Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen:

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren om een schutting te laten plaatsen. We zijn op zoek naar een schutting met betonnen palen en houten delen er tussen en 1 of 2 deuren. Het gaat om ongeveer 50 meter. Het is een twee onder 1 kap woning, dus het wordt aan drie kanten opgesloten. Wij hebben geen voorkeur wat betreft het type hout, graag een aantal opties voordragen.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen, en mogelijk overkapping (bespreekbaar)

Ik wil een oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. Een kant is 10 meter lang, een tweede is 6 meter lang met poort. Wij willen een gelijksoortige schutting als bij de buren (zie laatste foto). De oude schutting is echt rot, dus niet echt moeilijk om te verwijderen. De verwijder en afvoerkosten graag apart op de offerte plaatsen. (zie foto). De eerste 2.5 meter van de lange schutting is een kleine muur-glas combinatie.(zie foto) Graag een aparte offerte maken voor de lange kant, deze delen wij namelijk met de buren. Ook is bespreekbaar het maken van een houten overkapping van 2 x 4 meter. Het dak moeten lichtdoorlatende polycarbonaat platen worden waarschijnlijk.

Houten rabatdelen vervangen door kunststof

Ik wil ons aanbouw (tje), welke nu is voorzien van houten rabatdelen laten vervangen door kunststof delen. Het gaat om ca 15.m2 inclusief 1 deur en kozijn.

Muur slopen en houten / beton schutting plaatsen

Mijn huidige stenen muur (+/-12 meter) is niet meer betrouwbaar, ik wil deze vervangen voor een hout / beton schutting. Daarnaast willen de buren (is een erfscheidingsmuur) ook een bestaande houten schutting (=/-6m) vervangen aan hun andere kant. Het gaat hier om: - Slopen en afvoeren bestaand stenen muur inclusief ondergronds deel (niet gefundeerd). - Waterdicht afwerken zijkant serre van de buren. - Plaatsen schutting 12 m inclusief deur + 6 meter (liggende houten delen met beton onderplaat en palen) - Schutting (deur)aansluiten op bestaande houten schutting (deze zal wel ong. 30cm ingekort moeten worden) - Evt. herstellen tegelwerk (aan beide zijden van de muur is het tegelwerk strak aansluitend, dus waarschijnlijk zal dit gedeeltelijk verwijderd moeten worden om het ondergrondse gedeelte van de muur te verwijderen.) Detail: de achter tuin is bereikbaar door een poort (90 cm) of over een aan de weg gelegen buitenmuur (2m).

Puntdak houten schuur (20m2) vervangen

De klus bestaat uit 3 delen: Houten dak van schuur vervangen, dakgoten vervangen en schuur waterpas zetten. Dak meet ongeveer 5 bij 4 meter. Bestaande dak planken en shingles verwijderen en afvoeren. Eventuele rotte delen van draagbalken repareren. Nieuwe houten dak planken plaatsen. Nieuwe dakbedekking plaatsen van bitumen golfplaten. Dakgoten vervangen aan beide kanten van het dak. Schuur is iets verzakt naar 1 kant (steeg kant) -> schuur weer waterpas maken.

Offerte ca. 44 meter dakgoot vernieuwen

Vrijstaande woning moet rondom de dakgoot vernieuw worden. Sommige delen met een trap andere delen met steiger. De dakgoot ligt in een horen bak. Dus de goot zal voor gevormd moeten worden, met een ronding aan de voorkant. De goot is ca. 35cm breed. Een deel van de houten bak moet vernieuwd worden door verrotting door de lekkage.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. De oude haal ik zelf weg. Het gaat om 30 strekkende meter met betonnen palen en houten schutting delen. Daarnaast ook een dubbele poort aan de voorzijde. Exacte maten en wensen bespreek ik graag met de specialist.

Een oude schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan vervangen. Het gaat om het afvoeren van de oude schutting en het leveren en plaatsen van een nieuwe. Het gaat om 480 en 700 cm. In het grote stuk dient ook een poort te zitten (in het midden). Bij voorkeur houten palen en schutting delen.

Chalet tuinhuisje schilderen aan de buitenkant inclusief kozijnen

Ik wil mijn Chalet tuinhuisje laten schilderen. Hij is van hout, brede schrootjes, de kozijnen en daklijsten zijn van hardhout. Nu zit er alihol op en dat begint te bladderen op sommige plekken. De delen zijn nog allemaal hard. De Chalet is ongeveer 9,5 meter lang, 3,5 meter breed en ongeveer 3 meter hoog. We willen graag de hard houten delen, zijde glans zwart en de overige delen redelijk naturel/lichter.

In leeg huis houten delen en deuren schilderen

Wij willen graag de volgende dingen laten schilderen: het balkenplafond van ongeveer 10 bij 10 meter in de woonkamer (alles is van hout, ook de delen tussen de balken van hout. Dit moet allemaal geschilderd worden), een antieke trap met 13 treden en een kwart draai, en een houten wand met oude 3 oude deuren erin. De wand is ongeveer 2,5 meter hoog en 4 meter lang (met deuren mee berekend). Ik woon er nog niet.

Partners

Partners van Casius