Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Sas van Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Sas van Gent heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Sas van Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Sas van Gent of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Sas van Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, metselwerk laten uitvoeren, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk, pui met openslaande deuren vervangen en aanpassen metselwerk, keralit gevelbekleding plaatsen, metselwerk muur laten uitvoeren incl graven en fundering, nieuwbouwwoning gevel bekleden met zwart verticaal hout, gevel renoveren, gevel isoleren en bekleden met leien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Sas van Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

Voorgevel van onze woning met een kurklaag bespuiten

Willen graag ons huis met kurklaag bespuiten. We hebben een 2 onder 1 kap woning. De zijkant is 6 meter breed en hoogte denk ik 6 meter en gaat op een tip. Voorkant in niet zoveel , juist onder en boven het raam en deur. Zelfde voor de achterkant.

Gevel bekleden

Het gaat om een half open bebouwing die ik langs de achterzijde wens te bekleden met staal. Het huis is grondig gerenoveerd en stuk omhoog getrokken. De delen die bekleed moeten worden bestaan uit een achterbouw met plat dak en de achterzijde van het huis zelf (puntdak). Het gaat om 100 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Cortenstaal (roestkleur), koper

Los voegwerk in de gevel repareren

Voegen komen los

Gevel zandstralen en voegen

Het gaat om een gevel van ongeveer 5 meter breed en 6 a 7 meter hoog. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor alleen het zandstralen en een offerte voor het zandstralen en het voegen van de gevel.

Scheuren in gevels nakijken en impregneren

Gevels nakijken op scheuren en impregneren. Oppervlakte van de gevel weet ik niet precies. Tussenwoning.

Voor- en achtergevel opmetselen

Onze voorgevel nieuwe stenen plaatsen + alles opvoegen. De gevel is ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog en we wonen in een rijwoning. We zouden graag een oud look steen willen met rood er door. Want onze nieuwe ramen worden cement grijs.

Hallo, goedemiddag. Even een globale ...

Hallo, goedemiddag. Even een globale schets. Ik wil mijn keuken laten uitbreiden een stukje m'n tuin in. Door een gemetselde muur en dak. Graag wil ik een offerte en dat er eerst iemand komt kijken, zodat ik weet wat het mij gaat kosten.