Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor steenstrips gevelbekleding plaatsen:

Steenstrips gevelbekleding plaatsen

Wij willen onze woning met Franse kap uit ongeveer 1950 aan de oostkant, waar de muur bestaat uit een 'steense' muur, aan de buitenkant isoleren met een steenstrips gevelbekleding die er hetzelfde uit moet zien als de stenen van de rest van het huis. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 65 m2 inclusief 2 ramen.
Onze klant uit Sint Jansteen (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steenstrips gevelbekleding plaatsen uit heel Nederland:

Gevelbekleding aanbrengen

Het betreft een twee-onder-een-kap woning met een gestucte halfsteens buitengevel. Op de gevel wil ik graag steenstrips laten aanbrengen. De oppervlakte is totaal 47 m2.

Gevelbekleding plaatsen

Voor het bestuur van het gebouw, flat met 4 etages, zijn wij op zoek naar een offerte voor het plaatsen van steenstrips als bekleding tegen de zijkant van het gebouw. De gevel bestaat nu uit baksteen.

Gevelbekleding aanbrengen

Het betreft een nieuwbouw woning van passief bouwblok. Wij willen graag de begane grond rondom laten voorzien van steenstrips. De oppervlakte is ongeveer 120 m2.

Gevelbekleding aanbrengen met steenstrips

De voorgevel van de begane grond en de eerste verdieping willen wij bekleden met steen strips. Er zijn 3 kozijnen en een voordeur aanwezig. De oppervlakte zal ongeveer 20 m2 zijn.

Gevelbekleding aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) We gaan een Modern Kubus huis bouwen in september met aan de gevels hout,stucwerk,en gevelstenen/steenstrips

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag aan de voorgevel van mijn huis geïsoleerde platen aanbrengen met steenstrips en isolatie. Bij elkaar is het rond de 10 a 15 m2.

Garage met puntdak bouwen

Ik wil graag een garage laten zetten naast een woning die wij medio september/oktober 2017 gaan bewonen. De garage is een prefab systeem. Het liefst dubbelwandig. Afwerking met steenstrips in een rode steunkleur. De afmetingen zijn ongeveer lengte 6.30 x breedte 3.00 meter uitwendig. Zadeldak met betonnen pannen. Nokhoogte op ongeveer 2. 95 m met zijwanden van 2. 20 meter. De nok mag iets hoger afhankelijk van de mogelijkheden. Twee dakgoten van pvc met afwateringspijp. Een garage kanteldeur die elektrisch wordt geopend. In de kleur wit. Een loopdeur en een raam aan dezijkant aan de linkerzijde gezien vanaf de voorzijde. Een betonnen vloer met verankering. Een zolder, ongeveer 1/3 van de garage. Gevelbekleding kunststof in de kleur wit. Ik bedoel hiermee de driehoek aan de voorzijde en achterzijde. Geplaatst op locatie te Hoofddorp.