Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voorgevel van onze woning met een kurklaag bespuiten:

Voorgevel van onze woning met een kurklaag bespuiten

Willen graag ons huis met kurklaag bespuiten. We hebben een 2 onder 1 kap woning. De zijkant is 6 meter breed en hoogte denk ik 6 meter en gaat op een tip. Voorkant in niet zoveel , juist onder en boven het raam en deur. Zelfde voor de achterkant.
Onze klant uit Sas van Gent (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel van onze woning met een kurklaag bespuiten uit heel Nederland:

Kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen

Ik wil de kozijnen van de voorgevel van mijn huis vervangen. Daarnaast wil ik de voordeur laten vervangen en op de eerste etage van de woning twee kozijnen aan de achterkant van de woning. Het gaat om een jaren 30 woning met houten kozijnen. Ik wil graag houten kozijnen terug plaatsen. In totaal willen wij graag 4 raamkozijnen met klap kiep kozijnen naar binnen en in de kozijnen ventilatieroosters. De voordeur en het kozijn van de voordeur willen wij laten vervangen zodat hier ook een nieuw raampje boven de deur geplaatst kan worden.

Opnieuw opmetselen bloembak die vastzit aan de voorgevel

Het herstellen van een bloembak die aan de woning voorgevel vast zit. Deze is gaan barsten en ligt naar voren aan het hellen. Wellicht door vorst vanuit vroeger.

Renoveren en isoleren gevel

Wij willen gevel isoleren en afwerken. We denken aan 2 opties: Optie 1: zijgevels/achtergevel (crepi (enkelsteens muur), netto circa 69 m2, minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]. Voorgevel (spouwmuur), netto circa 30 m2 renoveren (reinigen/voegen/impregneren en spouwmuurisolatie (minimale Rd-waarde 1,1* [m2 K/W]). Optie 2: complete woning crepi, netto circa 99 m2, minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]. Huis is 2,5 verdieping hoog. Muren zijn niet loodrecht/vlak. Raam dorpelstenen steken circa 3 centimeter uit dus hier moet een oplossing voor komen. 1 regenpijp aan de voorzijde. Zij- en achtergevels zijn van granietpleister, voorgevel baksteen. De voorgevel willen we het liefst van baksteen laten. Zie Google Maps Streetview voor de huidige staat van de gevels. Het betreft enkel de voorste woning.

Opbouw realiseren

We willen graag een extra etage. Echter heeft ons huis geen standaard afmetingen omdat het in een hoek is gebouwd. De voorgevel is dus heel klein en de woning loopt naar achter toe uit, als een soort taartpunt. Compleet/casco is in overleg, er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Ik weet nog niet wat voor constructie ik wil. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Tegels reinigen en impregneren

Graag laat ik de stenen van mijn voorgevel reinigen en/of beschermlaag op de stenen terug spuiten. De woning is 2 verdiepingen hoog; ongeveer 5 m breed en het plafond is ongeveer 2.30/ 2.50 m. De gevel is niet geschilderd.

Het reinigen van gevels, voegwerk herstellen, uitslijpen en renoveren

Voorgevel en 2 zijgevels reinigen (niet stralen) en voegwerk waar nodig herstellen middels uitslijpen en nieuwe snijvoeg aanbrengen. Enkele stenen opnieuw plaatsen/herstellen. Achtergevel en stukje zijgevel stucwerk (kan door 3e partij). Oppervlakte voorgevel circa 27 m2 2 zijgevels circa 30 m2. Het gaat om een woning van 6 meter hoog, voor de steiger opbouw zal er even met de gemeente overlegd moeten worden. Het liefst zoek ik een vakman die mij kan adviseren over de impregnatie en de situatie ter plekke komt inschatten

Het isoleren van de buitengevel

Het betreft een achtergevel, voorgevel en zijgevel van een twee onder 1 kap woning. Zijgevel is 50m2, voor - en achter netto 60m2. Het gaat erom dat hier vanuit buitenaf wordt geisolleerd. Het is de insteek de isolatiewaarde omhoog te krikken en eventueel aanspraak te kunnen doen op een subsidieregeling.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij ontvangen graag een vrijblijvende offerte voor een uitbouw van 2-2,5 m bij onze woning aan de achterzijde, de woning is 6 m breed. Met de offerte kunnen wij vervolgens toestemming vragen aan het VvE bestuur. Wij komen er niet helemaal uit of er een vergunning nodig is, de een zegt van wel, de ander van niet, maar wij denken van wel. Wij zijn bezig met de aanvraag, maar deze is nog niet volledig. Er moet een fundering komen op palen. Het maakt ons niet veel uit wat de constructie is, traditioneel of prefab. Graag een casco oplevering. De huidige schuifpui moet terugkomen in de uitbouw. De voorgevel wordt dus hergebruikt. Graag wel wind- en waterdicht opleveren.

Vervangen trespa platen aan gevel

Ik wil enkele trespa-platen van de voorgevel van mijn woning vervangen. De gevel is 5 m breed en +/- 60cm hoog.

Muur uitbreken en kozijn plaatsen

In een dragende muur moet een glasloos raamkozijn (1.30 x 1.30) komen (binnenshuis). In een niet dragende muur moet een doorgang (2.50 x 2.10) komen. Graag ook puin afvoeren. De klus is op de begane grond. De vroegere voorgevel staat in de woning. Ik wil de kamer achter de muur betrekken bij de woonkamer. Graag van te voren advies over de mogelijkheden. Bouwtekeningen aanwezig.

Partners

Partners van Casius