mij een vrijblijvende offerte toesturen van de verwachte kosten?
zaterdag 30 september 2017

Dakrand van puntdak aansmeren met cement

Wij hebben een vrijstaande woning met een zadeldak met kantpannen. De rand tussen de kantpannen en de gevel is blauw afgewerkt/geverfd, maar dat laat los. We willen die rand graag met cement laten aansmeren. We willen een afspraak maken om de klus even te laten bekijken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 29 september 2017

Aanbouw metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die de muren van onze nieuwe aanbouw kan metselen. Het gaat om schoon werk, ongeveer 3500 stenen. De stenen liggen hier klaar. Ook is er een molen en zand en cement. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius