Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zuid-Holland.

1202 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, aanbouw metselen, isoleren en voegen, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, schutting vervangen door tussenmuur, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren, voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen, blokken lijmen in bedrijfspand, stralen, impregneren en voegen gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

donderdag 14 december 2017

Voegen raamdorpelstenen vervangen

De schilder had ons verteld dat wij iets moeten doen aan de voegen van de 5 raamdorpels. Graag een offerte hiervoor.
dinsdag 12 december 2017

Gat boren voor de afzuigkap

De diameter moet 200 mm worden voor € 75
maandag 11 december 2017

Gat boren in buitenmuur

Gat boren in een buitenmuur voor een pijp of zo iets voor de geiser. Een soort afzuigsysteem
woensdag 6 december 2017

Muurafdekkers op terrasrand aanbrengen

Ik wil op een opstaande rand van een terras muurafdekkers plaatsen. De lengt is circa 3,5 meter en 2,25 meter in een hoekvorm. Materiaal is voor de vakman. gebied is goed bereikbaar voor de vakman.
dinsdag 5 december 2017

Zijgevel renoveren

Ik wil de zijgevel van onze woning voeg eruit laten halen en opnieuw laten voegen. Het gaat om een oppervlak van 45 m2.
dinsdag 5 december 2017

Afzuiggat laten boren

Ik wil een gat laten boren voor een afzuigkap voor mijn woning uit 2003. Het gat zal door een betonnen binnenmuur en een stenen buitenmuur gemaakt moeten worden.
dinsdag 5 december 2017

Gat zagen in beton voor afzuigkap

Ik ontvang graag een prijsopgave voor het zagen van een gat van 150 mm ten behoeve van een afzuigkap in een betonnen / bakstenen zijgevel. Ik heb zelf een puinbak staan, dus kan het vuil zelf laten afvoeren. Ik wil echt dat er alleen een gat wordt gemaakt.
dinsdag 5 december 2017

Gevel reinigen en voegwerk herstellen

Ik wil de zijgevel reinigen en het voegwerk laten herstellen. De zijgevel is ongeveer 10 meter diep en is drielaags. Het eerste stuk is een plat dak en erna gaat het naar beneden. Eventueel zou ik ook de voorgevel willen doen. Ik had een offerte aangevraagd voor het impregneren van drie zijdes en daar kwamen ze uit op ongeveer 77 m2. Bij het dak zit er wat los dus dat moet gerepareerd worden.
zondag 3 december 2017

Oude schoorsteen renoveren

De oude schoorsteen, die wij samen met de buren delen, op het dak van onze tussenwoning is slecht. De voegen zijn slecht en hier en daar zelfs weg. Graag laat ik de vakman de schoorsteen beoordelen of hij alleen de voegen dient te vervangen of dat de schoorsteen opnieuw opgemetseld moet worden.
vrijdag 1 december 2017

Metselwerk waterdicht impregneren

We zouden graag een offerte willen ontvangen voor het waterdicht impregneren, en eventueel reinigen van de gevels. Het gaat om een halfsteens schuur van 2 bij 3 meter groot en 2.50 meter hoog. Hier zullen 3 gevels aangepakt moeten worden. De schuur bevindt zich aan de zuidzijde van ons huis. De zijgevel bevindt zich aan de westzijde en is ongeveer 58 m2 groot.
donderdag 30 november 2017

Voegwerk vervangen

Het voegwerk aan voor, kop en achtergevelzijde verkeert in matige / redelijke staat. Voegwerk kent een economische levensduur van 25 jaar. Het voegwerk zal (integraal) binnen 5 tot 7 jaar aan geheel vervanging toe zijn. Met name ter plaatse van de kopgevel verkeert het voegwerk in mindere conditie. Gevels lage druk warm water reinigen (niet gritstralen), gebroken stenen vervangen, voegen uitslijpen en opnieuw platvol voegen, gevelmetselwerk hydroforberen. Gelijktijdig met het vervangen van het voegwerk aan kopgevelzijde 2x een dillatatievoeg laten inslijpen. Oppervlakte van de woning is: 5.11 x 4.90 meter. De hoekwoning bestaat uit 2 woonlagen met een plat dak.
woensdag 29 november 2017

Buitenmuur metselen

De buitenmuur is nu voorzien van glasblokken. Deze moeten worden verwijderd en een muur moet gemetseld worden in de plaats van deze glazen blokken. De kleur van de stenen moeten hetzelfde worden als van het huis. De afmetingen weet ik niet. Het afvoeren van het puin wil ik door de vakman laten doen.
woensdag 29 november 2017

