Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Vlissingen of directe omgeving.

401 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitenmuren stucen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, latei plaatsen boven deuren en raam, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

Herstel van voegwerk aan de voorgevel

Oud voegwerk moet vervangen worden. Het is in slechte staat. Het gaat om een eensteensmuur. Het gaat om twee verdiepingen bij elkaar denk ik 40m2. Er zijn ook een 10-15 tal bakstenen die aan vervanging of herstel toe zijn. Graag nodig ik u uit om de situatie ter plekke in te schatten.

Voorgevel bekleden

Het betreft een flatgebouw van vijf verdiepingen, met vijf portiekwoningen. Het is de bedoeling dat de voorgevel bekleed wordt met kunststof gevelbekleding ('planken'). Er zitten grote ramen in de gevel, dus het gaat vooral om de ruimte TUSSEN de verschillende appartementen/verdiepingen. De woning ligt aan de boulevard van Vlissingen, dus de gevel heeft veel te lijden onder zout, zand, wind en regen. Zelf ben ik de beheerder van het gebouw.

Houten gevelbekleding toepassen

De zijkant van het huis loopt in een punt. De punt moet bekleed worden. Er zitten drie ramen in. Nu verticale delen in twee stukken van ongeveer 2,50/2,75 meter op elkaar. De punt is ongeveer 10 meter lang en de hoogte ongeveer 5.50 meter

Buitengevel isoleren

Ik wil mijn buitengevel isoleren. Grove schatting 280 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Scheuren in gevel herstellen

Huis heeft buitenisolatie, opgebouwd uit een aantal lagen, schuim, glasvezel, afwerking etc. De isolatie en afwerking zitten er al vele jaren op en beginnen op plekken scheuren en blazen te vertonen. Ik zoek iemand die een advies kan geven hoe we dit kunnen opknappen. Kunt u mij hierin adviseren?

Reparatie latei en metselwerk

Op de begaande grond latei boven raam vervangen of repareren. Er is aan de zijkant een scheur ingekomen. De latei is ongeveer 5 meter lang. Het is in de achtertuin en er is een achterom. Graag ook het eventueel afvoeren van puin meenemen in de prijs.

Achtergevel opnieuw bekleden

Ik wil de achtergevel gedeeltelijk (15 m2) laten bekleden met keralit, trespa, of eternit. Op dit moment zit er hout op.

Gevel schoonmaken en impregneren

Ik wil graag een offerte voor de gevel van 20 m2 schoonmaken, stralen, en eventueel het repareren van voegen. Daarna moet er ook geïmpregneerd worden.

Renovatie van een stukje metselwerk

Klein stukje metselwerk, halve meter breed en twee meter hoog.

Houten schutting vervangen door metselwerk

We willen houten schutting vervangen door gemetselde schutting van 4.5 meter. Aan het huis vast. Hoogte 1.80 meter.

Schoorsteen opnieuw voegen en nieuw lood aanbrengen

Ik wil onze schoorsteen opnieuw laten voegen en nieuwe loodslabben laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 8.50 meter lood.

Schoorsteen voegen en lood vervangen

Graag laat ik mijn schoorsteen inspecteren. Enkele loodslabben moeten opnieuw worden bevestigd of vervangen. Mogelijk moet er ook wat voegwerk worden hersteld. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Muur injecteren en isoleren

Isoleren van muren d. Mv. Injecteren van isolatie tussen de muur

Loodslab in de muur aanbrengen

Toen de aanbouw 15 jaar geleden geplaatst is, heeft de betreffende aannemer de loodslab op het platte dak niet in de muur aangebracht maar tegen de muur aangelegd. Daardoor is zo'n jaar of 2 geleden lekkage ontstaan. Dit jaar was die lekkage dusdanig zichtbaar binnen dat er écht iets aan gedaan moet worden. De aannemer is failliet gegaan maar een zzp-er heeft in opdracht van dit jaar de loodflap geplakt en de muur geïmpregneerd. Graag maak ik een afspraak om dit werk te controleren daar er nog steeds vochtplekken zichtbaar zijn.

Gevel isoleren van een vrijstaande woning

Wij hebben een grote vrijstaande woning uit de jaren '50. Om de stookkosten te beperken willen wij de spouwmuren isoleren. De buitengevel is zonder de ramen ongeveer 200 m2. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinmuur opnieuw laten opmetselen

De tuinmuur is door de wortels van een klimplant richting de buren ontzet. Deze dient afgebroken te worden en opnieuw opgemetseld. De muur is ongeveer 2,5 bij 2,5 meter. Er zit ongeveer 1,6 meter hoogteverschil tussen de percelen. Het betreft het leveren van de metselstenen en plaatsen.

Zijgevel van een flat impregneren

Impregneren zijgevel flat, 3 etages dus iets van 9 meter. Een meter of 8 lang. Niet vuil alleen op de eerste etage doorslag. Het geheel willen we laten impregneren. Flat van eind jaren '50. Normale gevelsteen en doorsnee voeg.

Herstel metselwerk achtergevel

Het metselwerk onder de ramen aan de achtergevel moet hersteld worden. Het loszittende metselwerk is al verwijderd. Het gaat om breed 250 cm, en ca. 30 cm hoog onder de raamdorpel. Het lood tussen raam en metselwerk moet tevens worden vervangen over breedte van 250 cm. Graag uitvoeren binnen twee weken in verband met lekkage.

Schoorsteen renovatie en schoorsteen verwijderen

Wij hebben 2 schoorstenen, 1 daarvan willen wij helemaal weg laten halen. Bij de andere zijn de voegen slecht - dit moet vernieuwd worden. Tevens willen we op de laatste een houtkachel gaan aansluiten en moet dus het rookkanaal geïnspecteerd worden.

Voegen gevels en metselwerk schuur

Zijgevel op nieuw voegen, hoekwoning, 10 meter lang en twee verdiepingen met punt omhoog, dus een grote zijgevel. Eventueel voorzijde en achterzijde voegen, hier kan ook een offerte voor worden gemaakt. Hoeken repareren, stenen zijn gescheurd. Daarnaast heb ik een stenen schuurtje staan op een voorplaats die ik vergroot wil hebben met 2 bij 3 meter. Het schuurtje heeft een plat dak.

Schuur vergroten

ik heb een stenen schuurtje staan op een voorplaats die ik vergroot wil hebben met , 2 bij 3 meter het schuurtje heeft een plat dak

Herstellen klein stukje mestelwerk

Muurtje tussen twee kozijnen herstellen (scheur) twee stenen breed. 40 cm uitkappen en metselen. Buitenmuur boven verdieping.

Gevelplaten vervangen

Vervangen houten gevelplaten door kunststof platen aan voorkant van het huis. Het is ongeveer 3 meter breed, schuin omhoog naar nok ook 3 meter.

Impregneren gevel

Het impregneren van een achtergevel, 7 meter hoog, ongeveer 20 vierkante meter, impregneermiddel aanwezig.

Gevel deel stralen

Wij zoeken een zandstraler voor het schoonmaken van een hardstenen ondergevel van een winkelpand in Vlissingen. Gaat om een kleine 5 m2.