Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Goes of directe omgeving.

305 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitengevel stuken, buitenmuren stucen, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.

Loodslab aanbrengen

Het aanbrengen van circa 6 meter loodslab aan kopse kant van een gevel met dubbel steens muur. Lekkage naar aanbouw in verband met doorslag water muur.

Gevel renoveren of bekleden

De zijgevel is 22 jaar oud en is gemetseld met witte kalkzandsteen. Deze moet ik mogelijk opnieuw voegen en impregneren maar gevel bekleding is mogelijk ook een optie. Het huis is ongeveer 45 m2.

Buitengevel algenvrij maken en impregneren

Ik heb een gespackte licht gele buitengevel, die nu gedeeltelijk groen uitgeslagen is. Graag van algenvrij maken en eventueel tegen algen vorming impregneren. Het oppervlak is tussen de 50 en 100 m2.

Spuitkurk op woning aanbrengen

Aanbrengen van spuitkurk op woning. Totaal exact 24,47 m2. Bestaande uit: voor en achterzijde huis op schroten. Dakgoot, regenpijp en zij latten langs de dakpannen. Zonder isolatie.

Buitengevel voegen repareren en eventueel impregneren

Gedeeltelijk de voegen vervangen. Kan dat? Het een geborstelde voeg. Het gaat om de gevel op de eerste verdieping van de woning. Er kan een steiger geplaatst worden. Eventueel daarna impregneren. Op deze gevel staat veel wind en regen. Circa 30 m2.

Voegwerk

500 vierkante meter Voegwerken type gesneden voeg

Lood rond de schoorsteen vervangen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. Wij hebben momenteel last van lekkage langs de schoorsteen (op een hoek aan de kant van de nok). De schoorsteen is niet meer in gebruik, maar wordt gedeeld met de buren. Ik wil graag ook de schoorsteen laten afdekken (met tegel of plaat) aan de bovenkant. Het dak kan worden bereikt door het dakraam en de afvoer van het afval wordt door de klant zelf gedaan.

Doorvoeropening vergroten in de buitenmuur

Wij hebben momenteel een doorvoeropening van 100 mm in de buitenmuur voor onze afzuigkap. Wij willen deze opening laten vergroten tot 125 mm en ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Metselen van een steunmuurtje

Wij hebben in onze keukenmuur nu een deur met een raam, die binnenkort vervangen worden door een schuifpui. Er moet eerst aan één zijde een steunmuurtje / kolom gemetseld worden van 40 x 220 cm, waarop een stalen balk moet worden gelegd. Ik ben nu op zoek naar een metselaar die het metselwerk voor mij kan verzorgen en ontvang hiervoor graag een offerte.

Schutting met poort maken en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman (timmerman/metselaar) die voor ons een poort (kozijn met opgeklampte deur) en schutting ( een gemetselde borstwering met een houten gepotdekselde opbouw) kan maken/plaatsen tussen onze berging en woning (nieuwbouw), zie tekenwerk. De gemetselde borstwering met stenen zoals de borstwering van de berging. Stenen zijn in overleg te leveren. De oplevering van het huis is waarschijnlijk begin juli 2015. Er zijn foto's beschikbaar.

Gevel reinigen, repareren en impregneren

Gevelreiniging en repareren van voegen boven garage en in de nok. Daarna moet de gevel geïmpregneerd worden. Het gaat om de begane grond en tevens ook 1e verdieping. Alles is makkelijk te bereiken met een ladder.

Reinigen en impregneren van de gevel

Reinigen en impregneren.

Metselwerk van buitenmuur renoveren

Wij hebben onze gemetselde bloembak afgebroken. De muur die nu te zien is is lelijk, van de grond tot een meter hoog ongeveer. Lengte van ongeveer 3 meter. Dit stuk van de muur willen we graag opgeknapt zien.

Schoorsteen compleet renoveren

Schoorsteen renoveren. Voegen uithakken en opnieuw voegen. Het betreft een hoekwoning.

Schoorsteen renoveren

Het renoveren van de schoorsteen. Het betreft een hoekhuis. Voegwerk nakijken en herstellen. Tevens zit er begroeiing op de schoorsteen. Schoorsteen staat aan de buitenzijde van het huis, steiger plaatsen is mogelijk.

Nieuwe schoosteen opbouwen

Graag willen we een nieuwe schoorsteen laten opbouwen. Hiervoor dient de oude afgebroken te worden. We hebben CV en schoorsteen wordt nu niet gebruikt. In de afvoer zitten met enige regelmaat kraaien en daar willen we vanaf. De vraag is; (1. ) wat kost het om een schoorsteen op te bouwen die werkt met afvoer/rookkanaal en (2). Wat als het slechts een opgemetselde schoorsteen is zonder afvoer/rookkanaal maar wel met eenvoudige middelen weer een werkende kan worden, bijv. Als een volgende bewoner ooit bedenkt om een open haard of iets te zetten. Lijkt ons dat er dan een dekplaat op moet komen. Het moet een gewone vierkante bakstenen schoorsteen te zijn. Hoogte van de schoorsteen is ongeveer 40-50 cm. Die er nu op staat is ook zoiets in doorsnede en bestaat uit een 120 bakstenen totaal. Wonin

Opnieuw voegen

Voegen van mijn woning zijn zacht en verpulveren. Uit hakken en opnieuw voegen. Het is een bungalow. Aantal m2 weet ik niet precies, afhankelijk van advies vakman. Schat zeker wel 100 m2.

voegen

Buitenmuur heeft scheuren, herstellen. Ook is er 1,5 steen is eruit, herstellen. Bakstenen.

Fundering graven en opmetselen met ...

Fundering graven en opmetselen met daarop een muur tot 1 meter boven maaiveld. Rondom mijn tuin een muur metselen, een kant aansluiten tegen bestaande schuur, een kant tegen bestaande muur. 2 bochten van 90 graden.

deurgat opvullen met metselen

deurgat opvullen met metselen

Het metselen van een schutting met een ...

Het metselen van een schutting met een lengte van ongeveer 13 meter. Hoogte metselwek ongeveer 0,50 meter + een fundering van ongeveer 0,60 meter. Op het metselwerk gemetselde zuilen tot een hoogte van ongeveer 2 meter boven het maaiveld. De ruimten tussen de zuilen worden door ons zelf met houten schuttingdelen opgevuld. Als alterantief prijs voor het opvullen van de tussenruimten met metselwerk.

Het betreft een tuin muur. Deze bestaat ...

Het betreft een tuin muur. Deze bestaat uit pilaters die onderling met met metselwerk verbonden worden. De hoogte van de pilasters wordt 1,80 mtr. De tussenliggende muurtjes ca. 40cm. hoog. Het funderings werk voor ik zelf uit. Tussen de pilaters komen houten panelen. Dit verzorg ik ook zelf.