Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen:

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen uit heel Nederland:

Trap bekleden of heel nieuwe trap plaatsen

Ik heb nu nog geen trap, ik heb alleen een vuren houten trap in delen liggen. Of ik wil ze niet gebruiken niet en laat een nieuwe trap plaatsen, of ik wil de trap bekleden die er nu ligt (inclusief monteren). Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Vervangen onderdorpel van vast houten kozijn

Onderdorpel van een vast houten raamkozijn in achtergevel is verrot en moet vervangen worden. Het is een vast groot buitenraam wat uit drie delen bestaat. Het zit in de achtergevel op de 4e verdieping maar grenst aan een dakterras dus er is prima bij te komen/te werken. Het totale raamkozijn meet 2,75 meter breed en 1,45 meter hoog.

Een schutting met betonnen palen leveren en plaatsen

Wij willen de schutting vervangen door een variant met button pallen, houten schutting delen boven en een betonnen rand onder. Het betreft 11 meter, 8 meter en 2 meter inclusief poort wat verwijderd en geplaatst moet worden.

Vervangen delen houten kozijn

Delen van een houtenkozijn zijn er erg slecht aan toe en moeten worden vervangen. Het gaat daarbij naast de balken ook om het schot. Daarnaast is er een probleem met het onderste deel van het houten kozijn van terrasdeur en de terrasdeur zelf.

Waterschade rapport trap maken

In de badkamer is er door een lekkage water gaan lopen via de overloop, naar de slaapkamers en de trap. Het water is naar beneden gelopen en heeft het tapijt onder water gestaan. Toch snel kunnen zuigen en een week bouwdrogers laten staan. Nu 10 dagen later een enorme muffe geuren en krakende trap. Vermoedelijk is de houten trap uitgezet door het water. Wil dit graag laten herstellen. Betreft ongeveer 7 krakende delen.

Zijgevel van hoekwoning isoleren

Voor onze recent aangekochte hoekwoning (1890) met 8,34 meter lange zijgevel (zonder spouwmuur) wil ik graag advies over buitenmuur-isolatie. Huidige interesse van afwerking ligt op steenstrips of houten planken/rabat delen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Circa 30 m2

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Spiegelwand van plusminus 9 meter lang en 3 meter hoog. Mag uiteraard gewoon in delen, maar wel de goedkoopste optie. 6 mm dik, is voor dansstudio. Verzilverd blank lijkt me het beste. Ik zat te denken aan een houten frame van latten waar hij ''in'' zit. Spiegel gaat tot de grond, maar mag er dus enkele cm boven beginnen ivm frame. Graag hoor ik de prijs incl en exclusief plaatsen. Mocht U goedkopere en/of betere ideeën hebben wat betreft plaatsing, hoor ik het graag. Alvast bedankt.

Rabatdelen vervangen

Voor en achterkant en zijgevel houten rabatdelen vervangen door kunststof delen. Gaat ongeveer om 50 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Het renoveren van het dakappel

Wij willen onze 2 dakkapels laten renoveren en eea moet ook aan de hellend dak gedaan worden (oude of kapotte dakpannen vervangen), loodslappen repareren/vernieuwen, platte dak op de dakkapels moet waarschijnlijk ook vervangen worden en de houten delen van dakkapels vervangen met onderhoudsvrij materiaal (bv trespa). Ramen op dakkapels zijn van kunstof dus die kunnen blijven staan. Wij zijn opzoek naar een vakman die allereerst langs kan komen en alle werkzaamheden in kaart kan brengen, al het materiaal kan leveren en natuurlijk ook de klussen kan uitvoeren.

Houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen

De houten rabat delen moeten eraf, nieuw raamwerk (ivm hout rot) en daarna moet alles gelegd worden met Keralit sponning deel 143. In totaal gaat het om rond de 35m2 wat vervangen dient te worden (50 planken a 6 meter) waarvan een deel voor en achter. De werk hoogte is deels 6m2 en de rest is op de begane grond.

Partners

Partners van Casius