Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zuid-Holland.

1299 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

zondag 29 maart 2020

Betonnen latei repareren

Ik wil graag een betonlatei van +/- 1.80 repareren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 28 maart 2020

Een scheur in gemetselde gevel repareren

Ik zoek een metselaar/gevelspecialist die een scheur in de gevel kan verwijderen. Het gaat om nieuw metsel- en voegwerk. Deze scheur bevindt zich boven het raam op de 1e etage.
zaterdag 28 maart 2020

Schoorsteen metselen

Ik wil graag een schoorsteen laten metselen van ongeveer 4 meter hoog. Met dubbelwandige pijp betreft nieuwbouw huis
vrijdag 27 maart 2020

Herstel balkons

- Coaten van het balkon aan de achterzijde van het pand. - Het repareren van de raamdorpel aan de straatzijde. Aan het balkon aan de straatzijde: - Het herstellen van de balustrade leuningdragers montage en schilderwerk, - Het repareren van de schade aan de betonnen en stenen afdekking van de balustrade, - Het herstellen van de gebreken aan de loodstroken nabij gevelaansluiting
donderdag 26 maart 2020

Gevelbekleding vervangen

De oppervlakte is 145 m2 en we willen het hout wat er nu op zit vervangen door kunststof, het zijn 4 maisonnette woningen aan elkaar.
dinsdag 24 maart 2020

Metselwerk herstellen en 2 hoeklijnen aanbrengen van gevel

Boven de kozijnen van de achter- en voorgevel moet met metselwerk hersteld worden en 2 hoeklijnen aangebracht worden.
zondag 22 maart 2020

Buitengevel keimen

Ik ben op zoek naar iemand die de gevel van een nieuwbouwwoning kan keimen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 20 maart 2020

Buitengevel isolatie

Ik wil graag buitengevel isoleren van een klein vrijstaand huis. Graag met een RD waarde van 3,5. Het gaat om 50 m2.
vrijdag 20 maart 2020

Het isoleren van de gevel en vloer

L.S. Het gaat om zijgevel van ca 50 m2 op het westen van een eensteens muur. Het gaat om ongeveer 2 verdieping. Dient ook met isolatie, afwerking in overleg daar ik niet weet wat de beste optie is. Er bevinden zich 3 ramen in de zijgevel. Het is ook interessant om een houten vloer van 45m2 die vanuit de kruipruimte 60cm mee te nemen om aanmerking te kunnen maken op subsidie regelingen.
donderdag 19 maart 2020

Gevel opnieuw voegen

Het voegwerk van een buitenmuur aan de regenzijde is slecht, op meerdere plaatsen zit geen voeg en wat er zit is er makkelijk uit te halen. Het gaat om 50 m2.
woensdag 18 maart 2020

Isolatie en steenstrips voor en achtergevel twee onder een kap

Twee onder een kap huis. Alleen de voor- en achtergevel zijn op te knappen, hier wil ik de isolatie vergroten en streenstrips realiseren. Graag laten wij beide kanten van de twee onder een kap doen. De steenstrips zullen over de volledige gevels worden gerealiseerd.
maandag 16 maart 2020

Achtergevel opnieuw bekleden door stormschade

Achtergevel is beschadigd door stormschade. De achtergevel betreft alleen de zolder. Is nu voorzien van kunststof planken. Moeten in zijn geheel vervangen worden door pvc of kunststof, wat het meest duurzaam is. Het huis is 5 meter breed bij ongeveer 3/4 meter. Huidige materiaal graag afvoeren.
zondag 15 maart 2020

Tuinmuur metselen

Ik wil mijn voor- en zij tuin af laten schermen met een gemetselde muur. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 32 lengte meter en hoogte is 180.
donderdag 12 maart 2020

