Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zaamslag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zaamslag heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zaamslag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zaamslag of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zaamslag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zaamslag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

Isoleren gevel en stucen

Graat laten wij onze gevel isoleren en stucen. Het gaat om een steense muur aan de zijkant van het huis, deze willen wij laten isoleren en dan stucen. Wij hebben nu veel water doorslag en komt er veel vocht binnen. Wat voor soort isolatiemateriaal maakt ons niet veel uit. het gaat om ongeveer 30 m2. Eventueel willen wij de voorgevel ook stucen maar zonder isolatie, dit gaat om 37 m2. Graag hebben wij iemand langs waarmee wij de situatie kunnen bespreken.

Buitengevel bekleden

Wij hebben een vrijstaande jaren ´30 woning, enkelsteens muur. Graag laten wij de voorgevel en eventueel 1 zijgevel isoleren en daarna bekleden. De oppervlakte ligt tussen de 50 en 100 m2. De woning is goed te bereiken.

Voegen uitslijpen, borstelvoeg aanbrengen en impregneren

Ik wil graag aan de buitengevel de voegen laten uitslijpen, voorzien van een borstelvoeg en laten impregneren. Het gaat om 33 m2 en het huis is tot de nok 6.9 meter hoog. Het huis is gebouwd in 1910. Ik verneem graag uw m2 prijs.

Loodslab bij het raamkozijn aanbrengen

Boven ons raam dient een loodslab, 18 ponds circa 180 cm breed, te komen. De muur is enkelsteens en circa 20 cm dik. De stenen boven het raam staan er verticaal opgemetseld en kunnen verwijderd worden om zo de loodslab makkelijker te bevestigen. Daarna dienen ze uiteraard weer terug gezet te worden. Het voegwerk doen wij zelf. Graag horen wij of u ons wilt helpen en ook wat de kosten hiervan zijn.

Schoorsteen renovatie

De schoorsteen is gescheurd en de voegen laten los van onze 2 onder 1 kap woning. Wij denken dat deze verwijderd dient te worden en opnieuw opgebouwd dienen te worden. Graag ontvangen wij hier advies over de mogelijkheden. We denken dat de schoorsteen verwijderd en opnieuw opgebouwd moet worden.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

De oude schoorsteen afbreken en daarna het opnieuw opbouwen van een schoorsteen.

Gevel van garage renoveren

Gevel van garage met puntdak. Missen een paar stenen. Opp. ong. 23 m2.

Metselwerk garage herstellen

Gevel van garage renoveren. Gevel van garage met puntdak. Missen een paar stenen. Opp. ong. 23 m2.

Vergroten van badkamer/toilet. Bestaand ...

Vergroten van badkamer/toilet. Bestaand is LxBxH 2,50 m x 2,25 m x2,70 m Moet worden 4,60 m x 2,25 m x 2,70 m . Bedoeling is dat de bouw wind en waterdicht gebouwd wordt. Plat dak over het geheel, met goede bedekking Fundering.