Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zierikzee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zierikzee heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zierikzee u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zierikzee of directe omgeving.

57 klanten uit Zierikzee bevelen een bij Casius in Zierikzee aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zierikzee bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zierikzee staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

Isoleren van spouwmuur boerderij en voegwerk herstel

Vrijstaand huis boerderij. 1926 Spouwmuur isolatie ca 200 m3 Gedeeltelijk voegherstel ter voorkoming van vochtproblemen. Onderhoud. 6cm dikke spouwmuur.

Het opnieuw stucen van de gevel en isolatie aanbrengen

De stuklaag van mijn voorgevel laat los. Deze wil ik verwijderen en opnieuw laten stucen. Het isoleren mag als optie er bij gezet worden. De woning is 3 meter breed en 5 hoog. Denk dat het totaal oppervlakte ongeveer 10-12m zal zijn zonder de ramen en deuren. Er zal denk ik wel een steiger voor moeten worden opgezet.

Het bekleden van een gemetselde gevel met hout

Ik zoek een gevelspecialist die een gemetselde gevel van mijn woning kan bekleden met hout. Het gaat om een semi-bungalow. Het gaat om 100 m2. Het meeste werk moet plaatsvinden op de begane grond. Daarnaast is er ook een vide die bekleed moet worden.

Crepi met isolatie aanbrengen

Voor een nieuwbouwwoning willen wij de garage met een andere bekleding voorzien. Betreft een garage van 48 m2 gevel en moet worden bekleed met Crepi (inclusief isolatie). Goed bereikbaar.

Schoorsteen voegwerk vernieuwen en hydrofoberen

Ik wil het voegwerk vernieuwen van mijn schoorsteen en hierna het voeg-/metselwerk hydrofoberen (waterafstotend laten impregneren). De schoorsteen is circa 1 x 1 1 meter. De schoorsteen staat op de punt van het dak, op de zolderverdieping dus een meter of tien hoog. Op 8 mei krijgen we sleutel van de woning. Daarna moet het zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Metselen en afwerken

Ik heb een muurtje weggehaald wat in het verlengde stond van mijn garage. In deze muur zaten vier balken welke in mijn gevel zaten van het huis. De balken zijn weg,maar de gaten zouden opgevuld moeten worden. Bij het verwijderen van de balken is de gevel een beetje ontzet, dus er zou een gedeelte opnieuw gevoegd moeten worden. Dit gedeelte is ongeveer 70 bij 150 cm. Hiernaast zou de muur van de garage netjes gemaakt moeten worden en een stukje boegboord moeten worden aangebracht. Dan als laatst zou ik graag willen dat er vier steenstrips aan mijn open haard worden bevestigd welke eraf zijn gegaan. Er zijn foto's beschikbaar.

Gevel isoleren en stucen

Graag willen wij onze gevel laten isoleren en stucen inclusief zijkanten. buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Vrijstaande woning impregneren

Vrijstaande woning impregneren ong. 8 x 7 m. en 2 verdiepingen hoog met puntdak + garage.