Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor loodslab aanbrengen:

Loodslab aanbrengen

Het aanbrengen van circa 6 meter loodslab aan kopse kant van een gevel met dubbel steens muur. Lekkage naar aanbouw in verband met doorslag water muur.
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab aanbrengen uit heel Nederland:

Dakbedekking vervangen

Het slopen van bestaande dakbedekking (10 m2). Aanbrengen twee laags APP dakbedekking. Een laag polyestermat / Een toplaag APP Inbranden van afvoer. Dakrand afwerken met aluminium daktrim. Bestaand loodslab tegen woning en bij buren vervangen voor nieuwe loodslab. Afvoer van alle bouw en sloopafval.

Loodslab aanbrengen bij plat dak

Bij mijn platte dak ontbreekt een loodslab. Het gaat om 8 meter loodslab. Graag zo snel mogelijk, want ik denk dat er vocht doorheen komt.

Loodslab bij de serre aanbrengen

Ik wil graag een loodslab aan laten brengen tussen mijn gevel en de serre, vanwege lekkages. De serre is 5 meter lang. Het dak bestaat uit kunststof platen die niet belast kunnen worden. Er kunnen wel planken o.i.d. over de draagconstructie heen gelegd worden zodat het dak begaanbaar is. De muur van de woning is een spouwmuur.

Nieuwe dakbedekking plaatsen

We gaan een aanbouw realiseren daar komt een plat dak op. Een dak van 28 m2. Er moet isolatie en bitumen worden aangebracht. Ook een HWA en de aluminium daktrim aanbrengen. Aan de gevel zal 4 meter loodslab geplaatst moeten worden. Wat is uw offerte hiervoor?

Afwerken van een plat dak na buitenisolatie

Wij hebben het platte dak van onze uitbouw van 3 x 6.10 meter aan de bovenzijde geïsoleerd met isolatieplaten van 7 cm en daarop is EPDM aangebracht. De randen van het EPDM moeten nog worden afgewerkt en er moeten profielen gemonteerd worden. Ik heb nu houten boeidelen en wil nieuwe passende boeidelen van hout of kunststof laten aanbrengen met een nieuw aluminium profiel erop. De loodslab die in de muur is ingefreesd moet ook worden vervangen. De dakrand moet verhoogd worden en er moet een nieuwe stadsuitloop gemonteerd worden. Bij het vervangen van de boeidelen moet er ook een zonnescherm gedemonteerd en later weer gemonteerd worden. Ik maak graag op korte termijn een afspraak om het werk hier te bespreken en alles te laten inmeten. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Ik wil het werk graag op korte termijn laten uitvoeren.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

- Aanbrengen bitumen dakbedekking (ongeveer 6 m2); - Op schuin dak in soort "dakpan" uitvoering) loodslab infrezen in muur (6 meter); - Loodslab onderkant dak (6 meter); - Zijkanten dak verhoging maken. Een oplossing vinden voor afvoer luchtrooster (zit net in de rand bovenkant dak). Verder alles zoals bestaande afdak ernaast. Kunt u op een maandag of donderdag langskomen? Anders in de avonduren.

Bitumen dakbedekking vervangen door EPDM

Onze garage is bij de bouw in 1992 voorzien van een bitumineuze dakbedekking met isolatie laag. Op twee hoekpunten van het dak, bij de afvoeren, lijkt nu lekkage op te treden en de houten betimmering onder het dak en de hardhouten dakrand zijn door vocht aangetast. Verder is het dak niet vlak meer, er blijft in het midden water staan. Ook is de loodslab in de muur op een aantal plaatsen gescheurd en moet worden vervangen. De afmeting van het dak is 8,50 bij 4,05 meter. Zie ook bijgaande foto's. Wilt u een aanbieding maken voor ofwel de vervanging van het dak, ofwel het aanbrengen van een nieuwe laag bedekking, inclusief vervangen van de loodslab. Het is daarbij belangrijk dat het dak beloopbaar is, dat het afwatert naar de twee afvoeren en uiteraard dat de lekkage wordt verholpen. EPDM heeft mijn voorkeur.

Dakdoorvoer plaatsen voor een rookkanaal

Er dient een dakdoorvoer gemaakt te worden voor een houtkachel. Materiaal is aanwezig, nieuwe pijp is al aangelegd tot aan het dakbeschot. Het gaat dus alleen om het bovenste stuk. Gat in dakbeschot maken, pannen lichten, brandseparatieplaat aanbrengen, pijp met loodslab plaatsen en kap erop. Uitvoering liefst op een vrijdag bij voorkeur binnen een week of drie.

Loodslab aanbrengen bij de schoorsteen

Met de storm is de loodslab bij de schoorsteen omgeklapt. Hier moet naar gekeken worden en op zijn plaats gezet worden. Wanneer kunt u dit doen en met welke kosten moeten we rekening houden?

Dak repareren

Het voorhuis van een woonboerderij heeft een pannendak waarvan uit de nok lekkage optreedt. Het gaat om 2 punten waar het cement van de nokvorsten niet meer aanwezig is. Het eerste punt zit vlak naast de schoorsteen. Het tweede punt twee meter verder, ongeveer een meter van het rieten dak vandaan. Naast het aanbrengen van een flexibele dakmortel zou mogelijk ook de loodslab rond de schoorsteen correct op zijn plaats gebracht moeten worden.

Partners

Partners van Casius