Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen:

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen uit heel Nederland:

Houtrot + lekkage in de schuifpui herstellen

Door een foutief ontwerp van de schuifpui (zie schets) loopt de afvoer, bij hevige regenval, over en komt binnen het huis terecht. Er lijkt onder deze afvoer iets vol te lopen. Dit klopt natuurlijk al niet, maar waarbij er aan de onderzijde ook nog een plek is waarbij een schroef mist. Na de heftige regenval komen hier heel langzaam druppels uit. Recht onder deze plek (op de grond) vonden wij, bij het verwijderen van het laminaat, een van kleur veranderde betonnen vloer/fundering met verrotte houten delen. Die breidt zich uit naar de zijkanten, maar het begin bevindt zich onder deze plek waar de schroef mist (in het midden van de schuifpui).

Gevelbekleding vervangen

Bestaande houten gevelbekleding (oregon pine delen) op 2e en 3e etage aan zuidzijde woning vervangen door verticale kunststof panelen in bijpassende kleur. Gaat om 20 m2 en 20 optioneel. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Volledige achtertuin vernieuwen 5,15 x 13 meter

Wij willen graag een nieuwe tuin laten ontwerpen en aan laten leggen. Dit graag uit een en dezelfde hand. Er is een achterom aanwezig, hier staat een berging voor. Je kunt de tuin dus wel achterom bereiken via de brandgang en berging. Afmeting van de tuin zijn ca. 5,15 x 13 m. We willen het werk graag begin 2021 laten uitvoeren. Indicatie van de wensen: - een hele transparante open terrasoverkapping (dit is een optie. Dit zouden we alleen willen als de overkapping niet teveel licht tegenhoudt) - 2 terrassen: 1 terras van 3 meter direct aan de aanbouw en 1 terras rechts achterin 3x3m. Graag beide terrassen voorzien van nieuwe tegels. - ruimte voor de trampoline - boom voor de berging verwijderen - kleine boompjes voor privacy - houten delen berging evt vervangen en zelfde houten delen of afwerking in plaats van glas schutting - Hele tuin opnieuw betegelen, mag allemaal wat strakker

Paardenstal met carport 15 x 7.5 m betimmeren

wij willen onze houten carport met luifel en paardenstal opnieuw laten betimmeren, potdekselen. maat 15 m x 7.5 incl luifel 3 carport delen zijn open, rest is betimmerd, maar verouderd.

Renovatie / herstel houten schuur

Wij willen onze houten schuur laten renoveren. Het dak (5.5 bij 3.5 meter) moet worden vervangen (dit lekt), de rand rondom het dak moet worden vervangen. Enkele houten delen moeten misschien worden vervangen. De dakgoot aan de achterkant van de schuur moet worden vervangen. Zie foto's

Plaatsen en leveren schutting met poort

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Schutting met beton palen (gecoat) en betonnen onderplaat (gecoat) rotsmotief. En houten schuttingdelen. Zo prive mogelijk,. Dit moeten 9 delen zijn van beide. 2 hoekpalen, 8 tussenpalen. Een poort plaatsen van 1 meter. Kunt u mij helpen?

Tuinhuis realiseren

Een vrijstaand houten tuinhuis van 3.80 x 2.30 meter: - Plat dak - Glazen schuifpui 4 delen - Houtkachel - Stenen vloer (60x60)

Serre en blokhut verwijderen en een aanbouw realiseren

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een uitbouw tegen mijn woning aan. Eerst dient een bestaande serre en blokhut verwijderd te worden. Dan moet (aan de hand van bouwtekeningen) een uitbouw gemaakt worden aan de achterzijde van de woning. Na het storten van de fundering brengen we houten wanden aan met isolatie en buitenkant Zweedse Rabat delen en binnenkant gips. Plat dak met balken en houten platen ,isolatie en dakbedekking. De wand tussen woonkamer en de nieuwe uitbouw wordt verwijderd en bovenliggende muur opgevangen door stalen balk. Wand tussen keuken en nieuwe aanbouw wordt verwijderd, zodat open ruimte ontstaat. Vloer van keuken en aanbouw wordt gelijk getrokken met vloer woonkamer. Aanbouw wordt ongeveer 35 m2 inclusief slaapkamer van 6x3m. Stopkontakten en radiatoren worden aangebracht. Er komen openslaande deuren in en 2 ramen.

Gevels opnieuw bekleden met composiet

Er zitten nu houten delen op de kopgevels met een raam. Dit op bij beide gevels. We willen graag de gevels opnieuw laten bekleden met hout composiet, afhankelijk welke kleuren er zijn. Het verwijderen van het bestaande hout doe ik zelf. Het gaat om 20 m2. Het monteren laat ik graag aan een vakman over. Graag ergens begin oktober 2020.

Draaiende delen raamkozijnen vervangen + 2 buitendeuren

Van het kozijnwerk van onze achtergevel zijn verschillende delen aan vervanging toe (voorgevel is recent vernieuwd door vorige bewoners). Kozijnwerk waar het om gaat: - Draaiende delen van 2 houten kozijnen, hoofdslaapkamer (ca 128*65): liefst te vervangen door draai/kiep ramen met roedeverdeling en dubbel glas - Balkondeur op de kleine slaapkamer (200*77): liefst te vervangen door een raamkozijn ipv deur (draai/kiep, dubbelglas). Afhankelijk van mogelijkheden/advies. - Achterdeur bijkeuken (212*78): vervangen door buitendeur met dubbel glas en veiligheidsbeslag

Partners

Partners van Casius