Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor vrijstaande woning gevels stucen met crepi:

Vrijstaande woning gevels stucen met crepi

Ik wil de gevel laten stucen (crepi). Het gaat om 120 m2, het huis is vrijstaand, dus je kunt overal makkelijk bij en er zitten 10 ramen in en is 11 meter hoog. Nu zijn er gewoon bakstenen en de spouw is al geïsoleerd. ik zou graag rond augustus/september beginnen.
Onze klant uit Kloosterzande (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vrijstaande woning gevels stucen met crepi uit heel Nederland:

Vochtdetectie souterrain

In het souterrain (houtskeletbouw), dat lager ligt als buiten, hebben we last van optrekkend of doorlatend vocht in de vloer (30 m2), waar we graag de oorzaak van weten en opgelost willen zien. Er is schimmelvorming. Het betreft een vrijstaande woning van 12 jaar oud. De muren zien er nu nog oké uit, maar wij verwachten dat daar ook ieder moment vocht kan optrekken.

Hybride pomp installeren

Ik zou graag een hybride pomp willen koppelen aan mijn net nieuwe CV-ketel. Dit i.v.m. hoge gas verstuik (3500 m3). De totale oppervlakte van het huis is 170 m2. Betreft een vrijstaande woning, maar deze is vrij goed geïsoleerd. De CV-ketel bevindt zich op de begane grond in de schuur.

Zij aanbouw

Wij willen een zij-aanbouw (prefab-casco) van 2 meter x 7 meter laten plaatsen aan een reeds aangekochte vrijstaande woning. Medio juni 2020 ontvangen wij de sleutel.

Bouwen van een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een nieuwe woning onder eigen beheer op een kavel met optie in de gemeente Gulpen-Wittem. Ontwerp is goedgekeurd, TO bestek en constructieberekeningen zijn beschikbaar. Start Juli 2020. De woning gaat een inhoudt krijgen van 980 m3 vanaf maaiveld gemeten.

Dakgoot reparatie en boeiboord vervangen

De dakgoot aan voor en achterzijde moet worden vervangen incl de boeiborden. Beide ca 6 meter lengte. Nieuwe boeiborden alleen vervangen aan dakgoot materiaal trespa wit. Dakgoot van kunsttsof plaatsen. Betreft vrijstaande woning geschakeld door garage

Elektrische warmwaterboiler

Wij willen een prijsopgaaf voor een elektrische warmwaterboiler voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning. De warmwaterboiler moet worden geplaatst op de 1e verdieping. Het betreft een 2-persoonshuishouden en wij willen op deze manier warm water in combinatie met gebruik van zonnepanelen.

Het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan isoleren (van buiten) en renoveren. Het betreft een vrijstaande woning met verschillende dakdelen. Op achterkant is een behoorlijk groot dakkapel gezet. Totale dakoppervlakte 125 m2. Als extra moet ook een schoorsteen worden verwijderd.

Tudorstijl huis bouwen

Bouwen vrijstaande woning in Tudorstijl. Voorbeeld in bijlage, maar minder groot. Moet passen binnen ons budget. Op dit moment hebben wij een bouwkavel onder optie en hopen dat een Aannemer binnen 6 maanden kan beginnen.

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil 3 slaapkamers koelen (en verwarmen) met een lucht-lucht warmtepomp. Het betreft ruimtes (slaapkamers) van ca 30, 30 en 45 m3. 1 daarvan op de eerste verdieping. 2 op de 2de verdieping. Het huis is goed geïsoleerd, is een vrijstaande woning met voldoende ruimte om buitenunit(s) te plaatsen. Het gaat om een vrijstaandgebouw. We zijn een gezin met 2 kinderen.

Waterput slaan in de tuin

We willen graag de tuin beregenen met grondwater. Er moet een systeem op, zodat wij kunnen besproeien. Onze grondoppervlakken is 500 m2. (inclusief huis). De waterput zou in de achtertuin moeten deze is via garage goed te bereiken, het is namelijk geen vrijstaande woning. Het grondwater zit in de wintermaanden op maximaal 1 m, dit is onder het huis. Daar is hardzand. Onze vragen: is dit mogelijk en mag dit?

Partners

Partners van Casius