Doorvoer haard en geiser in muur dichten

Mijn moederhaard is weggehaald en ik wil nu een gat in de muur naar de schoorsteen laten dichten.
woensdag 29 november 2017

Boeideel en voegen vervangen

Ik wil 13 meter boeideel vervangen met hout, kunststof of ander voorstel. Wat is het goedkoopste voorstel? Wat ook past bij de vormgeving van het boeideel nu. En onder het boeideel is boven het raam het metselwerk en voeg uit elkaar aan het vallen. Moet opnieuw gevoegd worden. Dat gaat om een stuk van maximaal 1,5 meter breed. Dit moet nog wel besproken worden met de VvE. Met steigers kan de vakman door het huis heen lopen.
woensdag 29 november 2017

Achtergevel laten renoveren

In het voorjaar willen wij de achtergevel (schatting 30 m2) van onze woning laten renoveren (opnieuw voegen en impregneren). Tevens de zijgevel laten reinigen en impregneren (schatting 40 m2). In hoeverre er nog reparaties aan de zijgevel moeten plaatsvinden is niet helemaal duidelijk (bovenste deel is alleen met ladder bereikbaar en niet in het zicht). Het voegwerk van de zijgevel wat wel in het zicht is, ziet er optisch wel goed uit.
dinsdag 28 november 2017

Gescheurde loodslab bij de schoorsteen vervangen.

Bij een woning in Hellevoetsluis is de loodslab rond de schoorsteen gescheurd, hierdoor was er lekkage. Dus dit deel lood moet vervangen of gerepareerd worden.
dinsdag 28 november 2017

Gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex

Graag een offerte voor het schoonmaken, uithakken, voegen en impregneren van de gevels van een deel van de huizen in een wooncomplex. Het gaat om ongeveer 920 vierkante meter. De contactpersoon hoort bij een vereniging van eigenaren.
dinsdag 28 november 2017

Gevelrenovatie

Geveloppervlak 85 m2 minus raamkozijnen. Voegwerk, voegherstel, schoonspuiten en impregneren. Boeideel zit op 5.5 meter. Aan de westgevel zit een vaste houtopslag (1 meter hoog en 0.50 cm diep), deze kan niet zo maar weg. Een steiger staat hierdoor van de gevel af. Start van het project heeft geen haast, maar kan per direct.
maandag 27 november 2017

Raam in de buitenmuur dichtmetselen

Graag wil ik een raamgat dicht laten metselen. Het raam is er al uit, is in de buitenmuur op de eerste verdieping. Moet vanaf buiten gebeuren. Ongeveer 3/4 m2. Ook voegen. Ook een ventilatie gat van 30 cm in de buitenmuur. Als het kan op korte termijn. Redelijk bereikbaar.
maandag 27 november 2017

Garage opnieuw voegen

Verwijderen van de oude voegen en opnieuw voegen 21 m2 en impregneren. Locatie goed bereikbaar.
maandag 27 november 2017

Voegen van de schuur herstellen en gevel laten impregneren

Gevel van de schuur laten impregneren. Eerst moet de gevel schoon gemaakt worden en er is ook voegwerk na te kijken en mogelijk bij te werken. Ongeveer 25 m2. Graag uw offerte hiervoor.
zondag 26 november 2017

Buitenmuur van een afdeksteen voorzien

De buitenmuur van de gemetselde plantenbakken/afscheidingsmuur van een VvE complex moet van een afdeksteen worden voorzien. De lengte is 245 meter, de breedte 21 cm en de hoogte 85 cm.
zaterdag 25 november 2017

Buitenmuur van glazen bouwstenen plaatsen

Ik heb in mijn buitenmuur op de 1e verdieping oud metselwerk met glasblokken, steen en een rollaag. Dit moet verwijderd worden en ik wil daar opnieuw glazen bouwstenen laten plaatsen. Het gaat om een stuk van ongeveer 165 cm hoog en 240 cm breed met aanvullend nog wat metselwerk /herstelwerk van de rollaag er boven. Er kan worden gewerkt vanaf een balkon. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.
zaterdag 25 november 2017

Tuinmuur metselen met kolom

Ik wil graag een tuinmuur laten metselen van 1.80 meter hoog en 2.50 meter lang met eindkolom. Oude, Engelsachtige bakstenen voor een rustiek karakter. Tuinman verwijderd oude schutting en beplanting. Er moet waarschijnlijk ook iets van een fundering gelegd worden.
zaterdag 25 november 2017

Tuinmuur met eindkolom metselen

We willen graag een stenen tuinmuur laten metselen met eindkolom, 1. 89 hoog en ongeveer 2. 50 breed. Oude stenen voor een rustiek karakter. Tuinman zal bestaande schutting en beplanting verwijderen.

Partners

Partners van Casius