Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Heinkenszand te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Heinkenszand heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Heinkenszand u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Heinkenszand of directe omgeving.

40 klanten uit Heinkenszand bevelen een bij Casius in Heinkenszand aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Heinkenszand bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Heinkenszand staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

Gevel renoveren

Ongeveer 50 m2 voegwerk verwijderen voegen en impregneren. Moet stelling geplaatst worden over schuin garagedak.

Latei verbreden/vervangen

Wij willen het raam in de kamer vervangen door tuindeuren. Hierdoor moet de latei boven het raam vervangen of verbreed worden. Wat zijn globaal de kosten hiervoor en is dit in een dag te realiseren? De latei is 120 cm en moet 180 cm worden.

Stralen, voegen en impregneren gevel vrijstaande woning

Graag wil ik de voorgevel van een vrijstaande woning laten aanpakken. De gevel dient te worden gestraald, opnieuw gevoegd en graag wil ik separaat de kosten weten voor het impregneren van de gevel. De woning is ongeveer 6 meter breed en ongeveer 6 meter hoog en heeft ene gebroken kap.

Gevel repareren, reinigen en impregneren

Graag een offerte voor het repareren van enkele voegen en het reinigen en impregneren van de gevel. Het is een vrijstaande bungalow, geheel rondom dient de gevel gedaan te worden. Het totale oppervlakte van de gevel is 80 m2.

Reinigen en impregneren twee onder een kapwoning

Het betreft het reiningen en impregneren van de helft van een twee onder-een kap woning. De totale oppervlakte van de werkzaamheden is onbekend. De vakman kan overal goed bij.

Vernieuwen loodslab schoorsteen

Goed aanleggen van een loodslab aan een schoorsteen. De huidige constructie is niet geheel waterdicht, zeker als de wind er op staat. De loodslab dient vernieuwd te worden. Schoorsteen zit ongeveer op 7 meter hoogte.