Gevel vochtvrij maken

Het deel van de gevel is ongeveer 8 m2. We hebben jaren last van vocht en schimmel gehad Ongeveer 3 jaar terug is de gevel geïmpregneerd. Sindsdien hebben nog steeds last van vocht en schimmel in een hoek van de muur in de keuken. Boven de keuken is er een balkon van de bovenburen, die is recent opnieuw bedekt, ondanks dat blijven de vocht en schimmel in een deel Kan iemand mij hiermee helpen? Dit zo snel mogelijk.
donderdag 12 maart 2020

Muur voegen

Het gaat om nieuwe gemetselde muur 30 m2 ongeveer. Ik wil het graag laten voegen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 11 maart 2020

Het realiseren van keralit gevelbekleding

Gaat om 13 à 14 M2, bekleden met keralit oid donkergroen, Met een breedte van 14.3cm aan de achterzijde huis. Kijk op google streetview, voorkant huis is identiek aan achterkant huis. Het om achtergevel. Werkzaamheden zijn, verwijderen oude houten schroten, isolatiezijl aanbrengen, raggelwerk, keralit beplating aanbrengen. Bovenzijde beplating voorzien van aluminium afdekstrip. 1.5 meter Voor de afvoer zorg ik zelf.
woensdag 11 maart 2020

Latei in buitenmuur plaatsen

We hebben een bouwkundige keuring laten doen en hier bleek na het plaatsen van kunststof kozijnen geen latei geplaatst te zijn. Aan voor- en achterzijde. Huis is uit 1917 en de gevel 6,5 m breed.
dinsdag 10 maart 2020

Het isoleren van de gevel en houten vloer

In verband met beschadiging en vochtproblemen met de buitenmuur, willen we deze graag opnieuw laten bekleden, aangezien het ook een koud (oud) huisje is lijkt ons isolatie plus opnieuw pleisteren de beste oplossing. Het gaat om twee woonlagen, ongeveer 50 m2. Daarnaast willen wij 30 m2 aan houten vloeren isoloren om aanspraak te kunnen maken op de subsidieregelingen.
dinsdag 10 maart 2020

Gevel reinigen en voegen herstellen

Het gaat om een rijksmonument. Ik wil graag de gevel reinigen en de voegen herstellen (100 m2). Graag ontvang ik een offerte.
maandag 9 maart 2020

Gevelbekleding vervangen

Het betreft het vervangen van de bestaande houten gevelbekleding door kunststof gevelbekleding van in totaal ongeveer 40 m2.
zaterdag 7 maart 2020

Keralite achtergevel plaatsen

Keralite antraciet kleur realiseren boven de met geïmpregneerd hout. Schuifpui en tussen twee grote ramen boven en langs schuifpui, huis 6 meter breed opnieuw uitraggelen en isoliren, dampfollie plaatsen.
zaterdag 7 maart 2020

Buitenmuur metselen aanbouw

Wij zoeken iemand die onze uitbouw kan metselen, het gaat allereerst om een spauwmuur of enkele muur van ongeveer 40 m2. Het is de bedoeling dat er een goed geissoleerde muur terrecht komt, wij laten ons dan ook graag ter plekke adviseren door een vakman over de opties die hiervoor beschikbaar zijn. e
zaterdag 7 maart 2020

Betonnen latei repareren

Ik wil een betonnen latei repareren.
woensdag 4 maart 2020

Het herstellen van de voegen balkon en impregneren

Op dit moment zijn voegen beschadigd in het muurtje van ons balkon op de eerste etage, zuidoostzijde. Het lijkt er sterk op, dat de muur water absorbeert en daardoor lekkage veroorzaakt in de hal direct onder dit muurtje. Graag de voegen herstellen en het muurtje impregneren/waterdicht maken. Het zou tot heuphoogte zijn.
dinsdag 3 maart 2020

Tuinmuurtje metselen

Graag zouden we een prijsindicatie ontvangen van een te metselen tuinmuurtje. Dit muurtje is de scheiding tussen de stoep en onze voortuin. Hoogte van muurtje zo'n 70 cm en breedte 400 cm. Dikte 2 steens. De fundering kan ik zelf voorbereiden, dus opgave van kosten van metselen en voegen

Partners

Partners van Casius