Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen:

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen uit heel Nederland:

Gevelbekleding vervangen

Het huis is nu afgewerkt (de goten, 60 cm hoog) met houten boeidelen, zwart geschilderd, in Canadees grenen. Dezelfde delen zijn ook gebruikt om de 3 dakkapellen aan de voor- en zijkanten en een extra dakkamer te bekleden. Het totale oppervlak is +/- 25 m2, hetgeen wij willen vervangen door kunststof bekleding.

Vervangen kunststof kozijnen voor houten kozijnen

We hebben een nieuw huis gekocht en willen graag de kunststofkozijnen vervangen door hout. Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten? Het gaat om 3 ramen: - raam aan voorkant: 185 breed x 157 hoog, met aan beide kanten 4 kleine raampjes van 15 breed en 35 hoog (oorspronkelijk met glas in lood) - openslaande deuren naar tuin: totaal 213 breed en 252 hoog, bestaande uit 2 vaste delen aan beide kanten: 43 breed en 252 hoog, en 2 openslaande deuren van 127 breed en 203 hoog en bovenraam - raam : 140 hoog x 60 breed, + deur: 201 hoog x 77 breed en bovenraam: 39 hoog + 77 breed

Schuurtje bekleden met onderhoudsvrij kunststof

Ik wil mijn bestaande schuur renoveren en de houten rabat bekleding vervangen door kunststof delen. Het betreft een (standaard) schuur van 2 bij 3 meter, via de korte zijde verbonden met de buren. Aan de andere korte kant zit de deur. Tevens wil ik weten wat het kost om de deur en het kozijn eventueel te vervangen voor kunststof.

Het recht zetten van een schutting

Ik zoek een hovenier die vier schuttingsdelen in onze tuin recht kan zetten. Volgens mij zijn de palen los komen te zitten in plaats van te zijn afgebroken. Het betreft houten schutting delen en palen met een lengte van ongeveer 740. Ik hoop dat een partij eventueel de palen kan vervangen/rechtzetten.

Een lage schutting in de voortuin plaatsen

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan voorzien van een schutting. Volgens mij is de maximale hoogte 100 cm. Het zou ongeveer om 10 strekkende meter gaan. Aan de zijkant hebben we al een schutting. De lage schutting willen we graag in dezelfde style (beton en groene houten delen). In de schutting ook een klein poortje.

Dakkapel, vervangen houten delen door kunststof

Ik heb een dakkapel aan tuinzijde, 1e verdieping, ongeveer 5.20 m breed, zij bijgevoegde foto. Ik wil de houten platen laten vervangen door kunststof (2 driehoekige zijkanten, 7 rechthoekige delen aan de voorkant). Graag uw offerte met prijs incl btw. Ook hoor ik graag welke keuze mogelijkheden er zijn qua type kunststof (trespa, keralit, ...) en kleuren, en tenslotte een indicatie wanneer u de klus zou kunnen inplannen (wat mij betreft hoe eerder hoe beter).

Trap bekleden of heel nieuwe trap plaatsen

Ik heb nu nog geen trap, ik heb alleen een vuren houten trap in delen liggen. Of ik wil ze niet gebruiken niet en laat een nieuwe trap plaatsen, of ik wil de trap bekleden die er nu ligt (inclusief monteren). Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Vervangen onderdorpel van vast houten kozijn

Onderdorpel van een vast houten raamkozijn in achtergevel is verrot en moet vervangen worden. Het is een vast groot buitenraam wat uit drie delen bestaat. Het zit in de achtergevel op de 4e verdieping maar grenst aan een dakterras dus er is prima bij te komen/te werken. Het totale raamkozijn meet 2,75 meter breed en 1,45 meter hoog.

Een schutting met betonnen palen leveren en plaatsen

Wij willen de schutting vervangen door een variant met button pallen, houten schutting delen boven en een betonnen rand onder. Het betreft 11 meter, 8 meter en 2 meter inclusief poort wat verwijderd en geplaatst moet worden.

Vervangen delen houten kozijn

Delen van een houtenkozijn zijn er erg slecht aan toe en moeten worden vervangen. Het gaat daarbij naast de balken ook om het schot. Daarnaast is er een probleem met het onderste deel van het houten kozijn van terrasdeur en de terrasdeur zelf.

Partners

Partners van Casius