Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Kloosterzande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Kloosterzande heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Kloosterzande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Kloosterzande of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Kloosterzande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Kloosterzande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

Vrijstaande woning gevels stucen met crepi

Ik wil de gevel laten stucen (crepi). Het gaat om 120 m2, het huis is vrijstaand, dus je kunt overal makkelijk bij en er zitten 10 ramen in en is 11 meter hoog. Nu zijn er gewoon bakstenen en de spouw is al geïsoleerd. ik zou graag rond augustus/september beginnen.

Bestaande pilaren hoger opmetselen

Er staan 2 gemetselde pilaren van zo'n 1.15 meter hoog. De breedte en diepte van de pilaren is 43,5 cm. Ze zijn gefundeerd en massief gemetseld. Deze moeten naar 1.90 of 2 meter hoog worden, omdat er een poort in komt. De bovenkant ook massief metselen. In het nieuwe deel een brievenbus maken, een gleuf voor in de paal, klep aan de binnenkant van de poort. De kleur van de bakstenen maakt niet uit. Pilaren worden daarna gestukadoord door een stukadoor.

Bezette gevel vernieuwen

Ik woon in een huis van rond 1930 met steense muur. Het bezetse/stucwerk komt hier en daar los en sommige stenen zijn verpulverd.De bedoeling is dat al het bezet-/stucwerk verwijderd wordt en de gevels opnieuw bezet/gestuct worden en dat dit stevig blijft zitten. Er zijn nog oude tegelvensterbanken (4 grote, 4 middelmaat en 2 kleine) aanwezig, deze zou ik graag vervangen door hardsteen. Verder wil ik de bestaande rolluiken zelf verwijderen en niet meer vervangen. Wat is er allemaal mogelijk en wat zou dit mij kosten? Kunt u eens komen kijken en een vrijblijvende offerte geven?