Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen:

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen uit heel Nederland:

Sierbestrating en houten terras in de achtertuin leggen

We willen een deel van onze achtertuin betegelen (pad en achterplat) en een terras van hout laten leggen. Beiden delen zijn ongeveer 20 m2. We willen het graag in een baksteenachtig steentje. Graag willen we overleggen wat handig is wie de tuin leeghaalt. We willen graag dat de vakman voor zand en tegels zorgt. We hebben een achterom.

Schutting vervangen

Wij willen graag nieuwe grenen houten schutting plaatsen in de tuin van 40 m2 groot. In totaal gaat het om 11 delen van 1,80 meter. Graag schutting afvoeren. Rond 25 mei zou ik graag beginnen.

Buiten huis schilderwerk

Graag zouden wij een offerte willen aanvragen voor het schilderen van ons huis. Het zou gaan om het schilderen van het huis aan de buiten kant, voor en achteren. De gevel bestaat uit een deel baksteen en hout. De kozijnen zijn van hout. Zie de foto voor afmetingen / indicatie van hoe groot de houten delen zijn. De achterkant heeft een vergelijkbaar deel die wij ook aan willen pakken. Wij zouden graag willen weten wat het kost om het hout te voorzien van een ander kleur verf. Alvast bedankt voor uw aandacht.

Het plaatsen van een houten schutting (Douglas en Bankirai)

Ik ben op zoek naar een schutting en montage voor mijn nieuwbouwwoning (betreft een hoekwoning). Eventueel wil ik de schutting delen met mijn buren, echter zitten we nog niet op 1 lijn. De lange linkerzijde betreft 28 m en de rechter zijde 9,5 meter. Graag wil ik een horizontale schutting met een hoogte van 2 meter: houtsoort of hardhout (bijvoorbeeld Bankirai) met hardhouten palen. Liever geen betonpalen ivm kans op verzakken (advies van mijn hovenier) Kunt u voor beide varianten een offerte aanbieden? Indien u impressies heeft van beide opties dan verneem ik dat graag. Ook heb ik nog 2 poorten nodig.

Schutting plaatsen voor 7 huizen

Beste meneer, mevrouw, We willen met een aantal buren de schuttingen laten plaatsen in een klein nieuwbouwproject. Het betreft de volgende maten: de schutting aan de achterzijde: 310 cm de schutting tussen huis en schuur: 295 cm de lange schutting tussen twee tuinen: 715 cm de schutting bij huizen met uitbouw 595 cm. We zaten zelf te denken aan een houten schutting met betonnen tussenpalen. Ook zouden we niet alleen houten delen hebben maar ook bijv. een rooster waar planten tegen aan kunnen groeien. In de bijlage tref je een tekening aan van de situatie. In het geval van bouwnummer 8, 9, 10, 13 en 14 is een uitbouw van 1,20 en is de tuin 5,95 diep. In het geval van bouwnummer 11 en 12 is de tuin 7,15 diep. Graag zouden we een offerte ontvangen voor de schuttingen met bijv. grenen maar ook hardhout. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Tussenschutting herstellen

Mijn achtertuin heeft een houten schutting in delen. De tussenschutting van 2 panelen zijn scheef gaan staan, omdat de paal in het midden is gaan wijken. Graag wil ik dat laten maken, zodat de schutting de tuinen weer van elkaar scheidt.

Houten rabatdelen vervangen door kunststof

Het gaat om de vervanging van houten rabatdelen in de punt van het huis. Ik wil dit laten vervangen door keralit delen (kunststof.) De oppervlakte bedraagt 9 meter breed en in het midden naar de punt toe 5 meter hoog. Totaal ongeveer 25 m2. Er is gemakkelijk te werken zonder steiger aangezien er een plat dak is waarop men kan staan.

10 draaiende delen vervangen van houten kozijnen

Ik had graag een offerte voor 10 draaien delen hout dikte 37 mm breedte van het hout +\- 68 mm. Afmetingen van de draaiende delen is +\- 102 cm x 70 cm. Alles moet voorzien worden voor dubbelglas.

PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren

Hierbij wil ik u uitnodigen een offerte uit te brengen voor de uitvoering van de volgende renovatie en verbouwingswerkzaamheden in mijn woning, uit te voeren in de maand mei 2020. • Plaatsen PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond Graag ontvang ik uw offerte uiterlijk 23 maart 2020. Indien u geen interesse heeft in het uitbrengen van een offerte hoor ik dat zo snel mogelijk. Het bezoeken van de locatie voor het uitbrengen van de offerte is niet mogelijk (omdat de overdracht nog niet heeft plaats gevonden). Indien u extra informatie nodig heeft voor het uitbrengen van een offerte hoor ik dat graag. Plaatsen PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond • Voorbereidende werkzaamheden • Houten vloerbalken verwijderen (huidige vloer(planken) wordt door sloopbedrijf verwijderd) • Egaliseren zandbed kruipruimte, dichtmetselen gaten oude balken • Plaatsen/monteren van een VBI PS-renovatievloer-droog, conform VBI verwerkingsvoorschriften PS-renovatievloer-droog met de volgende kenmerken: o Fabrikaat: VBI Verkoop Maatschappij B.V. o Type: PS-Renovatievloer droog. o Vloerdikte (mm): 272. o Afmetingen liggers (mm): o hoogte: 180. o breedte: 100. o lengte: nader te bepalen bij inmeten o Afmetingen vulelementen (mm) (Grijze broodjes): o werkende breedte: 610. o lengte: 1200. o Materiaal vulelement: EPS, brandvertragend. o Rc-waarde ((m2.K)/W): 5,2.(type 182 Q – grijs EPS) o Plaatmateriaal afwerking: Underlayment met messing-groef = 21 mm, buigsterkte = 15 N/mm2, E-modulus = 3.000 N/mm2 Oppervlak te plaatsen vloer circa 46 m2 verdeeld in 5 delen zoals weergegeven op bijgevoegde afbeelding.

Tuin omheining plaatsen

Het gaat om het verwijderen van oude houten kozijnen incl. glas van de tuinomheining en het op maat maken en plaatsen van houten tuinhout delen tussen pilaren en op muren. Alles bij elkaar is het ongeveer 5 m breed, maar het bestaat uit 2 delen, ik weet alleen niet goed hoeveel meter beide delen zijn. hoogte is 1.20 m. Op de foto ziet u aan de rechterkant houten panelen, dit zelfde soort moet geplaatst worden waar nu glas zit. Klus inclusief verwijderen glazen, plaatsen houten delen en afvoeren oude materialen.

Partners

Partners van Casius